Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το knipex από κέντρο βιδας 40 νομίζω. Είναι πολυεργαλείο- κλειδιά για ντουλάπες ηλεκτρολογικες , μηχανολογικες, ασανσέρ κλπ.

Μεγεια τα εργαλεια μαστορια.
κυριακο αν πας απο παλετα θα δεις και για μενα ενα εκκεντρο jcb;;

dd36c2f3b51a14da7f4958792984eac2.jpg
μια ψιλιπαραλαβη σήμερα. Μαζί με αυτά, και η επιτραπέζια σεγα της deemel. Αύριο φώτο. Το knipex τα σπάει! Πολύ χρήσιμο. Τα wera ωραία, αλλά κατά τα γνωστά, δεν σου εμπνέουν το αίσθημα της κλάσης wiha ή facom. Ήδη τραυματίστηκε μια μύτη.

Πολύ ωραία τα εργαλειάκια σου, καλορίζικα και καλοδούλευτα αδερφέ, δεν θα κοιμηθώ απόψε να ξέρεις...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγινε συντεκνε.
Θα διαλεξω σαν να αγοραζα για εμενα.

σύντεκνος είμαι κι εγώ, Ιεράπετρα city :builder:

Last edited:
Από Γερμανία για την κατασκευή μου :flipout:

Πολύ καλή συσκευασία !!!
tJDcccy.jpg

SrOF6gX.jpg

Καθένας με την τρέλλα του ......Εργαλείο και αυτό...

EbqMnNz.jpg

τι ήρθε τι ήρθε? :D

HT02cNd.jpg

Αντε επιτελους ηρθε, γιατι εχω ενα φιλο που μου εχει φαει τα αυτια με αυτο το ....."ρημαδι".......ποτε θα παραλαβεις και ποτε θα παραλαβεις, και αν θα κανεις παρουσιαση και τεστ, και πως κοβει μεταλο, και τι παχος κοβει, και που, πως, τι, γιατι.

Τι ηθελα και του το εδειχνα. Βασανιστηκα.

Καλοδουλευτο

Και μια απορια για τις τρεις βρυσες. Ειναι ειδικου σκοπου ή εχουν ξεμεινει εκει;

Καλως τα δεχτηκες ξενυχτη!Φροντισε να του φτιαξεις ενα μερακλιδικο σπιτι!!

Εκεί έχω μπλέξει Νικόλα .... δεν βοηθάνε και πολύ οι ειδικοί του δικάναλου .... ντρέπομαι κιόλας να ενοχλώ, κάνω ότι καταλαβαίνω και δεν πιάνω τα περισσότερα.
Θα δω τι θα κάνω στο τέλος.

[/COLOR]
Από Γερμανία για την κατασκευή μου :flipout:

Πολύ καλή συσκευασία !!!
.......

Καθένας με την τρέλλα του ......Εργαλείο και αυτό...

Έχω και εγώ ανάλογη τρέλλα. Έχω ψωνίσει απο τα Thomann.de της Γερμανίας αρκετά πραγματάκια. Να μή σου πώ ότι μία μέρα θα ήθελα να επισκευτώ και το ίδιο το κατάστημα. Έχω ακούσει ότι είναι τεράστιο και σε πιάνει η τρέλλα όταν μπείς μέσα.

Last edited:
Πιστόλι πλαστικού 5.99 και μάλιστα με την ποιότητα, αξιοπιστία και εγγύηση των πολυκαταστημάτων JUMBO....

\

dd36c2f3b51a14da7f4958792984eac2.jpg
μια ψιλιπαραλαβη σήμερα. Μαζί με αυτά, και η επιτραπέζια σεγα της deemel. Αύριο φώτο. Το knipex τα σπάει! Πολύ χρήσιμο. Τα wera ωραία, αλλά κατά τα γνωστά, δεν σου εμπνέουν το αίσθημα της κλάσης wiha ή facom. Ήδη τραυματίστηκε μια μύτη.

αυτό το πολυεργαλείο, χωράει να μπει στην οπή να ανοίξει την πόρτα του ασανσέρ; γιατί τα πλαϊνά εργαλεία φαίνονται να εξέχουν πολύ. ένα παρόμοιο που έχω δεν μπορεί να περιστραφεί (τα διπλανά εργαλεία για τα ντουλάπια 'βρίσκουν' στην κάσα του ασανσέρ και δε γυρνάει)

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αγάπη ποιος την χάρη σου. Καλοδούλευτο και να το χαρείς. (Το πρωί στο καφενείο με το καλές παραλαβές και ήξερα.)

Δημήτρη ούτε διαφημιστής της B&D! Εντάξει μας έπεισες... χαχα Καλορίζικο φίλε και καλοδούλευτο.

@Tzoutzis ωραία και καλή επιλογή. Καλοδούλευτο. Σπαθοσέγα πόσο;
Καλημέρα. Τώρα το είδα. 25 η σπαθοσεγα
Είδες τις φώτο που ανέβασα;

αυτό το πολυεργαλείο, χωράει να μπει στην οπή να ανοίξει την πόρτα του ασανσέρ; γιατί τα πλαϊνά εργαλεία φαίνονται να εξέχουν πολύ. ένα παρόμοιο που έχω δεν μπορεί να περιστραφεί (τα διπλανά εργαλεία για τα ντουλάπια 'βρίσκουν' στην κάσα του ασανσέρ και δε γυρνάει)
Χωράει γιατί είναι αποσπωμενο σε 2 σταυρούς.