Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλώς τά δέχτηκες Νεκτάριε
Η σκουρόχρωμη πλευρά είναι η χονδρή φαίνεται κιόλαςς στήν αφή.
Λάδι κοινό ραπτομηχανής η σάν αυτό
To πώς καθαρίζει άν γεμίζει μάκα δέν τό γνωρίζω,αλλά πιστεύω μέ τρίψιμο στό τρίψιμο θά διαλύεται.

Τό toolstore βλέπω έφερε πέτρα ακονίσματος σάν τήν stanley (νομίζω οι διαστάσεις είναι οι ίδιες,θά πάω στην αποθηκη νά τήν μετρήσω) μέ 2,5 ευρώ

Καλορίζικα Νεκτάριε.
Και εγώ πήρα σήμερα το Κολωνάτο γιατί είναι απαραίτητο.

Λάδι τέτοιο μπορείς να βρεις με 2 ευρώ τα 100 ml στον Χωλίδη μέσα στο στενό απέναντι από τα ταξί.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλώς τά δέχτηκες Νεκτάριε
Η σκουρόχρωμη πλευρά είναι η χονδρή φαίνεται κιόλαςς στήν αφή.
Λάδι κοινό ραπτομηχανής η σάν αυτό
To πώς καθαρίζει άν γεμίζει μάκα δέν τό γνωρίζω,αλλά πιστεύω μέ τρίψιμο στό τρίψιμο θά διαλύεται.

Τό toolstore βλέπω έφερε πέτρα ακονίσματος σάν τήν stanley (νομίζω οι διαστάσεις είναι οι ίδιες,θά πάω στην αποθηκη νά τήν μετρήσω) μέ 2,5 ευρώ

Γιατι δεν γραφουν τα χαρακτηριστικα της πετρας...

Νεκτάριε δες τον κύριο εδώ που ουσιαστικά κάνει και καθάρισμα αλλά και φέρνει μία ανομοιόμορφη πλάκα σε επίπεδη

https://www.youtube.com/watch?v=uWp_GxQkRgw

ΥΓ έχει δύο Season στο καναλι απο εκπομπή. Οποιος θέλει να μάθει πέντε πράματα πέρα απο τα κλασικά youtubistika ας αφιερώσει χρόνο. Είναι ανοικτό βιβλίο ο άνθρωπος

edit: Για λάδι που ρώτησες Singer ραπτομηχανής. λεπτο λαδάκι θέλεις

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νεκτάριε δες τον κύριο εδώ που ουσιαστικά κάνει και καθάρισμα αλλά και φέρνει μία ανομοιόμορφη πλάκα σε επίπεδη

https://www.youtube.com/watch?v=uWp_GxQkRgw

ΥΓ έχει δύο Season στο καναλι απο εκπομπή. Οποιος θέλει να μάθει πέντε πράματα πέρα απο τα κλασικά youtubistika ας αφιερώσει χρόνο. Είναι ανοικτό βιβλίο ο άνθρωπος

edit: Για λάδι που ρώτησες Singer ραπτομηχανής. λεπτο λαδάκι θέλεις

120-180 για πετρες λαδιου και 180-220 για νερου επειδη τρωγονται ποιο ευκολα.
Nice an easy

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παρεπιπτωντος ποσο αγοραζετε τα φυλλα αυτα?

Σήμερα αγόρασα ένα γωνιακό τροχό καί ένα πολυεργαλείο τύπου dremel
Φίλε Μιχάλη καί Αχιλλέα προτίμησα B&D,λόγο ότι τό dremel 3000 είναι πιό ογκώδης και λιγο βαρύτερο πού τό έπιασα στό χέρι καί δέν έχει χαμηλές στροφές,έχει min 10000.
Τό proxxon τό ειδα και αυτό στό χέρι,δέν μού άρεσε ο διακόπτης στήν θέση πού είναι μπορεί να πατηθεί κατά λάθος εύκολα,καί δέν εμπιστεύθηκα τό αυτόματο τσόκ,καί έτσι πήγα στό B&D πού έχει καί σύστημα νά μήν κρατάει ο χρήστης πατημένο το μπουτόν γιά νά κλειδώσει ο άξονας,καί έχει ρυθμιζόμενες στροφές αβαθμίδωτες,όχι ανα σκάλα όπως έχει το dremel
Πήρα όμως ένα dremel speedclick πού μού άρεσει ο αυτόματος τρόπος κλειδώματος στελέχους μέ δίσκο,καί 4 στελέχη απλά dremel
Γέμισα B&D άν καί βλέπω ότι στό forum δέν τραβάει αυτή η μάρκα,εγώ πάντος γιά ερασιτεχνική χρήση είμαι ευχαριστημένος μέ αυτήν τήν εταιρία,καί τήν εμπιστεύομαι περισσότερο από τήν skil.

ergale19.jpg

ergale21.jpg

Ευχαριστώ Νίκο
Απλά εγω τό θέλω τό εργαλείο μιά στό τόσο γιά νά κάνω κάποια μικροκοπή (μεταλλο-πλαστικό) νά τροχίσω κάτι,καί όχι συνέχεια γιά μοντελισμό καί παρεμφερή,καί γιαυτό δέν μού έκανε κλίκ η εύκαμπτη προέκταση καί η βάση (Proxxon-dremel).Τά χρήματα πού έχει τό B&D εχει και τό dremel 3000 μαζί μέ τήν εύκαμπτη προεκταση,καί τό proxxon FBS 240/E.

P2080100.jpgP2080104.jpg παραλαβη σημερα απο λιντλ ,διαφανο βερνικη σε σπρει ,η ραγα σημαδεματος , O rings και το κολονατο δραπανο.
θετικα για το κολονατο : στοιβαρο ,αθορυβο ,αρκετα δυνατο (χωρις ιδιαιτερο φορτιο το δουλεψα βεβαια ) δεν εχει καθολου τζογους οπως ειχε αναφερθει παλαιοτερα και επισης δεν εχει σχεδον καθολου κραδασμους.

αρνητικα : τα πλαστικα ραουλα του ιμαντα μεταδοσης κινησης .

ως τελικη αποψη το θεωρω καλη αγορα (παντα για ερασιτεχνες οπως εγω) και φυσικα VFM.

ερωτηση προς τους κατοχους γιατι απο τις φωτο και την περιγραφη του μανιουαλ δεν εβγαλα ακρη. η κλιμακα βαθους για να τοποθετηθει πρεπει να βαλουμε και το διαφανες προστατευτικο που εχει ;

Καλοριζικα τα πορτοκαλι ςργαλεια!

Καλο ειναι να το εχεις, αλλα εγω το εσπασα και το ξυλωσα. Αν φορας γυαλια για τις εργασιες, δεν ειναι καιντοσο απαραιτητο.

Να σαι καλά φίλε Νεκτάριε
Καλορίζικα Φίλε Βασίλη καί καλοδούλευτα
Πολύ βολικό εργαλείο είναι ο χάρακας με τα δυό κυλιόμενα σημαδευτήρια,καί τίς φυσαλίδες γιά κρέμασμα κάδρων,καί όχι μόνο

Με γεια κυριοι!

Βασιλη,το μικρο παξιμαδι φωλιαζει μεσα στο προστατευτικο,οπου και στερεωνεται ολος ο οδηγος βαθους.

νεκταριε δυστυχως σπανια φοραω γυαλια ( μονο στο πεδιο βολης κατι αντιιθραυσματικα oacley m frame χαχα :violent-smiley-030:) και οταν δουλευω τροχο.
στο δικο σου το μετρητη βαθους τον εχεις βαλει;

πανο ευχαριστω αρα χωρις το προστατευτικο δεν μπορω να το βαλω.

δημητρη και νικο ευχαριστω, ναι τελικα πιστευω οτι ειναι καλη περιπτωση.