μια ψιλιπαραλαβη σήμερα. Μαζί με αυτά, και η επιτραπέζια σεγα της deemel. Αύριο φώτο. Το knipex τα σπάει! Πολύ χρήσιμο. Τα wera ωραία, αλλά κατά τα γνωστά, δεν σου εμπνέουν το αίσθημα της κλάσης wiha ή facom. Ήδη τραυματίστηκε μια μύτη.![]()
τι ήρθε τι ήρθε?
![]()
Καλως τα δεχτηκες ξενυχτη!Φροντισε να του φτιαξεις ενα μερακλιδικο σπιτι!!
Από Γερμανία για την κατασκευή μου
Πολύ καλή συσκευασία !!!
.......
Καθένας με την τρέλλα του ......Εργαλείο και αυτό...
Bosch!......όσο γιά τη τιμή, τρέχει μιά προσφορά!....140+ΦΠΑ. Δύναμη 3,2Joule.
μια ψιλιπαραλαβη σήμερα. Μαζί με αυτά, και η επιτραπέζια σεγα της deemel. Αύριο φώτο. Το knipex τα σπάει! Πολύ χρήσιμο. Τα wera ωραία, αλλά κατά τα γνωστά, δεν σου εμπνέουν το αίσθημα της κλάσης wiha ή facom. Ήδη τραυματίστηκε μια μύτη.![]()
Καλημέρα. Τώρα το είδα. 25 η σπαθοσεγαΑγάπη ποιος την χάρη σου. Καλοδούλευτο και να το χαρείς. (Το πρωί στο καφενείο με το καλές παραλαβές και ήξερα.)
Δημήτρη ούτε διαφημιστής της B&D! Εντάξει μας έπεισες... χαχα Καλορίζικο φίλε και καλοδούλευτο.
@Tzoutzis ωραία και καλή επιλογή. Καλοδούλευτο. Σπαθοσέγα πόσο;
Χωράει γιατί είναι αποσπωμενο σε 2 σταυρούς.αυτό το πολυεργαλείο, χωράει να μπει στην οπή να ανοίξει την πόρτα του ασανσέρ; γιατί τα πλαϊνά εργαλεία φαίνονται να εξέχουν πολύ. ένα παρόμοιο που έχω δεν μπορεί να περιστραφεί (τα διπλανά εργαλεία για τα ντουλάπια 'βρίσκουν' στην κάσα του ασανσέρ και δε γυρνάει)
Παρέλαβα και εγώ προ ώρας μια όμορφη λαχανί πλάνη για τον φιλο Νίκο απε την Κρητη!!!
Φωτο το απόγευμα απο την εγχείριση προσθήκης καλωδίου!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.