Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Black & Decker ηλεκτρικό κατσαβιδάκι για πασης φύσεως εργασία καθώς επίσης και πριονάκι τύπου WORX για ευκολία στην αποκοπή πλαστικού, αλουμινίου και ξύλου.... To πριονάκι διαθέτει οδηγό με laser για ευθυγραμμισμένο κόψιμο και παίρνει δίσκους μέχρι 120mm αλλά και είναι και ελαφρύ στην χρήση.

View attachment 124730

View attachment 124731

Αθανάσης
Καλορίζικα Θανάση. .. το Black & Decker το έχω 5+ χρόνια και ακόμα δουλεύει απροβληματιστα... ακόμα και η μπαταρία δεν έχει εξασθενισει αισθητά!

Και εγώ με την σειρά μου βεβαίως-βεβαίως, να ποστάρω την σημερινή μου παραλαβή και να ΞΑΝΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τον φίλο τον Κυριάκο για την εξυπηρέτηση του, και το ενδιαφέρων που έδειξε να με βοηθήσει στο μικρό μπερδaway που προέκυψε στην παραλάβη του δέματος.

Καλορίζικα και καλοδούλευτα φίλε Θανάση καί Κώστα
Πολύ καλό τό B&D κατσαβίδι τό είχα καί τό έδωσα γιά κάτι καλύτερο,αλλά υπηρέτησε σωστά τήν μικρή θητεία του.

Δίδυμος τροχός
20160219_195615_zpsftulj9yd.jpg
[/URL][/IMG]

Ευχαριστώ φίλοι για τα καλά λόγια και τις ευχές σας.

Καλορίζικο αδελφέ Μάκη. Βγάζει και η parkinson της lidl κάτι αντίστοιχο αυτή τη βδομάδα.

Ευχαριστώ φίλοι για τα καλά λόγια και τις ευχές σας.

Καλορίζικο αδελφέ Μάκη. Βγάζει και η parkinson της lidl κάτι αντίστοιχο αυτή τη βδομάδα.

Με πέθανες με το parkinson!!!

Καλορίζικο Μάκη!

Με πέθανες με το parkinson!!!

Καλορίζικο Μάκη!
Τι εννοείς αδελφέ? Το είχες υπόψη; Ακριβώς το ίδιο μηχανημα εξωτερικά τουλάχιστο.... Σήμερα το είδα στο φυλλάδιο του λιτλ

Τι εννοείς αδελφέ? Το είχες υπόψη; Ακριβώς το ίδιο μηχανημα εξωτερικά τουλάχιστο.... Σήμερα το είδα στο φυλλάδιο του λιτλ

Αντί να γράψεις Parkside έγραψες Parkinson!!! :)

Το ίδιο ακριβώς είναι αφού κάποτε το έβγαζε η Einhell για την Parkside απλά το χρώμα διαφέρει! ;-)

Φίλε Δημήτρη. Δεν έτυχε να αγοράσω εργαλείο απο το lidl γιατί είχα την νόσο Parkinson στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά οι τιμές είναι πολύ δελεαστικές που να πάρει. Και υπάρχει και κόσμος που δεν πιστεύει ότι είναι και τόσο parkinson όσο ακούγεται.

Εχω μερικά εργαλεία Parkside και πιστεύω οτι είναι καλό value for money.
Δεν είναι makita αλλά για ερασιτέχνη είναι μια χαρά.

Καλοριζικο το εργαλειο, αν και skill τελος παντων...:BDBDG54:
Ευχαριστώ Νεκτάριε, καταλαβαίνω τι λες πολύ καλά, αλλά δεν είχα ένα τριβείο, μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα ένα stayer κληρονομιά από τον πατέρα μου, πάρα πολύ βαρύ, τετράγωνο και με πολύ έντονη δόνηση σε σημείο που μετά από κάποια ώρα με πόναγαν οι καρποί μου και τα νεύρα του βραχίονα, τα χοντρά θα τα κάνω με το τανκ του Lidl και το φινίρισμα με αυτό....ερασιτεχνικά πάντα.