Καλορίζικα. Μπορείς να μου πεις από που;
Μιχάλη καλορίζικη. Αν θες ρε συ πετάγομαι εγώ και την ανοίγω
/QUOTE]
χαχα, ευχαριστω!
Προταση: Eλα στις 5μμ σημερα στα Βριλησσια (6μμ φευγω για αεροδρομιο) να την παραλαβεις, να την παρεις, να την ανοιξεις, να την συναρμολογησεις και να την δοκιμασεις σπιτι σου και ΟΤΑΝ ερθω παλι στην Αθηνα μετα απο κανα μηνα+, μου την φερνεις ετοιμη και δοκιμασμενη! Χωρις πλακα, το εννοω, σε εμπιστευομαι)
Νικο ευχαριστω φιλε, κρινοντας απο τα υπολοιπα proxxon που εχω, το εργαλειο σιγουρα θα κανει ακριβως αυτα που λεει -και παραπανω.
Απο βδομαδα αναλυτικη περιγραφη παραλαβων των τελευταιων μηνων που λειπω και τα ανοιξα σχεδον ολα χθες, 2πμ κοιμηθηκα)
Πολυ Ryobi επεσε (και οχι μονο), αλλα αυτα τα 18βολτα εργαλεια παιδες ειναι δυναμη, απο τις λιγες δοκιμες που εκανα...
![]()
Μια ερωτησούλα για το ηλεκτρικό κατσαβιδάκι που αγόρασα της black and decker (photo κάπου πιο πάνω στο νήμα).
Λέει Lithium battery 3.7v και πέρνει 12 ώρες για πλήρη φόρτιση. Υπάρχει LED στο σταντ του φορτηστή το οποίο ανάβει μόλις τοποθετήσω τη συσκευή πάνω. Λέτε να υπάρχει αυτόματος τερματισμός της φόρτισης μετά την ολοκλήρωση της φόρτισης, η περιμένω αδίκως;
Ευχαριστώ μάστορες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.