Tι παραλάβαμε σήμερα..

Στην Ελλαδα εχει πανω απο 40 . Ειχα ποσταρει εδω οταν αγορασα μεμονωμενο το δευτερο απο αριστερα στην πρωτη σειρα, 7 , και ειπα οτι δεν αγοραζω ξανα αλλο αναλωσιμο περα απο proxxon. Ξυραφι!

Το δευτερο απο αριστερα στην πανω σειρα και τα τρια διπλανα του χρησιμοποιω και γω σχεδον αποκλειστικα. Βγαζει και η dremel τα ιδια, αλλα δεν θυμαμαι συγκριση τιμων.

Ξερεις ομως κατι? Η ποιοτητα της proxxon (και της dremel) ειναι απιστευτη. Μου φαινεται αδιανοητο να χρησιμοποιω για 1 μηνα συνεχως τριβειακι κυλινδρικο και να μην φθειρεται τοσο. Τα parkside γινονται σκονη σε λιγες μερες.
Φαντασου σε αυτα τα (λεπτα) ρουτερ bits που εκει υπαρχει και το θεμα ασφαλεια περα απο την αντοχη στη φθορα...

Πολύ καλή η ιδέα σου Μιχάλη,αα μεγειές και για τα proxxon. ελπίζω να τελείωσες για απόψε τις παραλαβές, δεν μας λιγούριασε η τσίκνα σήμερα αλλά εσύ με τα γκατζετάκια σου !!!

Καλορίζικα και καλοδουλευτα. Επειδή εγω εχω το ρουτεράκι του lidl μήπως ξέρει κανείς απο την παρέα, ποιος εχει φρεζάκια με άξονα 4,8 mm ;
Εχω βρει μονο του Dremel trio που ταιριάζουν.

Επειδη εχω το dremel trio, και εψαχνα να βρω (φτηνοτερα) ενα ρουτερ μπιτ που μου ειχε σπασει, δεν μπορουσα να βρω και κατεληξα σε dremel. Kαι καλυτερα απο θεμα ασφαλειας.
Αρα νομιζω οτι δεν θα βρεις ευκολα αναλωσιμα παρα μονο του parkside και του Trio.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

a
Πολύ καλή η ιδέα σου Μιχάλη,αα μεγειές και για τα proxxon. ελπίζω να τελείωσες για απόψε τις παραλαβές, δεν μας λιγούριασε η τσίκνα σήμερα αλλά εσύ με τα γκατζετάκια σου !!!

Τωρα που το λες Γιωργο εχω ενα ακομα που μου το κανανε δωρο σημερα αλλα βαριεμαι να το ανοιξω τωρα :))

Ειναι ενα digital depth gauge. Ψηφιακος μετρητης για να μετρας το υψος των ρουτερ bits και οχι μονο. Eιχα παρει το αναλογικο αλλα τσαμπα τα λεφτα που εδωσα.

Το δευτερο απο αριστερα στην πανω σειρα και τα τρια διπλανα του χρησιμοποιω και γω σχεδον αποκλειστικα. Βγαζει και η dremel τα ιδια, αλλα δεν θυμαμαι συγκριση τιμων.

Ξερεις ομως κατι? Η ποιοτητα της proxxon (και της dremel) ειναι απιστευτη. Μου φαινεται αδιανοητο να χρησιμοποιω για 1 μηνα συνεχως τριβειακι κυλινδρικο και να μην φθειρεται τοσο. Τα parkside γινονται σκονη σε λιγες μερες.
Φαντασου σε αυτα τα (λεπτα) ρουτερ bits που εκει υπαρχει και το θεμα ασφαλεια περα απο την αντοχη στη φθορα...
Το 3.2 ισιο ( το τερμα δεξια) ειναι 30% φτηνοτερο απο της Dremel! Και επειδη ειχα το dremel , μολις πηρα το proxxon ειδα διαφορα στο κοψιμο. Δεν ξερω αν εχει καλυτερο μεταλλο, αλλα τα proxxon ειναι καλυτερα. Εμπιστευτικα μεχρι και 0.6 και 0.8 κοπτικο που ειναι λεπτα σαν βελονα και δεν εκαναν κιχ. Κοστος 14 . Και ειχα παρει dremel 0.8 σε πακετο των τριων στα 8 και καηκαν ακομη και σε κεδρο η μυτες τους...

Πολυ χρησιμη αυτη η πληροφοριση σου, μου γλυτωσες τις δοκιμες (και τα bits) που θα εκανα ο ιδιος για να εχω αποψη. Να'σαι καλα.

Εχεις αντιστοιχη αποψη για τα drill bits των δυο εταιρειων ? πχ. των 0.5, 0.8, και 1 μμ? Γιατι θα κανω δοκιμες και με αυτα για να κατασταλαξω σε μαρκα. Μεχρι τωρα εχω την εναλλακτικη των φτηνων κινεζικων που βολευει αλλα ειναι σπαστικο...

Τωρα που το λες Γιωργο εχω ενα ακομα που μου το κανανε δωρο σημερα αλλα βαριεμαι να το ανοιξω τωρα :))

Ειναι ενα digital depth gauge. Ψηφιακος μετρητης για να μετρας το υψος των ρουτερ bits και οχι μονο. Eιχα παρει το αναλογικο αλλα τσαμπα τα λεφτα που εδωσα.

Δεν ασχολούμαι με αυτά Μιχάλη και δεν μπορώ να έχω γνώμη, καλοδούλευτο κι αυτό λοιπόν !

Πολυ χρησιμη αυτη η πληροφοριση σου, μου γλυτωσες τις δοκιμες (και τα bits) που θα εκανα ο ιδιος για να εχω αποψη. Να'σαι καλα.

Εχεις αντιστοιχη αποψη για τα drill bits των δυο εταιρειων ? πχ. των 0.5, 0.8, και 1 μμ? Γιατι θα κανω δοκιμες και με αυτα για να κατασταλαξω σε μαρκα. Μεχρι τωρα εχω την εναλλακτικη των φτηνων κινεζικων που βολευει αλλα ειναι σπαστικο...
Οχι και δεν ηξερα οτι βγαζει και η proxxon. Εχω καποια της parkside που την κανουν την δουλεια τους αλλα θελω καλυτερα. Περιμενω το δικο σου συγκριτικο γιατι θελω να παρω κατι επωνυμο για να ανοιγω τρυπες να περνανε χορδες σε ξυλο παλλισανδρο και εβενο.

Οκ, τις δοκιμες μου θα τις κανω σε οξια η σε μελαμινη. Εχεις προτιμηση μεγεθους bit? Ποια χρησιμοποιεις περισσοτερο?

Επειδη εχω το dremel trio, και εψαχνα να βρω (φτηνοτερα) ενα ρουτερ μπιτ που μου ειχε σπασει, δεν μπορουσα να βρω και κατεληξα σε dremel. Kαι καλυτερα απο θεμα ασφαλειας.
Αρα νομιζω οτι δεν θα βρεις ευκολα αναλωσιμα παρα μονο του parkside και του Trio.

a

Καλημέρα και Ευχαριστώ Χιώτη. Αυτο φαντάστηκα κι εγω αλλά ειπα να ρωτήσω έτσι κι αλλιώς. Θα δοκιμάσω το τριπλό σετακι του trio οταν το παραλάβω.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά νέα σας εργαλεία συνάδελφοι.

Τα τρυπανια,απ τον Ντετζικα είναι?

Καλοριζα όλα,σε ολους!!!

Φίλε Πάνο από τό Praktiker είναι

Και πάνω που κόντευα να κλείσω εβδομάδα χωρίς αγορά εργαλείου :a0210:(.....ούτε βίδα παρακαλώ :firstprize:), και πίστευα πως αποτοξινώθηκα :fahne90:, ή έστω πως η θεραπεία έβαινε σε καλά μονοπάτια, δυστυχώς ξανακύλησα...... :bigcry: :devil-smiley-029: :beee:

Μεγεια!
Τον ανιχνευτη τον εχω εδω και μια δεκαετια. Λιγες φορες τον χρησιμοποιησα και βοηθησε. Ειδικα για μεταλλα και ηλεκτρισμο. Για γενικη υπαρξη ή οχι. Για ακριβεια δεν το βασιζομαι πληρως.

Eγω ακομα και με μια μικρη αγορα αναλωσιμου θεραπευομαι :)))

Kαλοριζικα τα εργαλειακια. Οταν δοκιμασεις τους εξολκεις πες καμμια αποψη.

Και πάνω που κόντευα να κλείσω εβδομάδα χωρίς αγορά εργαλείου :a0210:(.....ούτε βίδα παρακαλώ :firstprize:), και πίστευα πως αποτοξινώθηκα :fahne90:, ή έστω πως η θεραπεία έβαινε σε καλά μονοπάτια, δυστυχώς ξανακύλησα...... :bigcry: :devil-smiley-029: :beee:

Σιγά, δεν αποτοξινώνεται κάποιος τόσο εύκολα, σαν το τσιγάρο είναι μη σου πω και χειρότερα, μεγειές φίλε μου.

Πώς ακριβώς δουλεύουν αυτές οι ωτοασπίδες σε σχέση με τις κοινές;

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι τά νέα σας εργαλεία.

Φίλε Παναγιώτη μόλις τό είδα στήν φωτό πρίν διαβάσω,λέω ματσόλα μέ πτυσόμενο κοντάρι είναι αυτό ? είδα καί τήν κλασσική ματσόλα δεξιά στήν δεύτερη φωτό καί λέω σίγουρα καί τίς έβαλε δίπλα-δίπλα :flipout: :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πώς ακριβώς δουλεύουν αυτές οι ωτοασπίδες σε σχέση με τις κοινές;

Η ηλεκτρονικές έχουν μικρόφωνο και ηχεία και αφήνουν τις ομιλίες να περνάνε έτσι δεν χρειάζεται να τις βγάλεις για να ακούσεις τον άλλον.. Μόλις ο θόρυβος υπερβεί ένα επίπεδο (85dB) κλείνει το μικρόφωνο και προφυλάσσουν απομονώνοντας δυνατούς θορύβους.