Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χιώτη ευχαριστώ για τις γνώσεις και τις πληροφορίες ειδικά για το σημείο όταν ζεστένεται η μπαταρία.

Καλησπέρα ! Ενδιαφέρομαι να κάνω μια αγορά από amazon.de ! Γνωρίζετε αν μπορώ να πληρώσω μέσω paypal (λόγω capital controls) γιατί άκουσα ότι πλέον είναι δυνατό ! (χωρίς την πατέντα , άλλος λογ paypal ... μεταφορά ποσού στο balance κλπ !) Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλησπέρα ! Ενδιαφέρομαι να κάνω μια αγορά από amazon.de ! Γνωρίζετε αν μπορώ να πληρώσω μέσω paypal (λόγω capital controls) γιατί άκουσα ότι πλέον είναι δυνατό ! (χωρίς την πατέντα , άλλος λογ paypal ... μεταφορά ποσού στο balance κλπ !) Ευχαριστώ.

Amazon Payment Methods
  • Amazon.de Visa Card
  • Credit Card
  • Gift Cards
  • Payment by Invoice
  • Direct Debit

Ο Συνήθης τρόπος είναι προπληρωμένη κάρτα για αγορές από Amazon.

P2210119.jpg
μικρο παραλαβες την παρασκευη ,ο δισκος ειναι αυτος που δινω δωρο με το δισκοπριονο παγκου που εχω βαλει στις αγγελιες .

Γεια σου Αγρότιςς...

Θα ευχόμουν να είχα πάντα τέτοια εισροή με προμήθειες αλλά το χρήμα έχει ήδη εξαντληθεί και ο κουμπαράς άδειασε! Κάτι παραγγελίες εκρεμούν φυσικά ακόμη. Μόλις παραλάβω θα εκθέσω εκ νέου!

Μια απ τα ίδια φίλε, συμπάσχουμε !!!

Μιχάλη καλορίζικη η Πλανη Proxxon AH80 και καλές δουλειές. Επίσης τι ωραία λαχανί εργαλεία είναι αυτά ; Δώσε κάτι και σε μας τα φτωχαδάκια χαχαχα
Επίσης για άλλη μια φορά θα εκθειάσω τις εκπληκτικές φωτό σου, ολοζώντανες !!

karmen1983 οι τιμές σε γενικές γραμμές στο mochlostools τι λένε ; έχεις τσεκάρει ; λέω να το επισκεφτώ..(ο κατάλογος on-Line που έχει δεν λέει δυστυχώς.

vasilisp77 μεγιές φίλε μου

Οι τιμες ειναι καλες ναι. Τα wiha που πηρα πριν μερες (το σετακι οι μυτες για το παλμικο) μου το εδωσε 22 και σε αλλα μαγαζια οι τιμες ηταν απο 29 εως 32 (μιλαω παντα για ελλαδα) Μπες στο site toolsforlife.gr να δεις μερικα απο τα ειδη που εχει. Τις τιμες υπολογισε τις προς τα κατω αν πας απο εκει.

Στο μαγαζι εχει απιστευτη γκάμα προιοντων και τα περισσότερα (κατα 95%) ειναι ΑΑΑ ποιοτητας. Και ο κυριος Νικος ειναι αρκετα εξυπηρετικός οπως και η μια κυρια και η κοπελα που ειναι συχνα εκει.

Με paypal στο άμαζον δε πλήρωνες ούτε πριν τα capital controls. Με πιστωτική μπορείς να αγοράσεις χωρίς πρόβλημα. Με χρεωστική δε περνάει (εγώ δοκίμασα 2 χρεωστικές και έφαγα άκυρο)

Εγω με χρεωστική πάλι πέρασα κανονικά 3 συναλλαγές με την μία κιόλας να έιναι πάνω από 200 ευρώ (πριν από 3-4 μήνες βέβαια).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

View attachment 124801
μικρο παραλαβες την παρασκευη ,ο δισκος ειναι αυτος που δινω δωρο με το δισκοπριονο παγκου που εχω βαλει στις αγγελιες .

Καλορίζικα!

Μπαταρία λιθίου 3,6 volt θέλεις νά πείς.
Αθανάσιε τό είχα αυτό τό κατσαβίδι θά πρέπει νά έχεις τό νού σου καί στίς 12 ώρες φόρτισης νά τό βγάζεις από τήν μπρίζα προσωπικά αυτό έκανα γιά νά έχω τό κεφάλι μου ήσυχο,από ότι κατάλαβα δέν έχει αυτόματο τερματισμό,τό led πάντα ανάβει όταν τό ακουμπάς επάνω δέν σβήνει μέ τήν πλήρη φόρτιση,αλλά τό ρεύμα φόρτισης είναι μικρό τό τροφοδοτικό από κάτω γράφει 9,5 volt - 100 mA .
.....

Φίλε σε ευχαριστώ για τη πληροφόρηση. Από ότι βλέπω το βάζεις καμία δύο ωρίτσες μέσα στα πλαίσια της κάθε χρήσης και είσαι μέσα.

Εγω με χρεωστική πάλι πέρασα κανονικά 3 συναλλαγές με την μία κιόλας να έιναι πάνω από 200 ευρώ (πριν από 3-4 μήνες βέβαια).

Καλορίζικα!

Καλα ειναι οτι τους κ....... με τις τραπεζες. Δοκιμασα με 2 χρεωσρικες και τελικα μου παραγγειλε ο Κυριακος, να ειναι καλα το παλικαρι.

Εγω με χρεωστική πάλι πέρασα κανονικά 3
συναλλαγές με την μία κιόλας να έιναι πάνω από 200 ευρώ (πριν από 3-4 μήνες βέβαια).

Καλορίζικα!
ευχαριστω νικολα.

Σημερινή παραλαβή εκ Ιαπωνίας:

Σετ σκαρπέλα (ακονισμένα), πλάνη χειρός (ακονισμένη) και πριόνι 2 όψεων (Ryoba).

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγεια τα γιαπωνεζικα Νικολα!

Ευχατιστώ σύντροφε. Και εσύ στα δικά σου (βάλτα να τα δούνε μην ντρέπεσαι!!!).

ΥΓ: Έχεις να βάλεις και κάτι στο "Τι παραγγείλαμε σήμερα"...

Καλορίζικα Νικόλα και καλές δουλειές :)

Ευχαριστώωωωω!!!!!!
Πάντως τα σκαρπέλα που τα δοκίμασα λίγο το πρωί, θερίζουν!!!

Καλοριζικα τα γιαπωνεζακια σου!!!

Φιλε αγροτη ειναι κατευθειαν απο Ιαπωνια!
Ειχε βαλει το λινκ οταν τα ειχε παραγγειλει!

Δε σου κρυβω πως ειχα μπει στον πειρασμο Νικο να παραγγειλω και εγω μια πλανη απο αυτον!

Καλορίζικα Diabolic από Bangood είναι ;

Όχι φίλε μου, από Ιάπωνα μέσω ebay! :)

Καλοριζικα τα γιαπωνεζακια σου!!!

Φιλε αγροτη ειναι κατευθειαν απο Ιαπωνια!
Ειχε βαλει το λινκ οταν τα ειχε παραγγειλει!

Δε σου κρυβω πως ειχα μπει στον πειρασμο Νικο να παραγγειλω και εγω μια πλανη απο αυτον!

Μπορείς ακόμα.
Κόβει και τα μεταφορικά αν πάρεις πολλά αλλά να του στείλεις μύνημα πρώτα!
Αν πάρω τίποτε άλλο θα σου πω πάντως!

Καλοδούλευτα Νικόλα. Προσοχή στα Τζαπανέζικα, πρέπει να κόβουν άσχημα...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα Νικόλα. Προσοχή στα Τζαπανέζικα, πρέπει να κόβουν άσχημα...

Εμένα μου λες?
Ευτυχως είναι εργαλεία χειρός!!!

Να δεις η πλάνη τι κάνει... Λωρίδα βγάζει!