Καλησπέρα ! Ενδιαφέρομαι να κάνω μια αγορά από amazon.de ! Γνωρίζετε αν μπορώ να πληρώσω μέσω paypal (λόγω capital controls) γιατί άκουσα ότι πλέον είναι δυνατό ! (χωρίς την πατέντα , άλλος λογ paypal ... μεταφορά ποσού στο balance κλπ !) Ευχαριστώ.
Γεια σου Αγρότιςς...
Θα ευχόμουν να είχα πάντα τέτοια εισροή με προμήθειες αλλά το χρήμα έχει ήδη εξαντληθεί και ο κουμπαράς άδειασε! Κάτι παραγγελίες εκρεμούν φυσικά ακόμη. Μόλις παραλάβω θα εκθέσω εκ νέου!
Με paypal στο άμαζον δε πλήρωνες ούτε πριν τα capital controls. Με πιστωτική μπορείς να αγοράσεις χωρίς πρόβλημα. Με χρεωστική δε περνάει (εγώ δοκίμασα 2 χρεωστικές και έφαγα άκυρο)
View attachment 124801
μικρο παραλαβες την παρασκευη ,ο δισκος ειναι αυτος που δινω δωρο με το δισκοπριονο παγκου που εχω βαλει στις αγγελιες .
Μπαταρία λιθίου 3,6 volt θέλεις νά πείς.
Αθανάσιε τό είχα αυτό τό κατσαβίδι θά πρέπει νά έχεις τό νού σου καί στίς 12 ώρες φόρτισης νά τό βγάζεις από τήν μπρίζα προσωπικά αυτό έκανα γιά νά έχω τό κεφάλι μου ήσυχο,από ότι κατάλαβα δέν έχει αυτόματο τερματισμό,τό led πάντα ανάβει όταν τό ακουμπάς επάνω δέν σβήνει μέ τήν πλήρη φόρτιση,αλλά τό ρεύμα φόρτισης είναι μικρό τό τροφοδοτικό από κάτω γράφει 9,5 volt - 100 mA .
.....
Εγω με χρεωστική πάλι πέρασα κανονικά 3 συναλλαγές με την μία κιόλας να έιναι πάνω από 200 ευρώ (πριν από 3-4 μήνες βέβαια).
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Καλορίζικα!
ευχαριστω νικολα.Εγω με χρεωστική πάλι πέρασα κανονικά 3
συναλλαγές με την μία κιόλας να έιναι πάνω από 200 ευρώ (πριν από 3-4 μήνες βέβαια).
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Καλορίζικα!
Μεγεια τα γιαπωνεζικα Νικολα!
Καλορίζικα Νικόλα και καλές δουλειές![]()
Καλορίζικα Diabolic από Bangood είναι ;
Καλοριζικα τα γιαπωνεζακια σου!!!
Φιλε αγροτη ειναι κατευθειαν απο Ιαπωνια!
Ειχε βαλει το λινκ οταν τα ειχε παραγγειλει!
Δε σου κρυβω πως ειχα μπει στον πειρασμο Νικο να παραγγειλω και εγω μια πλανη απο αυτον!
Καλοδούλευτα Νικόλα. Προσοχή στα Τζαπανέζικα, πρέπει να κόβουν άσχημα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.