Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αγάπη το άλλο τι είναι ??? μανό για τα νύχια ???

Thread lock QP blue σε red

Thread-locking_fluid_applied.jpg

Last edited:
Παρεληφθη χτες η μινι επιτραπεζια πλανη της Proxxon η οποια θα κατσει διπλα στο αλλο μινι επιτραπεζιο ρουτερ και ετσι κλεισαμε απο εργαλεια proxxon για μικροξυλοκατασκευες :))

Πλανιζει πλατος ξυλου 8 εκατοστα και αφαιρει 0,8 χιλιοστα υλικο στην περασια.

502019_xl.jpg

http://www.proxxon.com/en/micromot/27044.php?list

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικη και καλές δουλειές.
Έχω μόνο δύο εργαλεία proxxon τη σέγα DSH και το μακρύλαιμο τροχουδάκι, επίπεδα θορύβου χαμηλά σε σχέση
με τον ανταγωνισμό. Σίγουρα και η πλάνη της ίδιας φιλοσοφίας θα είναι

Καλορίζικα Μιχάλη.
Και εγώ σήμερα παρέλαβα εκ Γερμανίας τον ξεχονδριστήρα και κάτι κοκοψίνια που φαίνονται στην φωτό

1) Βάση για γυαλόχαρτα για Bosch PEX 300 AE
2) Βάση για γυαλόχαρτα για το Dremel MM40
3) Σουγιάς Opinel με λαβή από ξύλο ελιάς και ανοξείδωτη λάμα.

Δυστυχώς δεν έβγαλα φωτό τον ξεχονδριστήρα γιατί έστειλα τον κούριερ να μου το πάει στο εργαστήριο απευθείας!
Φωτό προσεχώς.

Η παραγγελία έφυγε την Δευτέρα με UPS και ήρθε σήμερα το πρωί με Γενική Ταχυδρομική. Αστραπιαία παράδοση!

uploadfromtaptalk1452949420903.jpg

Σήμερα λόγο βροχής έκανα μια βόλτα στα μαγαζιά και πήρα κάτι ψιλά!! Τη σκούπα την πήρα με πολλούς ενδοιασμούς! Θα τη δοκιμάσω να δω αν μου κάνει δουλειά (γιατί λόγο και άλλων αγορών δεν περισσεύουν για κάτι καλύτερο) και ανάλογα θα δω αν επιστραφεί η όχι!

Καλορίζικο Μιχάλη.
Τώρα μόνο ένα τορνακι σου λείπει από Proxxon!

χαχααχ..το τορνακι, πονεμενη ιστορια...:)))

Mονο η σκουπα proxxon μου λειπει που θα αγορασθει οταν με το καλο γυρισω μονιμα στην πατριδα!

uploadfromtaptalk1452965824395.jpg Παρέλαβα και εγω σήμερα την ηλεκτρονική μάσκα της imperia (μιας και την έχει χρησιμοποιήσει και ο Κυριάκος) για κατι καγκελάκια που θέλω να φτιαξω.

Σε ευχαριστώ! Είναι αλήθεια οτι με την κλασσική μάσκα δυσκολευόμουν και πολλές φορές δεν την κρατούσα (μεγάλο λάθος).

με γεια Γιαννη !!!

φυλαγε την στο κουτι της κ μην την αφηνεις εκτεθειμενη ειναι ευθραστη, εγω την ειχα εκτος κουτιου και σημερα μου την εριξε ο αερας απο το ραφι και εσπασε !!

Σε ευχαριστώ να είσαι καλα! Ακριβώς το ίδιο μου είπαν απο το κατάστημα που την αγόρασα. Μετά την χρήση να την βάζω στο κουτί γιατί σπάνε!

Καλησπέρα σας . Μια ερώτηση προς τους κατόχους, χρήστες και γνώστες των ηλεκτρονικών μασκών. Η προστασία τον ματιών (υπεριώδης ακτινοβολία) είναι ανάλογη του πόσο σκούρα (DIN) επιλέγεις να είναι η σκίαση ? η τα φίλτρα είναι ενσωματωμένα στο γυαλί της μάσκας και δεν επηρεάζεται από το DIN ?
Μεγεια η μάσκα . καλοδούλευτη !