Βρε συντεκνε Γράψε και τιμουλες.
Αυτος ο τελαρωτος σφιγκτήρας εξυπηρετεί? Αγάπη τον είδα και σε εσένα.
windows print screen
Λαμα για το topman 240 5
Και λαδι ψιλο για πασα χρηση και μ... λαδοπετρα ακονισματος 3 .
Σημερα απο Ντετσικα!
Πόσο έκανε Νίκο?
Το κάτω το "ζέβρα" τι είναι? νέα κολεξιόν άνοιξη 2016?:ernaehrung004:
Ερώτηση: Eχει κάποιος φίλος τρυπάνι Fostner woolfcraft σέ 26-35 mm ? νά μου πεί άν είναι ευχαριστημένος ?
Καλοριζικα Δημητριε!!!!
Εμενα το βιντεακι με το forstner με επεισε! just for your info, 35 χιλιοστα δεν κανει για ρεσω. 40mm θελει.
Ναι μεντεσεδες υπαρχουν και πιο μικροι. Αλλα τα τρυπανια μεντεσεδων δεν κανουν μονο για μεντεσεδες)
Ποσο χρονο σου πηρε να κοψεις τη βιδα? 3 χιλιοστα ειναι?
Καλοριζικα Δημητριε!!!!
Εμενα το βιντεακι με το forstner με επεισε! just for your info, 35 χιλιοστα δεν κανει για ρεσω. 40mm θελει.
Ναι μεντεσεδες υπαρχουν και πιο μικροι. Αλλα τα τρυπανια μεντεσεδων δεν κανουν μονο για μεντεσεδες)
Ποσο χρονο σου πηρε να κοψεις τη βιδα? 3 χιλιοστα ειναι?
Ευχαριστώ φίλε Μιχάλη καί Παναγιώτη,πρωτομηνιά γιά νά πάει καλά ο μήνας στό δώσε χαχαχα
Μιχάλη δέν μέτρησα αλλά περίπου υπολογίζω 30 sec νά έκανε νά τήν κόψει Μ4 ήταν 4 mm δηλαδή.
Εκτος από μεντεσέδες,κεριά ρεσώ,μόρσες,πού αλλού είναι χρήσιμα τά Fostner Mιχάλη ? γιατί εμένα σέ αυτά πάει τό μυαλό μου
Επίσης μεντεσέ εκτός απο 26 mm και 35 mm δέν έχω δει σέ praktiker καί Leroy εκτος άν δέν έψαξα καλά.
Είμαι αναμεσα σέ fortner woolfcraft και dewalt πιό ακριβό τό dewalt τί λέτε ?
Καλορίζικα Δημήτρη
Τα χρησιμοποιούν και για να ανοίγουν τρύπες και να βάζουν μεγάλες καβίλιες και να κάνουν συνδέσεις τα συγκεκριμένα και γενικά όπου θες μεγάλη τρύπα αλλά χωρίς να πας στην απέναντι"όχθη".
Περιμένω και εγώ αρκετά αλλά απο china μεριά μιας και δε τα πολυχρησιμοποιώ. Αυτό που δουλευω περισσότερο και ειναι για το λόγο που ανέφερες ειναι το 35άρι.
Το dewalt που δείχνεις έχει μεγάλη ακίδα αν δεις. Τα wolfcraft και τύπου σαν αυτά έχουν μικρότερη οπότε ο πάτος της τρύπας σου βγαίνει χωρίς μεγάλο σημάδι στο κέντρο. Εξαρτάται βέβαια αν σε νοιάζει ή όχι κάτι τέτοιο.
Το 35άρι δεν φτάνει. Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του Μιχάλη.
Χρειάζεσαι φτερού από 38 mm μέχρι 40 mm.
Εγώ πήρα ένα Benman και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Eυχαριστώ τόν φίλο Νίκο (diabolic) καλή παραλαβή κιόλας,καί τήν Αγάπη
Ακριβός αυτό παρατήρησα Αγάπη καί κάπου δέν μού άρεσε τό Dewalt επειδή έχει μεγαλύτερη ακίδα,μάλλον θά πάω στά woolfcraft σέ 26-35 mm,μιάς πού τό έχει δοκιμάσει καί ο φίλος Amsen (Νίκος άν θυμάμαι καλά)
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Φίλε Νίκο δέν κάνει δουλειά ένα Forstner 40 mm γιά κεριά ρεσώ,πιό καθαρή καί λεία τρύπα ανοίγει,έτσι καί αλλιώς τυφλή θά είναι γιά ρεσώ όχι διαμπερές
Δεν τα έγραψες καλά και δεν σε έπιασα?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.