Tι παραλάβαμε σήμερα..

καταρχάς καλώς σας βρήκα! ;)
Στη συνέχεια να πω ότι το DIY subforum του Avclub ήταν ο λόγος που γράφτηκα ;) και ένας ακόμα δύο Γιάννηδες και ένας Πάνος ;)

Καλορίζικα!!! Κάτι μου θυμίζει το username, κυρίως reviews και προσαρμογές κουτιών υπολογιστών, "στο εργαστήρι"... :smile:
Καλώς ήρθες!

Καλώς τον φίλο!!!
Μόνο και μόνο από το πνευματικό καταλαβαίνει κάνεις το υψηλοτατο επίπεδο!!!
Χεχεχε!!!
Καλά ποσταρισματα και μαστορεματα!

Κάρμεν λέει το username. Δεν είναι φίλος, είναι φίλη. :smash:

Καλώς σε βρήκα Μαρίκα :angel:

Χαχαχαχαχα!!!!!!!!

Καλως την λοιπον!!!

Σου απαντησα απο κινητο οπου δεν φαινονται οι υπογραφες.

Και ειδες τι σου γραφω για το κιτρινακι σου!!!

Και επισης σημερα παρελαβα και εγω κατι που θα σε ενδιαφερει!

Εδω η δικη μου σημερινη παραλαβη με μια βολτα στο γνωστο μαγαζι στην Νεα Ιωνια.....
Καναμε ζημια.....

DSC_1921.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καταρχάς καλώς σας βρήκα! ;)
Στη συνέχεια να πω ότι το DIY subforum του Avclub ήταν ο λόγος που γράφτηκα ;) και ένας ακόμα δύο Γιάννηδες και ένας Πάνος ;)

Στο τι παρέλαβα αυτές τις μέρες. Ενα πνευματικό δράπανο dewalt, ένα πιστόλι βαφής Metabo, μία φρέζα για το ρουτερ μου, ένα καρφωτικό αέρος και ένα laser αλφάδι σταυρού :music-smiley-005:

Καλώς μας ήρθες στη παρέα. Καλοδούλευτα και να δούμε παρουσιάσεις των κατασκευών.

Καλως ήρθες Κάρμεν... -bye-
Επιτέλους, βρήκε κι ο Κυριάκος κάποιον να συζητάει για γυναικεία εργαλεία...:flipout:

μπάμπη να ανοιξουμε ένα άλλο thread και να συζητάμε οι δυο μας. Θα σε κάνω και mod :ADFADF1: και θα μπανάρεις τον Κυριάκο :7SFGSFG:

Πλάκα έχει όμως να βγαίνει αληθινή η υπογραφή εδώ και 7 χρόνια :p

Γιατί δε πήρες τα τετράκοπα Dewalt? Εχει το κέντρο (νομίζω αυτό εννοείς)

Τελικα το ονομα σου ειναι Καρμεν οντως?

Δεν πηρα τα τετρακοπα καθως θα τα δουλευω με το Dewalt DC926 & DC725 και τα ηθελα δικοπα για ταχυτερες περιστροφες χωρις τοσο ζορι.

Ειδατε τι αλλο αχνοφαινεται στο βαθος?????????

Είδαμε αλλά περιμέναμε να φύγει απο θαμπό φόντο και να μπει σε πρώτο πλάνο, αφού ανοικτεί η μαυροκίτρινη βαλίτσα :smash:

Ενα πολυεργαλειο...

Δεν πηρα τα τετρακοπα καθως θα τα δουλευω με το Dewalt DC926 & DC725 και τα ηθελα δικοπα για ταχυτερες περιστροφες χωρις τοσο ζορι.

Καρφώνεσαι.... :laugh:

Ισα ισα που ειμαι πραγματιστης.

Ασε που καμια φορα μπορει να δουλεψω και κανενα ΜΑΚΙΤΑκι δανεικο.... μη το καψουμε....

Ε ρε αγαπες που εχουν πεσει!!!!!!!!

Και μια φωτο χωρις το θαμπωμα!

DSC_1922.jpg