Καλημέρα σε όλους. Οπως είπαν τα παιδιά κόλλα σπειρωμάτων. Eίναι μπλε σε κόκκινο μπουκαλάκι.
Μανόω ήθελα να παραγγείλω και με ξεγέλασε η χρωματική διαφορά
Παρεληφθη χτες η μινι επιτραπεζια πλανη της Proxxon η οποια θα κατσει διπλα στο αλλο μινι επιτραπεζιο ρουτερ και ετσι κλεισαμε απο εργαλεια proxxon για μικροξυλοκατασκευες )
Πλανιζει πλατος ξυλου 8 εκατοστα και αφαιρει 0,8 χιλιοστα υλικο στην περασια.
Καλορίζικη και καλές δουλειές.
Έχω μόνο δύο εργαλεία proxxon τη σέγα DSH και το μακρύλαιμο τροχουδάκι, επίπεδα θορύβου χαμηλά σε σχέση
με τον ανταγωνισμό. Σίγουρα και η πλάνη της ίδιας φιλοσοφίας θα είναι
Σήμερα λόγο βροχής έκανα μια βόλτα στα μαγαζιά και πήρα κάτι ψιλά!! Τη σκούπα την πήρα με πολλούς ενδοιασμούς! Θα τη δοκιμάσω να δω αν μου κάνει δουλειά (γιατί λόγο και άλλων αγορών δεν περισσεύουν για κάτι καλύτερο) και ανάλογα θα δω αν επιστραφεί η όχι!
φυλαγε την στο κουτι της κ μην την αφηνεις εκτεθειμενη ειναι ευθραστη, εγω την ειχα εκτος κουτιου και σημερα μου την εριξε ο αερας απο το ραφι και εσπασε !!
Καλησπέρα σας . Μια ερώτηση προς τους κατόχους, χρήστες και γνώστες των ηλεκτρονικών μασκών. Η προστασία τον ματιών (υπεριώδης ακτινοβολία) είναι ανάλογη του πόσο σκούρα (DIN) επιλέγεις να είναι η σκίαση ? η τα φίλτρα είναι ενσωματωμένα στο γυαλί της μάσκας και δεν επηρεάζεται από το DIN ?
Μεγεια η μάσκα . καλοδούλευτη !