Κυρ Μπάμπη μεγειες,αλλα τα εργαλεια δεν ειναι για να κανουν φωλια οι αραχνες,ειναι για να κανουν και καμμια κατασκευη,ποτε δεν εχουμε δει καποια κατασκευη απο τα χερακια σου,ολο εργαλεια σε stock βλεπουμε αγρατζουνιστα και αδουλευτα,βαλε μπροστα καμμια κατασκευη να δουμε και λιγο πριονιδι,να δουμε καμμια τρουπα με τα μακιτα,καμμια πλανη με ροκανο να το ευχαριστηθουμε,μας δειχνης ολο πακεταρισμενα πραγματα,θελουμε να δουμε και την σκονη τους,μας εχει λειψη η σκονη απο τον κυρ Μπαμπη:smash: :aetsch:
Καλοριζικα τα εργαλεία. Μιχάλη απο θόρυβο πως πάει β πλάνη? Όλες οι πλανες τον ίδιο θόρυβο φτιανουν?
Μπαράζ παραλαβών πάλι! Μπράβο, καλοδούλευτα σε όλους!
Εγώ παρέλαβα ένα κιβώτιο πράγματα από το Lidl προχθές...
Να ρωτησω σε σχεση με τη πλανη του lidl ο θορυβος πως ειναι?
Το εργαλειο κοβει μεχρι 0.4 χιλιοστα βαθος και πλατος 5εκ., εχει δυο λεπιδες και φυσαει! Το σακκουλι μαζευει σχεδον ολο το ροκανιδι!
Αυτα ειναι!
Στα σοβαρα εργαλεια προτιμαει τα κιτρινακια και ο Μπαμπης οπως βλεπετε.
Χαχαχαχα!!!!
Μιχαλη εισαι σιγουρος 4 δεκατα του χιλιοστου???????
Εξαιρετικα λιγο μου φαινεται!
μα εχει ανάλογη πλάνη η makita. Πιο ακριβή ομως...Σωστό είναι αυτό, αλλά μόνο σε εργαλεία που δεν υπάρχουν σε Μακιτα.![]()
μα εχει ανάλογη πλάνη η makita. Πιο ακριβή ομως...
Εγω παντως αν είχα κόλλημα με κάποια εταιρεία δεν θα προτιμούσα την φτηνότερη λυση.. Θελω το εργαλείο να με ικανοποιεί και οπτικά και αισθητικά . Ο ψυχολογικός παράγοντας . Προσωπικά παντως θεωρώ τα dewalt άσχημα...Θανάσης είπαμε.... Εσύ τι άκουσες, Ωνάσης;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.