thanasisvr
Senior Member
Καλοδούλευτος Κυριάκο! Καλές δημιουργίες!Και η δική μου σημερινή παραλαβή!!!!!
Καλλιτεχνικό εργαλείο!!!!
Με το εξτρα τσοκ του έχει πολλές δυνατότητες!
π![]()
Διαμόρφωση καβιλιας οξυας δύο εκατοστών σε μόλις δυο λεπτά!
![]()
Καλοδούλευτος Κυριάκο! Καλές δημιουργίες!Και η δική μου σημερινή παραλαβή!!!!!
π![]()
![]()
Και η δική μου σημερινή παραλαβή!!!!!
Αν θες πρίζα πάρε την mv3 p γιατί από την νέα χρονιά δεν θα περιλαμβάνεται στον κατάλογο προσφορών και ίσως να μην έρχεται καν στην Ελλάδα.
Εγω θα ελεγα αν δεν σου ειναι οικονομικα δυσκολο, δωσε ακομη 100 . Θα γεμιζει γρηγορα η mv3 καθως επισης δεν εχει ρυθμιση στροφων. Κατα τα αλλα την ιδια δουλεια θα κανεις.
Λογικα πρεπει να εχεις οπως εγω μια siemens Q8. Εγω εχω με τα 600watt εσυ λογικα πηρες το μεγαλυτερο μοντελο. Η συγκριση εγινε με μια Rowenta 2200watt(θυμόμουν λαθος τα watt) silence pro. Η rowenta δειχνει στα χαλια οταν εχει νεα σακουλα να τραβαει πιο δυνατα, αλλα μετα απο δυο-τρεις φορες η αποδοση της πεφτει σε αντιθεση με την q8 που ειτε εχει φρεσκια ειτε γεματη σακουλα η αποδοση ειναι ιδια. Αντε η rowenta να αποδιδει ενα 10% καλυτερα , αλλα με σχεδον τετραπλασια καταναλωση...Ποια σκούπα είναι αυτή; Είχα μια παλιά bosch sphera 22, στα 1400 watt, και αγόρασα μια siemens 750 watt (η ΕΕ έχει θέσει πλέον περιορισμούς στην ισχύ των ηλ. σκουπών). Παρότι έκανε 300 ευρώ, και σκουπίζει ικανοποιητικά, σαν την σκούπα με τα 1400 watt δεν είναι.
Λογικα πρεπει να εχεις οπως εγω μια siemens Q8. Εγω εχω με τα 600watt εσυ λογικα πηρες το μεγαλυτερο μοντελο. Η συγκριση εγινε με μια Rowenta 2200watt(θυμόμουν λαθος τα watt) silence pro. Η rowenta δειχνει στα χαλια οταν εχει νεα σακουλα να τραβαει πιο δυνατα, αλλα μετα απο δυο-τρεις φορες η αποδοση της πεφτει σε αντιθεση με την q8 που ειτε εχει φρεσκια ειτε γεματη σακουλα η αποδοση ειναι ιδια. Αντε η rowenta να αποδιδει ενα 10% καλυτερα , αλλα με σχεδον τετραπλασια καταναλωση...
Επισης το ιδιο με τα watt το παρατηρησα και στις κουζινομηχανες. Εχουμε μια kenwood 1400watt και αποδιδει ελαχιστα καλυτερα απο μια kitchen aid των 500watt...
Να είσαι καλά Μιχάλη ευχαριστώ!!!
Πάντως έχεις δίκιο. Ένα μεγαλύτερο θα είναι πιο διασκεδαστικο.
Την power2 εχω εγω. Την συγκρινα στο mediamarkt με ολες της σειρας και η μονη που μου εκανε αισθητη διαφορα που να δικαιολογει τα παραπανω χρηματα ηταν η pet γιατι ειχε αλλο πελμα. Απο ολες τις αλλες power 1,2,silence,4 διαλεξα την 2 γιατι την βρηκα 178 και χωρις να καταλαβαινω διαφορα ακομη και απο την 4 που εχεις. Μαλιστα δεν καταλαβα και ιδιαιτερη διαφορα της δικης μου απο την silence στον θορυβο.Αυτή εδώ έχω: http://www.mediamarkt.gr/el/product/_siemens-vsq8power4-1164998.html
Την power 4. 750 watt, ακριβώς τα μισά από την bosch που γράφει 1500. Και περισσότερο χρησιμοποιώ την bosch (ακόμα), παρότι είναι 100 χρονών και μου σπάει τα νεύρα γιατί γυρίζει τούμπα... Μόνο στα ροδάκια δεν μένει.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.