Καλή Χρονιά Μπάμπη και Κυριάκο. Κυριάκο όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο post περιμένω εντυπώσεις και μια δίκαιη σύγκριση του Metabo KGS254 με το Bosch 8 JSL
Κοντά κοντά πάνε , αλλά το 8 JSL θεωρείται κορυφή .Και σας το λέω εγώ , που δεν την πάω την Bosch με τίποτα , άσχετα αν έχω κάποια μπλέ Bosch . Στα πριόνια , σέγες , τριβεία η Bosch κρατάει ακόμα καλά . Όχι , ότι θα μας χάλαγε το 254 αλλά .......λέμε τώρα .
Δεν ξέρω αν τα συγκριμένα μηχανήματα έχουν φρένο.
To Bosch έχει φρένο το οποίο βέβαια δεν σταματάει ακαριαία τον δίσκο αλλά τον σταματάει αρκετά γρήγορα.
Το "αρκετά γρήγορα" είναι λιγότερο απο 3 δευτερόλεπτα;
Δεν το έχω μετρήσει Μπάμπη αλλά κάπου εκεί είναι ίσως και ένα τσικ λιγότερο...![]()
Εγώ το Bosch δεν το έχω δεί απο κοντά, ο Κυριάκος που το έχει μου είπε οτι δείχνει ένα "κλίκ" πιο ποιοτική κατασκευή.
Το METABO το προτίμησα για τρείς λόγους, πρώτον η διαίτερη συμπάθεια που έχω στη μάρκα, δεύτερον το μεγαλύτερο ύψος κοπής και τρίτον η τιμή. Επειδή έπρεπε να αγοραστεί απο Ελλάδα το Bosch μου έβγαινε 100 ακριβότερο.
Εκτός απο laser το ΜΕΤΑΒΟ έχει και φώς, που δεν έχει το Bosch, το Bosch όμως έχει κάτι πιο σημαντικό, που δεν έχει το ΜΕΤΑΒΟ, και θα το ήθελα, το Soft Starter. Το ΜΕΤΑΒΟ ξεκινάει με πλήρη ισχύ κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα ελαφρύ κλώτσημα στο ξεκίνημα.
Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία.
Εγώ το Bosch δεν το έχω δεί απο κοντά, ο Κυριάκος που το έχει μου είπε οτι δείχνει ένα "κλίκ" πιο ποιοτική κατασκευή.
Το METABO το προτίμησα για τρείς λόγους, πρώτον η διαίτερη συμπάθεια που έχω στη μάρκα, δεύτερον το μεγαλύτερο ύψος κοπής και τρίτον η τιμή. Επειδή έπρεπε να αγοραστεί απο Ελλάδα το Bosch μου έβγαινε 100 ακριβότερο.
Εκτός απο laser το ΜΕΤΑΒΟ έχει και φώς, που δεν έχει το Bosch, το Bosch όμως έχει κάτι πιο σημαντικό, που δεν έχει το ΜΕΤΑΒΟ, και θα το ήθελα, το Soft Starter. Το ΜΕΤΑΒΟ ξεκινάει με πλήρη ισχύ κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα ελαφρύ κλώτσημα στο ξεκίνημα.
Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία.
Χαχαχαχα!!!
Από πρώτη εντύπωση παιδιά το Bosch είναι ανώτερο σε ποιότητα και αίσθηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.