Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και η δική μου σημερινή παραλαβή!!!!!
Καλλιτεχνικό εργαλείο!!!!
Με το εξτρα τσοκ του έχει πολλές δυνατότητες!
DSC_1655.jpg
π

Διαμόρφωση καβιλιας οξυας δύο εκατοστών σε μόλις δυο λεπτά!

DSC_1653.jpg
Καλοδούλευτος Κυριάκο! Καλές δημιουργίες!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και η δική μου σημερινή παραλαβή!!!!!
Καλλιτεχνικό εργαλείο!!!!
Με το εξτρα τσοκ του έχει πολλές δυνατότητες!
Διαμόρφωση καβιλιας οξυας δύο εκατοστών σε μόλις δυο λεπτά!

Μπράβο Κυριάκο, έδωσες πνοή στο εργαλείο καθώς δεν φτιάχτηκαν να μένουν στα κουτιά τους. lol
Καλές δημιουργίες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν θες πρίζα πάρε την mv3 p γιατί από την νέα χρονιά δεν θα περιλαμβάνεται στον κατάλογο προσφορών και ίσως να μην έρχεται καν στην Ελλάδα.

Εγω θα ελεγα αν δεν σου ειναι οικονομικα δυσκολο, δωσε ακομη 100 . Θα γεμιζει γρηγορα η mv3 καθως επισης δεν εχει ρυθμιση στροφων. Κατα τα αλλα την ιδια δουλεια θα κανεις.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Σκέφτηκα την MV3P και για τον λόγο ότι θα την δουλεύω με το κυκλωνικό που έφτιαξα οπότε θα γεμίζει το βαρέλι του κυκλωνικού.

Ποια σκούπα είναι αυτή; Είχα μια παλιά bosch sphera 22, στα 1400 watt, και αγόρασα μια siemens 750 watt (η ΕΕ έχει θέσει πλέον περιορισμούς στην ισχύ των ηλ. σκουπών). Παρότι έκανε 300 ευρώ, και σκουπίζει ικανοποιητικά, σαν την σκούπα με τα 1400 watt δεν είναι.
Λογικα πρεπει να εχεις οπως εγω μια siemens Q8. Εγω εχω με τα 600watt εσυ λογικα πηρες το μεγαλυτερο μοντελο. Η συγκριση εγινε με μια Rowenta 2200watt(θυμόμουν λαθος τα watt) silence pro. Η rowenta δειχνει στα χαλια οταν εχει νεα σακουλα να τραβαει πιο δυνατα, αλλα μετα απο δυο-τρεις φορες η αποδοση της πεφτει σε αντιθεση με την q8 που ειτε εχει φρεσκια ειτε γεματη σακουλα η αποδοση ειναι ιδια. Αντε η rowenta να αποδιδει ενα 10% καλυτερα , αλλα με σχεδον τετραπλασια καταναλωση...
Επισης το ιδιο με τα watt το παρατηρησα και στις κουζινομηχανες. Εχουμε μια kenwood 1400watt και αποδιδει ελαχιστα καλυτερα απο μια kitchen aid των 500watt...

Λογικα πρεπει να εχεις οπως εγω μια siemens Q8. Εγω εχω με τα 600watt εσυ λογικα πηρες το μεγαλυτερο μοντελο. Η συγκριση εγινε με μια Rowenta 2200watt(θυμόμουν λαθος τα watt) silence pro. Η rowenta δειχνει στα χαλια οταν εχει νεα σακουλα να τραβαει πιο δυνατα, αλλα μετα απο δυο-τρεις φορες η αποδοση της πεφτει σε αντιθεση με την q8 που ειτε εχει φρεσκια ειτε γεματη σακουλα η αποδοση ειναι ιδια. Αντε η rowenta να αποδιδει ενα 10% καλυτερα , αλλα με σχεδον τετραπλασια καταναλωση...
Επισης το ιδιο με τα watt το παρατηρησα και στις κουζινομηχανες. Εχουμε μια kenwood 1400watt και αποδιδει ελαχιστα καλυτερα απο μια kitchen aid των 500watt...

Αυτή εδώ έχω: http://www.mediamarkt.gr/el/product/_siemens-vsq8power4-1164998.html
Την power 4. 750 watt, ακριβώς τα μισά από την bosch που γράφει 1500. Και περισσότερο χρησιμοποιώ την bosch (ακόμα), παρότι είναι 100 χρονών και μου σπάει τα νεύρα γιατί γυρίζει τούμπα... Μόνο στα ροδάκια δεν μένει.

Μεγεια το τορνο Κυριακο. Δημιουργικοτατο εργαλειο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κουκλα δεν ειναι?
Μετα απο ενα 8 μηνες αποσυρεται η πατεντα και παω στο ποιο επαγγελματικο!

Να είσαι καλά Μιχάλη ευχαριστώ!!!
Πάντως έχεις δίκιο. Ένα μεγαλύτερο θα είναι πιο διασκεδαστικο.

Aν ποτε θες να πας για μεγαλυτερο, και μου δειξεις 2-3 πραγματακια στον μικρο που εχεις τωρα, τον ξαναγοραζω απο σενα :)

Αυτή εδώ έχω: http://www.mediamarkt.gr/el/product/_siemens-vsq8power4-1164998.html
Την power 4. 750 watt, ακριβώς τα μισά από την bosch που γράφει 1500. Και περισσότερο χρησιμοποιώ την bosch (ακόμα), παρότι είναι 100 χρονών και μου σπάει τα νεύρα γιατί γυρίζει τούμπα... Μόνο στα ροδάκια δεν μένει.
Την power2 εχω εγω. Την συγκρινα στο mediamarkt με ολες της σειρας και η μονη που μου εκανε αισθητη διαφορα που να δικαιολογει τα παραπανω χρηματα ηταν η pet γιατι ειχε αλλο πελμα. Απο ολες τις αλλες power 1,2,silence,4 διαλεξα την 2 γιατι την βρηκα 178 και χωρις να καταλαβαινω διαφορα ακομη και απο την 4 που εχεις. Μαλιστα δεν καταλαβα και ιδιαιτερη διαφορα της δικης μου απο την silence στον θορυβο.
Απο μανουβρες βεβαια ειναι η πιο ευκολη σκουπα που ειχαμε. Τα ροδακια ειναι τελεια και δεν φερνει τουμπες οπως η rowenta... Δεν ξερω αν μπορω να παρω το πελμα της pet και να το βαλω στην δικια μου...

Ηρθε χθες το απογευματακι το νεο μου παιχνιδακι!!!!!!!!!!!!

DSC_1666.jpg

Χωρις να θελω να προσβαλω το PARKSIDE το οποιο ειναι κυριολεκτικα εργαλειο και βγαζει δουλεια τιμια και με τι 1/5,5 της αξιας αυτου στην Ελλαδα, το Bosch ειναι αλλο πραγμα.
Η μερα με την νυχτα σε ποιοτητα, στιβαροτητα, φινιρισμα και βαρος εργαλειου.

DSC_1671.jpg

DSC_1668.jpg

Και αυτο που συζηταγαμε προχθες με τα παιδια στην μαστοροσυναξη για το ΜΕΤΑΒΟ που εχει ενα αυτακι για να κοβεις πολλαπλα κομματια στο ιδιο μηκος, το εχει και αυτο!
Σαν προβλεψη τουλαχιστον και το πουλαει ξεχωριστα σαν εξτρα η Bosch αλλα θα γινει μια ιδιοκατασκευη εκει μουρλια!

DSC_1670.jpg

Ελπιζω να ξεπερασει τις προσδοκιες μου και να με συντροφευει δεκαετιες!

Καλοδουλευτο Κυριάκο!! Είναι σίγουρο ότι θα το χαρείς και θα χαίρεσαι ακόμα πιο πολύ με τις φαλτσοκοπες. ..

Το αδερφάκι του δηλώνει κατενθουσιασμένο με την αγορά σου!!

Αυτό το έξτρα εξάρτημα φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Πρέπει πληροφοριακά να το εντοπίσουμε..

Καλές και πολλές κατασκευές Κυριάκο. Είναι τελικά ότι πληρώσεις παίρνεις. Ναι μεν αλλά...

Αυτο ειναι εργαλειο! Μεγαλοπρεπες και επιβλητικο!! Kαλοριζικο πατριωτακι!!

Το προσθετο εξαρτημα για τις επαναλαμβανομενες κοπες, αν ειναι προσιτη η τιμη του αγορασε το, μονο και μονο γιατι θα ειναι κριμα να βαλεις κατι ξενο πανω σε αυτο το εργο τεχνης!

ΥΓ.
Μου φαινεται ομως βαρυτερο και μεγαλυτερο απο το συρομενο parkside. Επισης ειναι πιο λαμπερο που ισως σε ενοχλει λιγο στις κοπες :)))