Ευχαριστώ φίλε Νίκο,μόλις είδε η γυναίκα μου τίς δοκιμές πού έκανα μού λέει :
Kαλά τά κομμάτια τσιμέντο μού θυμίζουν τά κομμάτια από τόν Κρητικό ντάκο (παξιμάδια),α καλά λέω ο καθένας μέ τόν πόνο του![]()
Nektarios2015 και IOANNISTSA ρε πως σας-μας την έφερε έτσι ; όπως προ-είπα εγώ είμαι καινούργιος στην παρέα αλλά εσείς έπρεπε να το είχατε προβλέψει !!
Αγαπητή Karmen αν και δεν συνηθίζω να φοράω, στο βγάζω το καπέλο !!
'' Είναι που θα πέσεις πιστεύω. Με εμε´να το διασκεδάζουν πάντως βγαίνουν και στα μπαλκόνια και με κοιτάνε αχαχαχχααχαχ '' με φουστίτσα δουλεύεις ; όχι πες μου άμα είναι να πάρω τηλεσκόπιο, εκτός από τα κάλη σου θα παίρνω μάτι και τα εργαλεία σου !! χαχαχαχα(ελπίζω να μην παρεξηγηθώ έτσι ;
Ρίξε και λίγο λάδι αλυσίδας και βάλτην να τα δοκιμάσει να δει αν τρώγονται Μήτσο!!!
Μπορεί να της φανούν λίγο σκληρά βέβαια!!!
Nektarios2015 και IOANNISTSA ρε πως σας-μας την έφερε έτσι ; όπως προ-είπα εγώ είμαι καινούργιος στην παρέα αλλά εσείς έπρεπε να το είχατε προβλέψει !!
Αγαπητή Karmen αν και δεν συνηθίζω να φοράω, στο βγάζω το καπέλο !!
'' Είναι που θα πέσεις πιστεύω. Με εμε´να το διασκεδάζουν πάντως βγαίνουν και στα μπαλκόνια και με κοιτάνε αχαχαχχααχαχ '' με φουστίτσα δουλεύεις ; όχι πες μου άμα είναι να πάρω τηλεσκόπιο, εκτός από τα κάλη σου θα παίρνω μάτι και τα εργαλεία σου !! χαχαχαχα(ελπίζω να μην παρεξηγηθώ έτσι ;
Ελα ρε συ, ξεραμε τι περιμενε η μαστορισα, χιουμορ ηταν τα περι παρκετεζας και ταπητοκαθαριστη!
Ρίξε και λίγο λάδι αλυσίδας και βάλτην να τα δοκιμάσει να δει αν τρώγονται Μήτσο!!!
Μπορεί να της φανούν λίγο σκληρά βέβαια!!!
weather1967 καλοδούλευτο φίλε, έχω σχεδόν το ίδιο, το είχα πάρει πριν καιρό από το e-shop 2.2j και 800w
Δημητρη Κύπρο είναι το παλικάρι.
Όπως ανέφερα τολμηρός αλλά όχι τζογαδορος. Αν δεν παίζανε, τι είχαμε τι χάσαμε. Αφού παίζουν (ελπίζω και το άλλο) κερδισμένος είμαι και όντως δεν είχε ίχνος σκόνης μέσα. Αχρησιμοποιητο.Μπράβο πολύ ωραίος!
Και οτι πάθει είσαι καλυμμένος για ενα χρονο και μετα δεκαπέντε ευρώ δεν είναι τίποτα!!!
Ισως θα σου χρειαστεί μεγαλυτερο καλώδιο μονο!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.