Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπα, ημουν επιεικης μαζι τους. Αλλα την σκουριασμενη φωτο την ανεβασα στο review του προιοντος στο amazon. Ακομη και με αυτη την αστοχια η βαση αξιζει και την βαθμολογισα με 4 αστερια. Αν την βαλεις διπλα στης wolfcraft θα καταλαβεις γιατι αυτη κανει 50 και και η αλλη 23 ... Το ειχα απορια κιολας πως στα Video δεν ξεβαφει η κοκκινη κολώνα, αλλα τελικα ξεβαφει. Μπορει να την βαψω ή να την αλλαξω καποια στιγμη. Μικρο το κακο. Αν ειχε θεμα το βασικο κομματι θα τους την εστελνα οπως ηταν πισω αφου θα ανεβαζα φωτογραφιες σε ολα τα review.

Kαλοριζικη η βαση. Περιμενω εντυπωσεις στην πραξη.
Συμφωνω απολυτως με το επιεικες σκεπτικο σου παραπανω. Και γω το ιδιο θα εκανα. Οντως μικρο το κακο :a0210:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα!
Η σως τι είναι?

Λάδι για τρυπάνια και κολαούζα.

Απο που και ποσο; Τους εχω στο wish list μου στο Amazon εδω και καιρό .
http://www.amazon.de/dp/B002S1CESK/...UTF8&colid=16JH69FBIZ2RW&coliid=IA7OHY1J5S8YG

Από Λάζαρο Γεραλίδη, 18 οι 4" και 19,5 οι 8" συν ΦΠΑ.

Ναι, όλα τα μέρη μεταλικά.
Εμένα με εντυπωσίασαν η στιβαρότητα και η αίσθηση που σου δημιουργεί, με λίγα λόγια τους ερωτεύτηκα και γί αυτό τους αγόρασα. Κι έχω αποφασίσει, κάπως αργά βέβαια, οτι ότι παίρνω απο τώρα και στο εξής θα είναι καλό. Τέρμα οι σαβούρες.
Έχω γεμίσει σκουπίδια που, τελικά, καταλήγω να τα πληρώνω δύο και τρείς φορές. Καλλίτερα λίγα λίγα αλλά καλά.

Last edited:
Κορυφη ειναι αυτοι οι σφικτηρες. Και γω τους εχω στο wish list, αλλα για μια τετραδα χρειαζεται ενα πρασινακι. :bigcry:

Mεγειες
Κυρ Μπαμπη το τσοκακι της pogi ποσα mm ειναι ;
Aν πληρωσες 18 ευρω τον ενα σφιγκτηρα 4'' με το μπαρντον δηλαδη αλλα σε επιασαν κωτσο,πεταμενα χρηματα εδωσες που θα τα δουλεψεις μια φορα στον 1 χρονο που μπορουσες να κανεις την δουλεια σου και με απλους σφιγκτηρες.

Η απάντηση της Neutechnik
"
Hi,

Sorry but this is not avoidable. The red color is just for the look. More important is the technique. If the hole of the silver part would be only 1/10 of a millimeter bigger you would not get a perfect 90° stand. And you couldn't clamp the part as it should be. Even if we mount the tool it gets these scratches. For us technique is more important than look. I hope you think so too.

Regards
Reinhard Becher
Neutechnik-Werkzeug-Shop
"
Εν μέρει συμφωνώ μαζί τους, αλλά θα μπορούσαν να παραβλεψουν το καλαίσθητο κόκκινο χρώμα και να βάλουν κάτι ποιοτικοτερο σε αυτή τη τιμή.

Για εμενα παιδια ειναι επιεικως απαραδεκτο να εχεις δωσει τοσα χρηματα και να παραλαβεις ενα εργαλειο σε αυτη την κατασταση.
attachment.php

Σκεψου να παραλαβεις ενα αυτοκινητο και το φτερο του να ειναι γρατζουνισμενο και ο αλλος να σου λεει, μα ειναι εξαιρετικο παρολλα αυτα, φρεναρει κανονικα, επιταχυνει κανονικα και παιζει και το ραδιοφωνο του.
Απαραδεκτον.

Κυριακο αν ειναι οπως τα λες θα τραβαει το ματι,πρεπει να εχει και κανα λακουβακι η καμμια γρατζουνια,και να παρεις καινουργιο ιχ παρε ενα σφυρακι και καντου μια μικρη λακουβιτσα για το ματι,γιατι αν ειναι αγρατζουνιστο,ολο ζημιες θα παθαινει.
Το να φυγει λιγο το χρωμα δεν τρεχει τιποτα,ετσι και αλλιως με την χρηση καποια στιγμη θα φυγει λιγο καπου.
Οσο πιο πολυ τα ψειριζουμε τοσο πιο γκαντεμηδες θα ειμαστε ,οσο δεν δινεις βαση ολα πανε ρολοι.Εχουμε τοσα προβληματα καθημερινα,αν ειναι να σκαμε και γιαυτα τα θεματα ,στα πραγματικα σοβαρα θεματα θα ειμαστε για του Σινούρη -bye-

"
Hi,

Sorry but this is not avoidable
. The red color is just for the look. More important is the technique. If the hole of the silver part would be only 1/10 of a millimeter bigger you would not get a perfect 90° stand. And you couldn't clamp the part as it should be. Even if we mount the tool it gets these scratches. For us technique is more important than look. I hope you think so too.

Regards
Reinhard Becher
Neutechnik-Werkzeug-Shop
"
Εν μέρει συμφωνώ μαζί τους, αλλά θα μπορούσαν να παραβλεψουν το καλαίσθητο κόκκινο χρώμα και να βάλουν κάτι ποιοτικοτερο σε αυτή τη τιμή.

Διαφωνώ οριζόντια, κάθετα και διαγώνια. Ας το είχανε και σε φωτογραφίες του προϊόντος αφού δε γίνεται να αποφευχθεί.
Δε μου αρέσει η απάντηση και δε θα τη δεχόμουν σα πελάτης να σου πω την αλήθεια όταν άλλα βλέπω και άλλα παραλαμβάνω. Συμφωνώ ότι κάνει τη δουλειά του και το χρώμα δε παίζει ρόλο, αλλά για φαντάσου το Κυριάκο να παραλάβει Dewalt και να του έρθει με πρασινομπλε χρώμα σα να ήτανε makita. Θα καράφλιαζε εντελώς :p

Οπως και να έχει καλοδούλευτο να ειναι και να το χαρείς :)

"
Hi,

Sorry but this is not avoidable. The red color is just for the look. More important is the technique. If the hole of the silver part would be only 1/10 of a millimeter bigger you would not get a perfect 90° stand. And you couldn't clamp the part as it should be. Even if we mount the tool it gets these scratches. For us technique is more important than look. I hope you think so too.

Regards
Reinhard Becher
Neutechnik-Werkzeug-Shop
"

Αν η πληρωμή έγινε μέσω paypal κάνε ένα claim.

Η απάντηση ήταν απαράδεκτη....

Να πω την αλήθεια, αν ηταν σε τοπικό καταστημα που πήγαινα με το αμάξι θα είχα παει την στιγμή που το ειδα. Έκανε δυο εβδομάδες να έρθει, δεν ειναι μεγάλη ζημιά, μαλιστα είχα σκεφτεί να βρω δεύτερο ώστε να τοποθετώ τον υπόλοιπο μηχανισμό σε διαφορετικούς πάγους , δεν επιρρεαζει σε τιποτα την λειτουργια και ειναι κατι που θα γινόταν απο τη χρηση. Η μεγάλη χαρακιά κατω ειναι απο δίκη μου δοκιμη .Η σκουριά ηταν καλυμμένη στο σημείο που ηταν σφιγμένη η βαση και μου δίνει την εντύπωση οτι δεν το είδαν ουτε η ίδιοι. Οπως ηταν η βαση ετσι την έβαλαν στο κουτί μαλλον απο υγρασία στον χωρο αποθήκευσης . Και πάλι...δεν θα ζητούσα τα χρήματα πισω αλλα νεα βαση. Δεν υπαρχει ανταγωνιστικό προϊόν.

Παντως εγω οταν πηρα αμάξι του κουτιού μου το είχαν σακατέψει . Μεχρι και σκούπα είχε πέσει στο καπό απο μπαλκόνι. Πονούσα... Μεχρι που το στούκαρα μια καλη εγω και απο τότε δεν με νοιάζει. Και η πλάκα ειναι οτι σταμάτησαν να μου το χτυπάνε και οι αλλοι :p

Παντως εγω οταν πηρα αμάξι του κουτιού μου το είχαν σακατέψει . Μεχρι και σκούπα είχε πέσει στο καπό απο μπαλκόνι. Πονούσα... Μεχρι που το στούκαρα μια καλη εγω και απο τότε δεν με νοιάζει. Και η πλάκα ειναι οτι σταμάτησαν να μου το χτυπάνε και οι αλλοι :p

Απλα :grinning-smiley-043 ,μα τα ξερω φιλε μου γιαυτο στο λεω,οταν ειχα παρει καινουργιο ιχ ειχα παρει ενα σφυρακι και του εκανα ενα μικρο βαθουλωμα στο καπο πανω απο το φαναρι για το ματι,και δεν το επιανε τιποτα,αν ειναι το ιχ αγρατζουνιστο ο Θεος να βαλει το χερι του ,μαγνητη εχει.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβη οργανων μετρησης!
Νεκτάριε απο που προμηθεύτηκες τα ανωτέρω ;
Αγόρασα αυτο το όργανα ,πολύ φθηνα ,όμως ειναι πολύ φτωχης κατασκευης και ήθελε ακονισμα στις ακμες γιατί δεν παταγε καλά και δεν ειχε ακρίβεια.

20160120_214843.jpg

20160120_214921.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

...για φαντάσου το Κυριάκο να παραλάβει Dewalt και να του έρθει με πρασινομπλε χρώμα σα να ήτανε makita. Θα καράφλιαζε εντελώς :p

Ναι, χάλια θα ήταν, δεν θα του άρεσε καθόλου το Makita.
Σαν αυτόν στο Καραϊσκάκη που έβριζε τον Καρεμπέ σαβουρο..άμη... :flipout:

Τα πηρα απο johnart.
Παχος ται νιας δεν ξερω, αλλα με τη κολλα πρεπει να ειναι ενα χιλιοστο τουλαχιστον.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη στο site.
Το εχω γραψει.