Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχάλη καλορίζικη. Αν θες ρε συ πετάγομαι εγώ και την ανοίγω :D

Καλορίζικα. Μπορείς να μου πεις από που;

Είναι ένα μαγαζί στη Φραντζή λίγο πριν το Msystems. Λέγεται Mochlos tools. Ειναι εισαγωγέας και φέρνει Gedore, Wiha, Bessey, Hazet, Weller Κλπ.

Μιχάλη καλορίζικη. Αν θες ρε συ πετάγομαι εγώ και την ανοίγω :D
/QUOTE]

χαχα, ευχαριστω!

Προταση:
Eλα στις 5μμ σημερα στα Βριλησσια (6μμ φευγω για αεροδρομιο) να την παραλαβεις, να την παρεις, να την ανοιξεις, να την συναρμολογησεις και να την δοκιμασεις σπιτι σου και ΟΤΑΝ ερθω παλι στην Αθηνα μετα απο κανα μηνα+, μου την φερνεις ετοιμη και δοκιμασμενη! Χωρις πλακα, το εννοω, σε εμπιστευομαι :))

Νικο ευχαριστω φιλε, κρινοντας απο τα υπολοιπα proxxon που εχω, το εργαλειο σιγουρα θα κανει ακριβως αυτα που λεει -και παραπανω.

Μιχάλη ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη με τιμά ειλικρινά :) .
Θα ερχόμουν με χίλια εννοείται αλλά πραγματικά αν μπει και αυτή μέσα στα 5τμ εργαστηρίου που έχω και μπει και το φαλτσοπρίονο, εμένα με βλέπω να κάθομαι από έξω και να πίνω γκαϊφέ κοιτάζοντάς τα :rofl:

Σημερα πχ εχω να κάνω κάτι συρτάρια και επειδή είναι μεγαλούτσικα θα πρέπει να πάρω το ρουτεροτράπεζο να το βγάλω ταράτσα, μιας και δε θα χωράω και εγώ και τα κομμάτια και το ρουτερ μέσα. Ατιμη κοινωνία οσυ λέω :(

Απο βδομαδα αναλυτικη περιγραφη παραλαβων των τελευταιων μηνων που λειπω και τα ανοιξα σχεδον ολα χθες, 2πμ κοιμηθηκα:))

Πολυ Ryobi επεσε (και οχι μονο), αλλα αυτα τα 18βολτα εργαλεια παιδες ειναι δυναμη, απο τις λιγες δοκιμες που εκανα...

24793768999_189ac66381_c.jpg

Μεγεια το νεο λαδι σου εργαλειο Μιχαλη. Στην Ελλαδα σε εντοπιζω, να υποθεσω θα δουμε κΙ εντυπωσεις απο το νεο τρυπανι bosch που εχεις παρει?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απο βδομαδα αναλυτικη περιγραφη παραλαβων των τελευταιων μηνων που λειπω και τα ανοιξα σχεδον ολα χθες, 2πμ κοιμηθηκα:))

Πολυ Ryobi επεσε (και οχι μονο), αλλα αυτα τα 18βολτα εργαλεια παιδες ειναι δυναμη, απο τις λιγες δοκιμες που εκανα...

24793768999_189ac66381_c.jpg

Οοοοοοοοο!:grinning-smiley-043

Σκέψου να είσαι εργαλείο, να σε αγοράζουν και εκεί που περιμένεις να κάνεις με χαρά, αυτό για το οποίο κατασκευάστηκες να παραμένεις στην αδράνεια. Σκέτη απογοήτευση!!!

Καλορίζικα Μιχάλη! Πλάκα κάνω. Να τα χιλιάσεις τα εργαλεία σου. Πάντα τέτοια!

Μιχάλη καλοδούλευτα (μέχρι τότε θα έχουν έλθει άλλα τόσα).....
Αχ αυτό το σύνδρομο !!!! :flipout::flipout:
Να σαι καλά αγόρι μου ...σε χαίρομαι ...:worshippy: αλλά και εσύ χαρά έτσι ???:elefant:
Με το καλό να ξανάρθεις για περισσότερο να τα χαρείς.

Γεια σου Χιώτη. Σωστά!

Μια ερωτησούλα για το ηλεκτρικό κατσαβιδάκι που αγόρασα της black and decker (photo κάπου πιο πάνω στο νήμα).

Λέει Lithium battery 3.7v και πέρνει 12 ώρες για πλήρη φόρτιση. Υπάρχει LED στο σταντ του φορτηστή το οποίο ανάβει μόλις τοποθετήσω τη συσκευή πάνω. Λέτε να υπάρχει αυτόματος τερματισμός της φόρτισης μετά την ολοκλήρωση της φόρτισης, η περιμένω αδίκως;

Ευχαριστώ μάστορες.

Μια ερωτησούλα για το ηλεκτρικό κατσαβιδάκι που αγόρασα της black and decker (photo κάπου πιο πάνω στο νήμα).

Λέει Lithium battery 3.7v και πέρνει 12 ώρες για πλήρη φόρτιση. Υπάρχει LED στο σταντ του φορτηστή το οποίο ανάβει μόλις τοποθετήσω τη συσκευή πάνω. Λέτε να υπάρχει αυτόματος τερματισμός της φόρτισης μετά την ολοκλήρωση της φόρτισης, η περιμένω αδίκως;

Ευχαριστώ μάστορες.

Μπαταρία λιθίου 3,6 volt θέλεις νά πείς.
Αθανάσιε τό είχα αυτό τό κατσαβίδι θά πρέπει νά έχεις τό νού σου καί στίς 12 ώρες φόρτισης νά τό βγάζεις από τήν μπρίζα προσωπικά αυτό έκανα γιά νά έχω τό κεφάλι μου ήσυχο,από ότι κατάλαβα δέν έχει αυτόματο τερματισμό,τό led πάντα ανάβει όταν τό ακουμπάς επάνω δέν σβήνει μέ τήν πλήρη φόρτιση,αλλά τό ρεύμα φόρτισης είναι μικρό τό τροφοδοτικό από κάτω γράφει 9,5 volt - 100 mA .

Γράφει τό manual

''Φόρτιση της μπαταρίας
(εικ.Α)uΤοποθετήστε το εργαλείο στη βάση φόρτωσης (9).
Βάλτε το φορτιστή (8) στην πρίζα.
Αφήστε το εργαλείο συνδεδεμένο στο φορτιστή για 12
ώρες.
Η κόκκινη λυχνία ανάβει όταν η μονάδα φορτίζει και παραμένει
αναμμένη για όσο υπάρχει ισχύ στον φορτιστή. Η κόκκινη
λυχνία δεν σβήνει για να δείξει ολοκληρωμένη φόρτιση.''

Μπορει να γραφει και 3.7v . Δεν ξερω αν ειναι τυπογραφικο λαθος, αλλα χτες που ειδα και εγω μια μπαταρια για laser που εχω μαρκας νομιζω κινεζια dragonfire , εγραφε επανω 3.7v

s-l500.jpg

Παιδια ευχαριστω πολυ!!

Κυριακο δυστυχως δεν ηρθα προγραμματισμενα, εκτακτως ηρθα χθες και φευγω σημερα το βραδυ, αν ολα πανε καλα.

Παναγιωτη, οντως θα μεινουν με την χαρα τα νεα εργαλεια, καθως και τα προηγουμενα, μεχρι να ερθω οριστικα στην πατριδα!

Νικο, το συνδρομο δεν θεραπευεται!! Μεχρι την αλλη φορα νομιζω οτι περιμενω μονο τη σκουπα proxxon :))

Βασιλη, τωρα που υπαρχει δουλιτσα του δινουμε και καταλαβαινει φιλε, τωρα που γυριζει ο τροχος..

Starman, στα εργαλεια μπαταριας θα βαζω εντυπωσεις και μινι reviews των Ryobi. Πιστευω οτι ειναι μια ισχυρη και αξιοπιστη σειρα η 18v.

Aθανασιε, στις 12 ωρες βγαζε το. Αν θερμαινεται η μπαταρια πολυ, βγαζε το πριν τις 12 ωρες.
Προφανως δεν εχει προστασια υπερφορτισης. Οποτε εαν την βαλεις επανω φορτισμενη στα 2/3 πρεπει να εχεις το νου σου.
Ο φορτιστης ειναι εξαιρετικα αργος (καλο για την μπαταρια), και γενικα δεν πρεπει να εχεις προβλημα. Τσεκαρε μονο αν ζεστενεται η μπαταρια.

Νεκταριε δεν εχω παρει τωρα τελευταια τρυπανι bosch (αν θυμαμαι καλα βεβαια:). Τον γωνιακο τροχο θα εννοεις!