Εφόσον είναι σε γλάστρα και άρα ριζωμένο, η μεταμφύτευση μπορεί να γίνει όλες τις εποχές. Δε χρειάζεται να αφαιρεθούν οι καρποί
![IMG_2000[1].JPG IMG_2000[1].JPG](https://d1det0hdqz4sg.cloudfront.net/data/attachments/79/79856-4bfa8ba0406ee0c40dbe6cd5a611af63.jpg?hash=S_qLoEBu4M)
Καλημέρα, μικροζημιά σε εργαλείο
Αυτός είναι ο σφιγκτήρας stanley που πήρα προχθές. Με το πρώτο δοκιμαστικό σφίξιμο έφυγε απο τη μία ντίζα η ροδέλα συγκράτησης
που είναι προς τα έξω (για όσους έχουν ίδιον έχει δύο ροδέλες) και βέβαια που να βρεθεί
τόσο μικρή που είναι(εδώ είναι που χρειάζεται η μαγνητική ράβδος). Αυτή η ροδελίτσα συγκρατείται σε ένα λούκι στη ντίζα και νομίζω
πως πρέπει να έχει και κάποιο "δόντι". Η λύση που βρήκα ήταν, μια άλλη ροδέλα και κόλλημα με κόλλα δύο συστατικών. Λέτε να
κρατήσει όταν εξασκηθεί πίεση ; και αν όχι τι άλλο μπορώ να κάνω ; Στη φωτογραφία φαίνεται η κανονική πάνω και κάτω με το κόλλημα
View attachment 123667
Επιστροφή στο μαγαζί για αντικατάσταση φίλε μου.
Αν δε στο αλλάξουν ένα περαστο καρφακι σε μορφή πιρου θα κάνει δουλειά.
Αλλά ξαναλέω να ζητήσεις να στο αλλάξουν.
Από Leroy το πήρα.'Έχω τη κακή συνήθεια να πετάω αμέσως τη συσκευασία και να μη κρατάω αποδείξεις.
Με καρφάκι το σκέφτηκα και εγώ αλλά είναι πολύ λεπτή η ντίζα και δύσκολο το βλέπω για μένα, απαιτεί μάλλον μικροχειρουργική
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ευχαριστώ amsen, αυτές τις τύπου ωμέγα δεν τις ήξερα, θα το κοιτάξω
χε χε χεΕπίσης συσκευασίες και απόδειξη έχεις έχεις....
Δεν πρέπει να πάρεις και ένα δεύτερο????????
;-)
Δεν χρειάζεται να το γυρίσεις πίσω γιατί και το άλλο θα έχει το ίδιο πρόβλημα. Πάρε τις ασφάλειες αντικατέστησέ τες και θα είσαι κομπλέ. Απλά δεν θέλει πολύ σφιξιμο.
Αν δεν μπορείς να βρείς (πράγμα απίθανο) πες μου να σου δώσω καμία.
Όπως είπα και παραπάνω,συσκευασία και απόδειξη δε κράτησα, κολωνάτο δεν έχω, θα δω αν κάνει
δουλειά η κόλλα και μετά πάω σε τύπου ωμέγα. Ναι, βέβαια, κάποια στιγμή θα χρειαστώ κι άλλους
αλλά σήμερα κάνει διαβολόκρυο δε ξεμυτάω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.