Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και καλοδούλευτα συνάδελφοι τά νέα σας εργαλεία: Δισκοπρίονα,φαλτσοπρίονα,επαναφορτιζόμενα δράπανοκατσαβιδα,βάση σέγας,σφιγκτήρες,κ.τ.λ
Φίλε Μπάμπη τήν καλύτερη αγορά έκανες,αυτοί οι σφιγκτήρες είναι δύναμη,γιά κάποια κατασκευή η επισκευή πού απαιτεί δυνατή συγκράτηση

Δε παρέλαβα ακριβώς πήγα και τα πήρα :p (ευτυχως δε κρατούσα πολλά λεφτά επάνω μου γιατί το μαγαζί ήταν κόλαση :rofl:)

Μύτες wiha inkra, καστάνια της gedore 1/4 και μία βαση για καρυδάκια μισής ίντσας τα νέα αποκτήματα.

Αν κάποιος θέλει βάση για 1/4 μου περισσεύει μία για χάρισμα :)

Dt1hKTx.jpg

ZFy40sN.jpg

Για πάρε λιγο τις PH-PZ1 να σου πω την μοιρα σου..χαχα..
Ωραίο φινιρισμα...

Μεγειες Αγαπη,αλλα χρειαζονται καποιο μανικιουρ,τα ερημα τα νυχια,τελειως απεριποιητα τα εχεις ,και τα ακρα οι γυναικες πρεπει να τα προσεχουν πολυ,γιατι θα σε φωναζουν μαστρο-Αγάπιο :flipout:

χαλα εσυ λεφτα Αγαπη ,530 +80 τα σημερινα παμε στα 610 ευρω για τον μηνα,μην λες οτι δεν σου παταω φρενο

Μεγεια!!!
Την βαση του 1/4 την θελω εγω Αγαπη!
Και μαλιστα για ανταλλαγμα θα δωθει ενα υποβρυχιο Χιωτικο!

Ελεος βρε φαταούλα :smash: και αυτα θες να μασησεις ; εσυ εχεις χρημα (ο βηχας και το χρημα δεν κρυβονται) Μπρουκλης εισαι καθε μερα εργαλεια αγοραζεις μεγαλης αξιας,ασε να την παρει κανα φτωχαδακη την βαση 1/4
Μην του την δωσεις του φαταουλα την Βαση μαστρο-Αγαπη,ο Κυριακος δεν ξερει τι εχει.

Παρέλαβα και τους σφιγκτήρες. Ενώ αναφέρουν 120cm το μέγιστο που πιάνουν είναι 113εκατοστά αλλά οκ μια χαρά ειναι :)

οσο για τα νύχια για να μείνει το μανικιούρ θα πρέπει κάνω και δουλειά καναπέ. Οταν είμαι συνέχεια στα εργαλεία δε βρίσκω τρόπο να το σώσω το πράμα :p

OEJppCs.jpg

Τα dewalt μας τα εδειξες μαστρο Αγαπη?
Η gedore στη λαβη ειναι λερωμενη ή δεν τη κολακευει η φωτογραφια?

ευχαριστώ πολύ Δημήτρη. Εριξα και μία παραγγελία στο ίδιο μαγαζί για τις Wiha Maxxtor. Σε κάνα μήνα λογικά θα μου τις έχει φέρει και ελπίζω να έχω πάρει μέχρι τότε και το παλμικό κατσαβίδι που θέλω :)

ευχαριστώ πολύ Δημήτρη. Εριξα και μία παραγγελία στο ίδιο μαγαζί για τις Wiha Maxxtor. Σε κάνα μήνα λογικά θα μου τις έχει φέρει και ελπίζω να έχω πάρει μέχρι τότε και το παλμικό κατσαβίδι που θέλω :)

Kαλώς να τα παραλάβεις Αγάπη,το παρακάτω κατάστημα στό Περιστέρι,έχει κατσαβιδόλαμες wiha απο εκεί εχω πάρει τιτανίου,αλλά δέν τό έχω ψάξει άν έχει τις Maxxtor,βέβαια τίς έχεις παραγγείλη τώρα αλλά βάζω τό site απλά σάν πληροφορία,έχει ποικιλία σέ Wiha καί Gedore

http://www.labo.com.gr/

Καλοδουλευτες εύχομαι μαστορισα!!!!
Θα σου δώσουν λύση σίγουρα όπως έχουν δώσει και σε εμένα σε μεγάλες κατασκευές!
Βάλε στο τι παραγγείλαμε σήμερα τις μυτες να δούμε και εμείς!

Ευχαριστώ και τους δύο για το labo το έχω υπόψιν μου μιας και έχει και τους καταλόγους και τους κάνω Download. Σήμερα βέβαια μου δώσανε δώρο έναν στο μαγαζί που πήγα και κάθομαι και χαζεύω σα παιδάκι αχχααχαχαχ

Κυριάκο μπήκε το ποστ στο θέμα :)

Θεωρώ ότι οι τιτανιου δεν κάνουν για παλμικο . Μπορει να ειναι πιο ανθεκτικες , να μην φθειρονται εύκολα αλλα σπάνε πιο εύκολα απο τις δονήσεις των παλμικων . Ότι κράμα μετάλλου μπιτ και να χρησιμοποίησα οι μόνες που έσπασαν και σε πολλαπλά σημεία ταυτόχρονα ήταν οι τιτανιου (Wiha και Witte) .