Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πλαστικια ειναι αλλα εχει τουλαχιστον χαρακα μεταλλικο και στιβαρο.
Απο το τιποτα καλη ειναι.

Πλαστικια ειναι αλλα εχει τουλαχιστον χαρακα μεταλλικο και στιβαρο.
Απο το τιποτα καλη ειναι.

Την επόμενη της Kreator , ολη μεταλλική , πολλη καλη κατασκευη και περίπου στα ίδια λεφτα . Το είχα ξαναγράψει στην ομαδική απο toolshouse .

Τα πηρα απο johnart.
Παχος ται νιας δεν ξερω, αλλα με τη κολλα πρεπει να ειναι ενα χιλιοστο τουλαχιστον.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Την επόμενη της Kreator , ολη μεταλλική , πολλη καλη κατασκευη και περίπου στα ίδια λεφτα . Το είχα ξαναγράψει στην ομαδική απο toolshouse .

Δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη στο site.

Τα πηρα απο johnart.
Παχος ται νιας δεν ξερω, αλλα με τη κολλα πρεπει να ειναι ενα χιλιοστο τουλαχιστον.

Δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη στο site.

Από πρακτικερ την είχα πάρει Νεκ , απο τα ελάχιστα εργαλεια που έχω πάρει απο εκει και το έχω ευχαριστηθεί !

Καλή είναι και η πλαστική Stanley εξάλλου για τις δουλειές σε ξύλο δε θες μηχανουργική ακρίβεια. Καλορίζικα τα νέα ψιψινια Νεκτάριε.

Αν πάντως κάποιος θέλει να επενδύσει σε κάτι τέτοιο με ολοκληρο σετάκι, όπου έχει και γωνια ορθη και 45, εξάρτημα για την εύρεση κέντρων (βολεύει σε δοκάρια και όχι μόνο) και μοιρογνωμόνιο, μία πολύ καλή πρόταση είναι το σετάκι της Helios praiser Horex αλλά πάει κάπου 80-90ευρά. Το δουλεύω κάθε φορά που πετάγομαι προς τόρνο και φρεζοδράπανο μεριά και πάντα όλο και κάτι βρίσκω για να τα ξαναπιάσω και να ξανασημαδέψω και καλά τιμώντας το ρητό δέκα μέτρα μία κόβε :rofl:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νεκτάριε από που? Ειδικά η αυτοκόλλητη ενδιαφέρει και εμένα.
Τι πάχος έχει ?
Παναγιώτη έχεις βρει εσύ καμία?

Υπάρχει σε αυτοκόλλητο αυτή η μεζούρα που πρέπει λογικά να κάνει.

Εμενα που ειναι ολο μεταλικη την πηρα απο τον ρεπα στην αθηνα σε "στιγμη αδυναμιας" 17 ευρω.αλλα ειναι πολυ καλη!

close_your_mouth.jpg_480_480_0_64000_0_1_0.jpg

Kαλοριζικα Νεκταριε, η χρησιμοτητα αυτων των εργαλειων ειναι αφανταστη!

Υπαρχει επισης ενα παρα πολυ χρησιμο μετρο/χαρακας, αυτο που βρισκεις το μεσον μιας αποστασης.
Δεν το εχω εδω μιας και δεν χρειαζομαι κατι μεγαλο, αλλα εχω ενα μοιρογνωμονιο που κανει την ιδια δουλεια για μικρα τεμαχια ξυλου.
Επισης υπαρχει και το οργανο που βρισκει το κεντρο ενος τετραγωνου, η ενος κυκλου. Αυτα τα πηρα απο τα ντοπια αντιστοιχα praktiker.

24435717426_a09a1e5f0d_c.jpg

Τι μηχανολογική ακρίβεια ρε παιδιά; Αυτά είναι δέκατα του χιλιοστού.
Εδώ μικάμε για σφάλματα πόντων... Και μάλιστα από επαγγελματίες.
Δυό φορές την πάτησα, δυό φορές έφτυσα αίμα για να το διορθώσω κι ακόμα μυαλό δεν έβαλα.

Βέβαια εγώ ο ..λάκας φταίω αλλά δεν το λέω για να μην νομίζετε οτι περιαυτολογώ... :silly:

Χαχαχαχαχα...respect ..!

........

Βέβαια εγώ ο ..λάκας φταίω αλλά δεν το λέω για να μην νομίζετε οτι περιαυτολογώ... :silly:

Και μου το ελεγαν...Τα ψιλα γράμματα να διαβάζεις..χαχαχα...

Κυριάκο θα σου δώσω πληροφορίες μόλις επιστρέψει ο μάστορας απο μία βλάβη στα 20kV, γιατί δεν τα βρίσκω σε κάποιο μαγαζί αυτή τη στιγμή.
Τρέχει και δε φτάνει με τη κακοκαιρία σήμερα οπότε υπομονη :)

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Υπάρχει σε αυτοκόλλητο αυτή η μεζούρα που πρέπει λογικά να κάνει.

Αυτη ειναι. Μεταλλικη με αυτοκολλητο απο πισω. Ποιοτικη φαινεται και ακριβειας!

http://www.johnart.gr/Catalogue/index.php?main_page=product_info&cPath=1_110&products_id=8937

Κυριάκο θα σου δώσω πληροφορίες μόλις επιστρέψει ο μάστορας απο μία βλάβη στα 20kV, γιατί δεν τα βρίσκω σε κάποιο μαγαζί αυτή τη στιγμή.
Τρέχει και δε φτάνει με τη κακοκαιρία σήμερα οπότε υπομονη :)

ΔΕΗτζης ο μαστορας?

Ναι και επειδή είναι κοντά στη περιοχή μου η ζημιά, για να μη του φέρω καμιά βαριοπουλα στο κεφάλι σε περίπτωση διακοπής, τρέχει :p

Πλάκα κάνω προφανως δε ξέρω που πετάχτηκε και αν κινδυνεύετε με διακοπή μερικοί :rofl: