Tι παραλάβαμε σήμερα..

Nektarios2015 και IOANNISTSA ρε πως σας-μας την έφερε έτσι ; όπως προ-είπα εγώ είμαι καινούργιος στην παρέα αλλά εσείς έπρεπε να το είχατε προβλέψει !!

Αγαπητή Karmen αν και δεν συνηθίζω να φοράω, στο βγάζω το καπέλο !!
'' Είναι που θα πέσεις πιστεύω. Με εμε´να το διασκεδάζουν πάντως βγαίνουν και στα μπαλκόνια και με κοιτάνε αχαχαχχααχαχ '' με φουστίτσα δουλεύεις ; όχι πες μου άμα είναι να πάρω τηλεσκόπιο, εκτός από τα κάλη σου θα παίρνω μάτι και τα εργαλεία σου !! χαχαχαχα :flipout::flipout::flipout: (ελπίζω να μην παρεξηγηθώ έτσι ;

Ευχαριστώ φίλε Νίκο,μόλις είδε η γυναίκα μου τίς δοκιμές πού έκανα μού λέει :
Kαλά τά κομμάτια τσιμέντο μού θυμίζουν τά κομμάτια από τόν Κρητικό ντάκο (παξιμάδια),α καλά λέω ο καθένας μέ τόν πόνο του :flipout:

Ευχαριστώ φίλε Νίκο,μόλις είδε η γυναίκα μου τίς δοκιμές πού έκανα μού λέει :
Kαλά τά κομμάτια τσιμέντο μού θυμίζουν τά κομμάτια από τόν Κρητικό ντάκο (παξιμάδια),α καλά λέω ο καθένας μέ τόν πόνο του :flipout:

Ρίξε και λίγο λάδι αλυσίδας και βάλτην να τα δοκιμάσει να δει αν τρώγονται Μήτσο!!! :p
Μπορεί να της φανούν λίγο σκληρά βέβαια!!! :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Nektarios2015 και IOANNISTSA ρε πως σας-μας την έφερε έτσι ; όπως προ-είπα εγώ είμαι καινούργιος στην παρέα αλλά εσείς έπρεπε να το είχατε προβλέψει !!

'' Είναι που θα πέσεις πιστεύω. Με εμε´να το διασκεδάζουν πάντως βγαίνουν και στα μπαλκόνια και με κοιτάνε αχαχαχχααχαχ '' με φουστίτσα δουλεύεις ; όχι πες μου άμα είναι να πάρω τηλεσκόπιο, εκτός από τα κάλη σου θα παίρνω μάτι και τα εργαλεία σου !! χαχαχαχα :flipout::flipout::flipout: (ελπίζω να μην παρεξηγηθώ έτσι ;

Σεμνά εσύ!!! :p

Ρίξε και λίγο λάδι αλυσίδας και βάλτην να τα δοκιμάσει να δει αν τρώγονται Μήτσο!!! :p

αχαχαχαχαχα καλοοοοοό !!!

Νίκο μην ανησυχείς, από μακριά είμαι ακίνδυνος :flipout::flipout:

Ελα ρε συ, ξεραμε τι περιμενε η μαστορισα, χιουμορ ηταν τα περι παρκετεζας και ταπητοκαθαριστη!

Ελα ρε συ, ξεραμε τι περιμενε η μαστορισα, χιουμορ ηταν τα περι παρκετεζας και ταπητοκαθαριστη!

Ναι καλά δικαιολογίες τώρα, χαχαχαχα
οκ εντάξει ρε φίλε σε πιστεύω μην αγχώνεσαι, είστε έτσι κι αλλιώς καταπληκτική - μαστορική παρέα όλοι σας !!!

Ευχαριστώ συνάδελφοι

Νά πώ καλορίζικο καί καλοδούλευτο το επαναφορτιζόμενο δράπανο B&D,στόν φίλο Αθανάση,πρέπει νά τό αγόρασες από τό Leroy-Merlin στά Σπάτα,γιατί στο κατάστημα Πειραιώς πού πήγα σήμερα δέν είχε τόσες ντάνες μέ δράπανα πού είδα στίς φωτό σου.Πολύ καλή τιμή 90 ευρώ τό 18 volt καί κρουστικό

Φίλε Νίκο απλά :grinning-smiley-043

weather1967 καλοδούλευτο φίλε, έχω σχεδόν το ίδιο, το είχα πάρει πριν καιρό από το e-shop 2.2j και 800w

Ευχαριστώ φίλε Γιώργο φαντάζομαι θά έχεις μείνη ευχαριστημένος

Πρώτη φορά χθες στο paleta deals κι όπως έγραψα στο Προσφορές εργαλείων... το έπαιξα τολμηρός κι αγόρασα 2 φτηνά εργαλεία που μου έλειπαν. Εντυπώσεις από την εγχείρηση στο πρώτο.
Εκκεντρο παλμικο τριβειο
Μου φάνηκε χρησιμοποιημενο αλλά τους πίστεψα (εκθεσιακό)

Στο τραπέζι της επεμβασης
f112b6d5da965811b5a6d7ade8ef698f.jpg

Μόλις το άνοιξα. Πως σας φαίνεται μέσα;
Έχει δουλευτει;
30e466640ccb2272f93e1293019fc7c0.jpg

b150e1f15870fcaef2295bf70e91939f.jpg

Μετά την μεταμόσχευση καλωδίου
408bc7b61ad8b83b04b28617e8fb1e7e.jpg

Και τελειωμένο
cd795048ebeac828077e5996678e3364.jpg

4e2c59471544ce1a33344146957cbedd.jpg

Η εγχείρηση πέτυχε...
κι ο ασθενής ανεκαμψε!

15 well spent που λέμε και στην Ελλάδα.

Σειρά αύριο η σπαθοσεγα (με περιμένουν κάτι παλετες για διάλυση)
Σωστό το μαγαζί.

Δημητρη Κύπρο είναι το παλικάρι.

Ευχαριστώ φίλε Κυριάκο γιά τήν διευκρίνηση,ξεχάστηκα καί νόμιζα πώς ήταν από Αθήνα.

Καλορίζικο καί καλοδούλευτο φίλε tzoutzis,αδούλευτο φαίνεται εσωτερικά τό τριβείο

Μπράβο πολύ ωραίος!
Και οτι πάθει είσαι καλυμμένος για ενα χρονο και μετα δεκαπέντε ευρώ δεν είναι τίποτα!!!
Ισως θα σου χρειαστεί μεγαλυτερο καλώδιο μονο!!
Όπως ανέφερα τολμηρός αλλά όχι τζογαδορος. Αν δεν παίζανε, τι είχαμε τι χάσαμε. Αφού παίζουν (ελπίζω και το άλλο) κερδισμένος είμαι και όντως δεν είχε ίχνος σκόνης μέσα. Αχρησιμοποιητο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το καλώδιο το είχα από παλιό desktop. Ήθελα εναγωνίως να δω αν δουλεύει. Τώρα που δουλεύει (και με αυξομειωση στροφών παρακαλώ και 400 W) δεν με νοιάζει το κοντό καλώδιο.