Ολο και καποια εφαρμογη θα εχει που θα φανει στην πορεια Δημητρη.
Δεν ειναι τυχαιες οι επιλογες της Dewalt.
Δεν ειναι τυχαιες οι επιλογες της Dewalt.
Στο τι παρέλαβα αυτές τις μέρες. Ενα πνευματικό δράπανο dewalt,
Μεγειες καρμεν πολυ καλο εργαλειο το DEWALT - D25134K αλλα τα πνευματικα δραπανα ειναι ζόρικα εργαλεία και θελουν δυναμη,με ολο το θαρρος και τον σεβασμο και απο οτι βλεπω απο το παρακατω βιντεο στο youtube,γιά τό σωματότυπο τών χεριών σου θα σου ειναι δυσκολο να κανεις εργασιες κατεδαφισης με αυτο το πνευματικο δραπανο.
https://www.youtube.com/watch?v=hl83mgDecpI
Οι Ελβετοί είναι λίγο ακριβοί. Όχι στα bits τόσο πολύ, όσο είναι στα άλλεν και στα κατσαβίδια. Αλλά έχουν τρομερά μέταλλα. Πάρε ζουμπά PB Swiss και θα με θυμηθείς. Εγώ έχω αυτούς και είναι μακράν ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου.
Τα άλλεν τους είναι σχεδόν τέλεια, αλλά πανάκριβα. Εγώ τα έχω βρει σε δημοπρασίες στο ebay, δε θα έδινα ποτέ 40 τόσα ευρώ για μια συλλογή. Τα βρήκα στο 1/3 της αρχικής τιμής. Δεν έχω χαλάσει ποτέ βίδα με άλλεν της PB Swiss. Αν το ζορίσεις πάνω από το επιτρεπτό θα σπάσει το άλλεν, αλλά η βίδα δε θα χαλάσει. Παίρνεις άλλο μιας και έχει ισόβια εγγύηση (ναι, μου έχου αλλάξει μέχρι και σπασμένη μύτη slot) όλα εκτός από τις καστάνιες που έχουν 3 χρόνια.
Φυσικά κατσαβίδια από άλλο πλανήτη αλλά 15 για strike through ΡΗ2 κατσαβίδι είναι πολλά λεφτά. Με τα μισά παίρνεις εξίσου ποιοτικό κατσαβίδι.
Καλή περίπτωση είναι τα κατσαβίδια ηλεκτρονικών που είναι σε ψιλοκαλή τιμή.
edit: Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τις μύτες με το παλμικό να δω τι ψάρια πιάνουν. Δεν αναφέρουν κάπου ότι είναι impact bits.
Καλά τόσες υλοποιήσεις φορητών, αναδιπλουμενων πάρκων έχουμε κάνει πως και δεν έφτιαξες μια?
Και πιο σταθερό θα ήταν και πιο DIY.
Μού είχε χρειαστεί ένας μακρύς φορητός πάγκος για κάποιες εργασίες εκτός αποθήκης-εργαστηρίου π.χ τρίψιμο,βάψιμο,ακούμπισμα εργαλείων σε καποιο χωρο επισκευής ,και αγόρασα 2 καβαλέτα από το praktiker και ένα ράφι ελάτης και με 2 η 4 σφιγκτήρες έτοιμος ο πρόχειρος-συναρμολογούμενος πάγκος.
Καλά τόσες υλοποιήσεις φορητών, αναδιπλουμενων πάρκων έχουμε κάνει πως και δεν έφτιαξες μια?
Και πιο σταθερό θα ήταν και πιο DIY.
Καλημέρα Παναγιώτη,τό σκέφτηκα μέ καβίλιες αλλά το θεώρησα πιό γρήγορο να εχω σφιγκτήρες ,παρά νά σκύβω να κεντράρω τίς τρύπες να πιέζω,ενώ έτσι το αφηνω επανω στα καβαλετα και απλα σφίγκω τους σφιγκτήρες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.