Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα τα εργαλεία και τα μπιχλιμπίδια σας παιδιά.

Πραγματικά το einhell δείχνει πολύ καλό. Μοιάζει με το metabo και το makita που ήθελα να πάρω.
Στα συν ο μετακινούμενος πάγκος που το κάνει και γωνιάστρα!

Και η δική μου παραλαβή για σήμερα.

Βρασμένο λινέλαιο AURO

Και όπως είπε και ο εισαγωγέας στο τηλέφωνο, άλλο το οικολογικό και άλλο το φυσικό!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

View attachment 124557 πηγα σημερα σε τοπικο μαγαζι με εργαλεια και χρωματα να παρω χρωμα βεγκε και τα παραπανω βερνικια πολυουρεθανης μπας και τελειωσω το τραπεζακι κουζινας που εφτιξα και χαζευοντας τα εργαλεια στο μαγαζι βλεπω το παρακατω δισκοπριονο παγκου στημενο με ενα ταμπελακι που ελεγε 50% εκτωση γιατι ηταν εκθεσιακο οπως μου ειπαν .περνω τα βερνικια παω σπιτι αλλα δεν μπορουσα να ησυχασω το μυαλο μου στο δισκοπριονο .ε δεν ηθελα και πολυ βουρ και το πηρα.
View attachment 124558
View attachment 124559 κλιμακα του φραχτη με μεγενθυντηκο φακο χανει 0.5 χιλιοστα .View attachment 124560 υψος κοπης 73 χιλιοστα
View attachment 124561 τροφοδοσια ρευματος και αναροφηση πριονιδιον η με σκουπα η με αποροφητηρα.
View attachment 124562 ροδες για την μεταφορα οι οποιες σηκωνονται για να πατανε τα ποδια κατω.
View attachment 124563 αλουμινενιος κινουμενος παγκος εργασιας.
View attachment 124564 ανω συστημα αναροφησης
View attachment 124565 καθετοτητα ,χανει και εδω ενα τικ αλλα ρυθμιζετε αριστα και ευκολα .

Εργαλειο καλοδουλευτο...150 θα τα έδινα και εγω χωρις σκέψη κ;ι ας μην εχω που να το βάλω...
http://youtu.be/CxchNTT-InE

Ευχαριστω παιδια .
Νικολα τι ακριβος ειναι η γωνιαστρα;
Δημητρη ιδη εβαλα αγγελια για το αλλο.

χεχε, και οι μικροαγορες καλες ειναι, καλοριζικες :))

Kαι οι δικες μου μικροαγορες

Πινελακια διαφορα, χαρακας για να βρισκεις ευκολα το μεσο ενος κομματιου και ενα οδηγος για ακονισμα σε πετρα.
24912993981_cc6a299c84_b.jpg

Καλέ , σκιά βάζεις στα μάτια?
Απα παπα χάλασε και εσύ!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστω παιδια .
Νικολα τι ακριβος ειναι η γωνιαστρα;
Δημητρη ιδη εβαλα αγγελια για το αλλο.

http://gt-kyma.com/?page_id=237

Μοιάζει με γωνιάστρα δεν είναι το ίδιο φυσικά.

Μα καλά όλοι παραλάβατε και κάτι αυτές τις μέρες, τι στο καλό μόνο εγώ ξέμεινα ;
Λοιπόν για να μην γράφω σε καθένα χωριστά και τρώω χρόνο και σελίδες απ την ενότητα..
Diabolic - johnny_ser - vasilisp77 - netagra - weather1967 - καλορίζικα να είναι καλοδούλευτα και να μην σας χαλάσουν ποτέ !!
Μιχάλη αγοράζεις ακόμα ; όχι γιατί εσύ πρέπει να έχεις γεμίσει μια γκαρσονιέρα με εργαλεία (λέω ψέματα ; )
Με σας εδώ που έμπλεξα βλέπω να μην κάνω πολύ χωριό με τη γυναίκα, είμαι και σόγαμπρος..:flipout::flipout:

ΜΜπράβο Βασίλη, ωραία αγορά. Εύχομαι να το χαρείς και σίγουρα το κάνεις. Και στο Skroutz κάνει 340
Ευχομαι σε όλους καλοδούλευτα τα εργαλεία σας.
Τα πινελάκια είναι πολύ χρήσιμα για τον καθαρισμό των εργαλείων.

Μιχάλη αγοράζεις ακόμα ; όχι γιατί εσύ πρέπει να έχεις γεμίσει μια γκαρσονιέρα με εργαλεία (λέω ψέματα ; )
Με σας εδώ που έμπλεξα βλέπω να μην κάνω πολύ χωριό με τη γυναίκα, είμαι και σόγαμπρος..:flipout::flipout:

χαχα, αγοραζω ακομα γιατι διαλεγω μικρα εργαλεια οπως βλεπεις και υπαρχει χωρος :)))

Χαχα...
Κανόνισε!!!

Κανονιζω...
Απο Δευτερα θα παω να δω σε κανα ντοπιο 'χοντο' μηπως και εχουν κατι μπουκαλακια με σπρευ, κενα, που βαζουν κολωνιες μεσα.
Εκει θα βαζω το αραιωμενο λινελαιο με νεφτι και στεγνωτικο, να δω μηπως και αποφυγω το πινελο στις μινιατουρες!!

Ευχαριστω παναγιωτη οντως το χαρηκα βεβαια κριμα που δεν το ειδα πριν 15 μερες .

χαχα, αγοραζω ακομα γιατι διαλεγω μικρα εργαλεια οπως βλεπεις και υπαρχει χωρος :)))

Κανονιζω...
Απο Δευτερα θα παω να δω σε κανα ντοπιο 'χοντο' μηπως και εχουν κατι μπουκαλακια με σπρευ, κενα, που βαζουν κολωνιες μεσα.
Εκει θα βαζω το αραιωμενο λινελαιο με νεφτι και στεγνωτικο, να δω μηπως και αποφυγω το πινελο στις μινιατουρες!!

Γιατί πινέλο βρε σύντροφε?
Με πανάκι είναι το καλύτερο.

WP_20160214_07_50_00_Pro.jpg
Και μια δική μου μικρή παραλαβή των τελευταίων ημερών. Γωνιακό μυτοτσίμπιδο Knipex, τεσσερα καρυδάκια 1/4 Gedore και ένα σετάκι με απλά τρυπάνια μετάλλου (τα βρήκα σε ένα μαγαζί απο το οποίο ψωνίζουν συνήθως επαγγελματίες) και τα πήρα σε πολύ καλή τιμή.

View attachment 124591
Και μια δική μου μικρή παραλαβή των τελευταίων ημερών. Γωνιακό μυτοτσίμπιδο Knipex, τεσσερα καρυδάκια 1/4 Gedore και ένα σετάκι με απλά τρυπάνια μετάλλου (τα βρήκα σε ένα μαγαζί απο το οποίο ψωνίζουν συνήθως επαγγελματίες) και τα πήρα σε πολύ καλή τιμή.

ποιοτικά τα εργαλεία σου, μεγειές !!

Γιατί πινέλο βρε σύντροφε?
Με πανάκι είναι το καλύτερο.

Iσως, γιαυτο και αγορασα τα πινελακια eyeliner να δοκιμασω, που πηγες αμεσως να χλευασεις :))
Θα δοκιμασω ολους τους πιθανους τροπους και τελικα θα καταληξω.

Iσως, γιαυτο και αγορασα τα πινελακια eyeliner να δοκιμασω, που πηγες αμεσως να χλευασεις :))
Θα δοκιμασω ολους τους πιθανους τροπους και τελικα θα καταληξω.

Να και άλλος πεισματάρης σαν και εμένα!!!
Ηλία τακτοποίησε τον!!!

Να και άλλος πεισματάρης σαν και εμένα!!!
Ηλία τακτοποίησε τον!!!

Ποσο σιγουρος εισαι οτι το πανακι ειναι καλυτερος τροπος να 'λαδωσεις' μινιατουρες απο το eyeliner ?

Sponge%20battle%20damage.jpg

View attachment 124557 πηγα σημερα σε τοπικο μαγαζι με εργαλεια και χρωματα να παρω χρωμα βεγκε και τα παραπανω βερνικια πολυουρεθανης μπας και τελειωσω το τραπεζακι κουζινας που εφτιξα και χαζευοντας τα εργαλεια στο μαγαζι βλεπω το παρακατω δισκοπριονο παγκου στημενο με ενα ταμπελακι που ελεγε 50% εκτωση γιατι ηταν εκθεσιακο οπως μου ειπαν .περνω τα βερνικια παω σπιτι αλλα δεν μπορουσα να ησυχασω το μυαλο μου στο δισκοπριονο .ε δεν ηθελα και πολυ βουρ και το πηρα.

Καλορίζικο το εργαλείο, φαίνεται πολυ ποιοτικό και ήταν πραγματική ευκαιρία.

Πρόσεξε το Aquavit, το έχεις ξαναπάρει; Έχω μια πολυ καλή εμπειρία. Σου έδωσαν οδηγίες γι αυτό η εγώ τα έκανα λάθος;

Ποσο σιγουρος εισαι οτι το πανακι ειναι καλυτερος τροπος να 'λαδωσεις' μινιατουρες απο το eyeliner ?

Sponge%20battle%20damage.jpg

Εγώ στις μικρές κατασκευές όπως πχ στα κηροπήγια, ρίχνω το λινέλαιο στις τρύπες από πάνω και φέρνω σβούρες την κατασκευή για να πάει παντού.
Τα eyeliner είναι για τις γυναίκες και τον Κίμωνα Κουλούρη!!! :P