Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα Νίκο! Ιαπωνία ε?? Τα γιαπωνέζικα είναι "εξωτικά" εργαλεία για την Ευρώπη! Να τα χαρείς!

Ευχαριστώ Θανάση.
Δεν θα τα έλεγα και τόσο εξωτικά βέβαια. Στα συγκεκριμένα εργαλεία, ειναι ότι καλύτερο θεωρητικά!

Ευχαριστώ Θανάση.
Δεν θα τα έλεγα και τόσο εξωτικά βέβαια. Στα συγκεκριμένα εργαλεία, ειναι ότι καλύτερο θεωρητικά!
Δες και κάτι σειρές Kyoto tools ( σπάνια τα βρίσκεις Ευρώπη, πιο συχνά ΗΠΑ) και θα καταλάβεις τι σημαίνει εξωτικό:
http://en.ktc.co.jp/products/catalog/index_category.html#01

Καλοριζικα τα γιαπωνεζακια σου!!!

Φιλε αγροτη ειναι κατευθειαν απο Ιαπωνια!
Ειχε βαλει το λινκ οταν τα ειχε παραγγειλει!

Δε σου κρυβω πως ειχα μπει στον πειρασμο Νικο να παραγγειλω και εγω μια πλανη απο αυτον!

Α μάλιστα κατάλαβα, δεν τη γνωρίζω την συγκεκρι μένη μάρκα, είναι τόσο καλά τα εργαλεία αυτά ; Και από μεταφορικά ;
Diabolic αν δεν σου κάνει κόπο βέλε ξανά το link

Σημερινη μαζευτικη απο διαφορες γωνιες της Αθηνας..

034b5827f423f61f968ff92e623a35ec.jpg

Το θεμα ειναι πως στην ευχη ενω ξεκινησα για το μικρο σετακι της ντιβαλτ κατεληξα στο αεγκε;;; Τελοσπαντων οι αγορες δεν θελουν βιασυνη και να μην εμπιστευεσαι τις φωτογραφιες αλλα να τα βλεπεις απο κοντα κ να τα πιανεις στα χερια σου.
Για την ιστορια αφου πηρα τα πορτοκαλι στο επομενο μαγαζι επεσα πανω στα κιτρινα!!!! και σ αυτο το σημειο ακριβως καταλαβα τι σημαινει πραγματικο κομπακτ και τι σημαινει εργονομια σε εργαλειο

Δε πειραζει ομως.. Προς γνωση κ διαμορφωση :)

Νικο ωραια σετακια μεγεια!!
Γιαννη βλεπω εκανες ζημια !!!
Κυριακο αν παραγειλεις την πλανη η τα σκαρπελακια του νικολα θελω και γω !!

Φιλε Κυριακο η διαφορα επειδη επιασα κ τα κιτρινα στα χερια μου, καθυστερημενα βεβαια, ειναι χαωδης σε επιπεδο μεγεθους, βαρους κ εργονομιας.. Αυτο αλλωστε ηταν το ζητουμενο γιαυτο κ δεν πηγα σε 18v

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φανταζομαι δεν ειδες τα 12βολτα Dewalt?

Βασιλη πρεπει να κανω λιγο κρατει φιλε καθως εχω πολλα εξοδα και παραγγειλα και καποια πραγματακια απο ΑΜΑΖΟΝ...

Δεν τα λες και compact τα 12τα Dewalt ...

Παραλαβη με ποικιλια! Ουτε στο σουπερ μαρκετ τετοια ποικιλια αγορων!

Καλοριζικα να ναι και απροβληματιστα.
Οσο για τα γιαπανεζικα, αν γινει καμια αγορα, θελω και γω μια πλανη τουλαχιστον.:grandpa: