Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εχει και για πιο μικρα κουτια μεντεσεδακια?
Μπορω να εχω καποιο Link απο εκει που τα πηρες?

Καποια απο αυτα ειναι τα μικροτερα που υπαρχουν, 2 εκατοστα μηκος, μικροτερα δεν νομιζω να υπαρχουν.
Τα πηρα απο ρουμανικο καταστημα που δεν παραδιδει Ελλαδα http://www.mustash.ro/113-accesorii-cutii-de-lemn

Εχω δει ομως και στο banggood.http://www.banggood.com/5pcs-Mini-M...2-Dollhouse-Miniature-Furniture-p-921913.html

H λεξη κλειδι ειναι 'hinges' 'mini hinges' 'small hinges'

Καλορίζικη Νεκτάριε. .. αν επιτρέπετε πόσο βγήκε; Είμαι σε καλό δρόμο στο να πίσω τη γυναίκα ότι ειναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ μια τέτοια σκουπα και ελπίζω ο Άγιος Βασίλης να μας επισκεφθεί. . Χαχα.. Είμαι ανάμεσα σε Nilfisk και kercher, ανάλογα με τη τσέπη εκείνη τη στιγμή!!
210
Αντιστοιχη της ειναι η νιλφισκ
Aero 26-21 pc

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικη Νεκτάριε. .. αν επιτρέπετε πόσο βγήκε; Είμαι σε καλό δρόμο στο να πίσω τη γυναίκα ότι ειναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ μια τέτοια σκουπα και ελπίζω ο Άγιος Βασίλης να μας επισκεφθεί. . Χαχα.. Είμαι ανάμεσα σε Nilfisk και kercher, ανάλογα με τη τσέπη εκείνη τη στιγμή!!

Για τον φίλο μου τον Νεκτάριο τιμή σπέσιαλ!!!
Για τους υπόλοιπους θνητούς η τιμή θα είναι στα 210 ευρώ από το νέο έτος.

Κανονικά Κυριάκο είναι στα 230 τώρα. Με το νέο έτος όμως θα πέσει στα 210.
Το κέρδος στα Karcher σε ότι αφορά τις σκούπες είναι γύρω στο 20-25 % αν βάλεις και τα μεταφορικά μέσα καταλαβαίνεις τι γίνεται...

Ο Άγιος Βασίλης έφτασε και σε μένα...παπαγαλάκι και πένσα knipex, τα πρώτα βασικά κλειδιά από τη σειρά 1B της Gedore και ένα κατσαβίδι για bit της Stanley
WP_20151228_10_33_43_Pro.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

μεγειεςς!!

Κανονικά Κυριάκο είναι στα 230 τώρα. Με το νέο έτος όμως θα πέσει στα 210.
Το κέρδος στα Karcher σε ότι αφορά τις σκούπες είναι γύρω στο 20-25 % αν βάλεις και τα μεταφορικά μέσα καταλαβαίνεις τι γίνεται...
πωωωωωω

κα ιεπειδη στο ιντερνετ η παραπληροφορηση και η ασχετοσυνη κυριαρχει
ανεβαζω μια φωτογραφια εδω με τα πραγματικα στοιχεια της σκουπας
1300W ειναι και οχι 2000W οπως μπορει να δειτε σε καποια sites.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

print screen windows xp

Ηρθε στα χερια μου η σκουπα, τη πηρα και ξαλαφρωσα απο τα ευρο που κουβαλουσα!

Ο Άγιος Βασίλης έφτασε και σε μένα...παπαγαλάκι και πένσα knipex, τα πρώτα βασικά κλειδιά από τη σειρά 1B της Gedore και ένα κατσαβίδι για bit της Stanley

Καλοδούλευτα τα εργαλεία σας.

μεγειεςς!!

πωωωωωω

κα ιεπειδη στο ιντερνετ η παραπληροφορηση και η ασχετοσυνη κυριαρχει
ανεβαζω μια φωτογραφια εδω με τα πραγματικα στοιχεια της σκουπας
1300W ειναι και οχι 2000W οπως μπορει να δειτε σε καποια sites.

Νεκτάριε επειδή είμαι στο ψάξιμο, ποιο μοντέλο είναι; Αν διαβάσεις σχετικά με τα KΓ rcher θα δεις ότι αναφέρουν ο,τι με χ βατ αποδίδουν όσο το προηγούμενο μοντέλο του χ++ βατ. Δηλαδή ότι αυτή με τα 1300W αποδίδει όσο το παλαιότερο μοντέλο των 2000w.
Πες μας εντυπώσεις.

Νεκτάριε επειδή είμαι στο ψάξιμο, ποιο μοντέλο είναι;

Είδα ότι είναι η MV6

http://www.toolsnhome.com/index.php?route=product/product&product_id=441
207,90

Ναι το εχω ακουσει αυτο με τις ισχεις. Ειναι λογω περιβαλοντολογικων ευαισθησιων κλπ. Εχουν αλλαξει τεχνολογιες.
Σκουπισα την αποθηκη σημερα.
Μπορω να σημειωσω τα εξης:
Α) πολυ δυναμη, την οποια την καταλαβα οχι τοσο στο τερμα που ρουφαει σαν tornado, αλλα στις χαμηλες στροφες (ναι ειναι ρυμιζομενη) που ρουφαει πολυ καλα χωρις να ενοχλει με τομθορυβο.
Β) ειναι υποφερτη στο θορυβο, καμια σχεση με τη "παλια" εινχελ που εχω. Και αν δουλευει σε χαμηλες στροφες για χρηση καποιυ εργαλειου ειναι ακομη ποιο καλα.
Γ) στη μεγιστη αναρροφηση ακουγεται ενας θορυβος απο τα πλαγια. Πιθανον ειναι απο τη σφραγιση του καδου και του σωματος της μηχανης. Σαν να μην παταει καλα. Μετα απο λιγη χρηση σταματαει.
Δ) Στιβαρη κατασκευη αλλα το σπιραλ δειχνει ευθραυστο. Επισης και το κουμπωμα στη συσκευη δειχνει οχι πολυ στιβαρο. Αλλα εχει το θετικο οτι κουμπωνει-ξεκουμπωνει ευκολα.
Ε) για ποιοτητα φιλτραρισματος δεν μιλαμε, εχει σαν συμπαραδιδομενο αξεσουαρ φλις σακουλα μιας χρησης και φιλτρο πλακε που με κουμπι μηχανικα καθαριζεται αν χρειαστει. Η εταιρια συστηνει/αποτρεπει τη χρηση της δυνατοτητας αυτης αν δουλευει με σακουλα. Αλλα νομιζω δεν χρειαζεται παρα μονο αν χρησιμοποιει καποιος χωρις σακουλα.
Εδω σκεφτομαι ακομη γιατι ανεβηκα τοσο ψηλα σε κατηγορια/τιμη εφοσον θα τη δουλεψω με σακουλα.
Ζ) εχει πεντε, μικρους, τροχους που διευκοληνουν τη κινηση σε τραχια εδαφη πχ τσιμεντο και η οδευση πανω απο καλωδιο δεν ειναι δυσκολη. Ολα τα αξεσουαρ τοποθετουνται πανω στη σκουπα για αποθηκευση.
Η) η επιλογη και επιμονη μου σε σκουπα σαν και αυτη, μιας καιμπριν σκεφτομουν για τη gaz35, ειναι εξαιτιας της θεσης του φιλτρου. Που μπορει να βγει και να καθαριστει ή αντικατασταθει χωρις να ερθουμε σε επαφη με το καδο και το περιεχομενο του. Αλλα και παλι αναρωτιεμαι καποιο επιπλεον πλεονεκτημα εφοσον τη χρησιμοποιουμε με σακουλα. Χρηση χωρι σακουλα ειναι μεγιστο πλεονεκτημα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μην κοιτάτε τα watt. Έχουμε ηλεκτρική σκούπα για το σπιτι 600 watt που τραβάει πιο δυνατά απο την παλια 2300 και κανει και λιγότερο θόρυβο .

Η φτηνιαρικες ομως διαδιδουν τα βατ, οχι την αξια τους! Ειναι παλια τεχνολογια μοτερ και τροπου λειτουργιας φανταζομαι.

Στην αγορα ομως υπαρχουν ακομη η φτηνιαρικες. Δεν μιλαω για παρομοιας ποιοτηττας/τιμης που αγοραστηκε προ ετων.

Στην αγορα ομως υπαρχουν ακομη η φτηνιαρικες. Δεν μιλαω για παρομοιας ποιοτηττας/τιμης που αγοραστηκε προ ετων.

Νεκτάριε τι λες; Να πάω για την MV3p που είναι 100 φτηνότερη ή όχι; Θα αξίζει η διαφορά; Για χρήση καθαρά με τα εργαλεία.
Τι λέτε;

View attachment 122862

Κορυφαία εργαλεία όλα. Αλλά αυτά τα GEDORE είναι απλά άπαιχτα...... (...και αθάνατα).

Νεκτάριε τι λες; Να πάω για την MV3p που είναι 100 φτηνότερη ή όχι; Θα αξίζει η διαφορά; Για χρήση καθαρά με τα εργαλεία.
Τι λέτε;
Τελική επιλογή η mv3p που έχει και την πρίζα για εργαλεία.

Και η δική μου σημερινή παραλαβή!!!!!
Καλλιτεχνικό εργαλείο!!!!
Με το εξτρα τσοκ του έχει πολλές δυνατότητες!
DSC_1655.jpg
π

Διαμόρφωση καβιλιας οξυας δύο εκατοστών σε μόλις δυο λεπτά!

DSC_1653.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τελική επιλογή η mv3p που έχει και την πρίζα για εργαλεία.

Αν θες πρίζα πάρε την mv3 p γιατί από την νέα χρονιά δεν θα περιλαμβάνεται στον κατάλογο προσφορών και ίσως να μην έρχεται καν στην Ελλάδα.

Εγω θα ελεγα αν δεν σου ειναι οικονομικα δυσκολο, δωσε ακομη 100 . Θα γεμιζει γρηγορα η mv3 καθως επισης δεν εχει ρυθμιση στροφων. Κατα τα αλλα την ιδια δουλεια θα κανεις.

Μην κοιτάτε τα watt. Έχουμε ηλεκτρική σκούπα για το σπιτι 600 watt που τραβάει πιο δυνατά απο την παλια 2300 και κανει και λιγότερο θόρυβο .

Ποια σκούπα είναι αυτή; Είχα μια παλιά bosch sphera 22, στα 1400 watt, και αγόρασα μια siemens 750 watt (η ΕΕ έχει θέσει πλέον περιορισμούς στην ισχύ των ηλ. σκουπών). Παρότι έκανε 300 ευρώ, και σκουπίζει ικανοποιητικά, σαν την σκούπα με τα 1400 watt δεν είναι.