Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρεληφθη σημερα η 18βολτη πλανη μπαταριας Ryobi. Επισης μια μικρη μπαταρια Ryobi 1.5Αω για να συμπληρωσει την μεγαλη των 4Αω.

CPL180MHGCPL180MHG--Feat_4_HiRes.jpg

Το πλανιδιο θα δοκιμαστει αμεσα σε χοντροπαλετες εδω στο εργοστασιο και το βραδυ θα γραψω εντυπωσεις!

Μπαράζ παραλαβών πάλι! Μπράβο, καλοδούλευτα σε όλους!

Εγώ παρέλαβα ένα κιβώτιο πράγματα από το Lidl προχθές...

2016-01-06 13.22.20.jpg

Καλοριζικα τα εργαλεία. Μιχάλη απο θόρυβο πως πάει β πλάνη? Όλες οι πλανες τον ίδιο θόρυβο φτιανουν?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κυρ Μπάμπη μεγειες,αλλα τα εργαλεια δεν ειναι για να κανουν φωλια οι αραχνες,ειναι για να κανουν και καμμια κατασκευη,ποτε δεν εχουμε δει καποια κατασκευη απο τα χερακια σου,ολο εργαλεια σε stock βλεπουμε αγρατζουνιστα και αδουλευτα,βαλε μπροστα καμμια κατασκευη να δουμε και λιγο πριονιδι,να δουμε καμμια τρουπα με τα μακιτα,καμμια πλανη με ροκανο να το ευχαριστηθουμε,μας δειχνης ολο πακεταρισμενα πραγματα,θελουμε να δουμε και την σκονη τους,μας εχει λειψη η σκονη απο τον κυρ Μπαμπη:smash: :aetsch:

Μου τη λές τώρα βέβαια, με εύσχημο τρόπο, αλλά...
Σοβαρές κατασκευές σε διαμέρισμα δυστυχώς δεν γίνονται, μακάρι να μπορούσα. Τα εργαλεία δεν προορίζονται για δω, μένουν στα κουτιά τους μέχρι να πάνε στο χωριό όταν ετοιμαστεί ο ειδικός χώρος, μετά το Πάσχα απ´ ότι υπολογίζω.
Περιστασιακά όμως κάνω και κάποιες δουλειές, κάποιες απ´ αυτές τις έχω παρουσιάσει κι εδώ, μάλλον δεν το πρόσεξες.
Γί αυτό, ξαναανεβάζω λοιπόν κάποιες φωτογραφίες απ´ την επιδιόρθωση πατζουριού και μπαλκονόπορτας που τα είχε κάνει κόσκινο ο σκώρος.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα τα εργαλεία. Μιχάλη απο θόρυβο πως πάει β πλάνη? Όλες οι πλανες τον ίδιο θόρυβο φτιανουν?

Την δοκιμασα μολις τωρα στο εργοστασιο και ειναι θαυμασια! Κανει σαφως λιγοτερο θορυβο απο την ηλεκτρικη πρασινη bosch που εχω.
Το εργαλειο κοβει μεχρι 0.4 χιλιοστα βαθος και πλατος 5εκ., εχει δυο λεπιδες και φυσαει! Το σακκουλι μαζευει σχεδον ολο το ροκανιδι!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπαράζ παραλαβών πάλι! Μπράβο, καλοδούλευτα σε όλους!

Εγώ παρέλαβα ένα κιβώτιο πράγματα από το Lidl προχθές...

Αυτα τα γεματα κιβωτια με καλουδια, ειναι απλα ενα χαρμα οφθαλμων!! Καλοριζικα!!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να ρωτησω σε σχεση με τη πλανη του lidl ο θορυβος πως ειναι?

Σκέψου ότι κινείται με 8000 περίπου στροφές...
Σίγουρα είναι σαν δισκοπρίονο και λίγο παραπάνω θα έλεγα. Ειδικά όταν βρίσκει στο ξύλο και τρώει ζόρι να δεις τι γίνεται.
Θέλει απαραίτητα ακουστικά και να εργάζεσαι κάπου κλειστά αλλιώς θα σηκώνεις στο πόδι όλους τους γείτονες!

Τα Makita είναι είναι για τις σοβαρές δουλειές, για τα χαμαλίκια έχω κάτι άλλες μάρκες, κάτι περίεργες... :grinning-smiley-043
Για να μη μας τη λέει κι ο Σάκης οτι δεν έχει δει πριονίδι...:D

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    160.5 KB · Views: 152
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το εργαλειο κοβει μεχρι 0.4 χιλιοστα βαθος και πλατος 5εκ., εχει δυο λεπιδες και φυσαει! Το σακκουλι μαζευει σχεδον ολο το ροκανιδι!

Μέχρι 0.4 χιλιοστά βάθος;
Πάρα πολύ μου φαίνεται... Βέβαια και το πλάτος 5 εκ. είναι λίγο. Μιχάλη, σαν πλάνη ειδικής χρήσης μου ακούγεται.

Αυτα ειναι!
Στα σοβαρα εργαλεια προτιμαει τα κιτρινακια και ο Μπαμπης οπως βλεπετε.

Χαχαχαχα!!!!

Σωστό είναι αυτό, αλλά μόνο σε εργαλεία που δεν υπάρχουν σε Μακιτα. -bye-

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχαλη εισαι σιγουρος 4 δεκατα του χιλιοστου???????
Εξαιρετικα λιγο μου φαινεται!

Αααα.. 4 δέκατα είναι; Εγώ νόμισα 4 χιλιοστά και μου φάνηκε υπερβολικά πολύ.

Για να σας επαναφερω στο θεμα...
Πριν λιγες μερες κερδισα σε διαγωνισμο ο οποιος μου απεφερε τα κατωθι καλουδια

Επισης περασα απο τη γερμανικη αλυσιδα προιοντων και προμηθευτικα και τα επομενα που απεικονιζονται στη φωτογραφια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θανάσης είπαμε.... Εσύ τι άκουσες, Ωνάσης; :flipout:
Εγω παντως αν είχα κόλλημα με κάποια εταιρεία δεν θα προτιμούσα την φτηνότερη λυση.. Θελω το εργαλείο να με ικανοποιεί και οπτικά και αισθητικά . Ο ψυχολογικός παράγοντας . Προσωπικά παντως θεωρώ τα dewalt άσχημα...

Πιπέρι.......
Καλύτερα songless πάρα τέτοια λόγια...
Χαχαχαχα.

Πέρασα και εγώ χθες από το λιντλ και πήρα ένα σετ ροδακια με στοπ να υπάρχουν, μια διπλή ταμπακιερα για διάφορα κοκοψινια και τρία σετ γυαλισματος με πανί και σαπουνακια για δραπανο.
Θα χρειαστούν για γυαλισμα σε διάφορα νικελ και αλουμινενια μέρη των οχημάτων μου.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να θαυμάσω για μια ακόμα φορά την άψογη τεχνική του μάστορα Μπάμπη :worshippy: