Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχάλη καλοδούλευτα!! Μας δελεαζεις με αυτά τα ryobi... είναι και σε ωραίο χρωματάκι τα άτιμα. ..

Μιχαλη καλοδουλευτα ευχομαι!
Οχι καλοριζικα!!!!

Το αλφαδακι ειναι και για εμενα εξαιρετικα σημαντικη προσθηκη!!!

Ωραιο και το τροχουδακι με εκανες και ζηλεψα...

Kαλοριζικα Κυριακο, καλοριζικα ειναι το σωστο, γιατι το καλοδουλευτα θα αργησει μεχρι να γυρισω μονιμα, ειδικα στον γωνιακο τροχο :))
Το αλφαδακι δεν το εχω εκτιμησει φαινεται. Ειναι το πρωτο μου δραπανο με αλφαδι και δεν μπορω να πω οτι στο παρελθον ειχα καταλαβει ποτε την ελλειψη του!!
Το φωτακι λεντ κανει διαφορα στα δραπανα σε σχεση με τα παλαιοτερα που δεν ειχαν, ακομα και η μαγνητικη βσση, ειτε ο χωρος για καποιο εξτρα bit. To αλφαδι ομως δεν μπορω να πω οτι μου ελλειψε ποτε.

+++

Παιδες ευχαριστω! Και στα δικα σας :))

Nικο η σειρα εκλεισε σχεδον, μονο το ανεμιστηρακι εμεινε..

Ενας γωνιακος τροχος μπαταριας Ryobi 18v.

Mε 115μμ δισκακια, 7500στροφες, με προφυλακτηρα χωρις χρηση εργαλειου, και 2.5 κιλα με την μπαταρια του. Τιποτα ιδιαιτερο στη λειτουργια του, με το γνωστο κλωτσημα στην εκκινηση και φαινεται πολυ ισχυρο. ~70 ευρω απο αμαζον γερμανιας.

Μιχάλη να τα χαίρεσαι φίλε και καλές δουλειές, πολύ όμορφα τα λαχανί σου !! Να σε ρωτήσω, ο γωνιακός ryobi που πήρες σε αυτή την τιμή είναι μόνο σώμα φαντάζομαι έτσι ; Εδώ και καιρό θέλω να χτυπήσω ένα τέτοιο, αλλά είναι πανάκριβα τα bosch και δεν είναι και για άμεση προτεραιότητα.
Περιμένουμε εντυπώσεις όταν με το καλό αρχίσεις τα κοψίματα !

Καλορίζικα όλα σας τα εργαλεία!!!!!

Μιχάλη, από περιέργεια: πόσα συνολικά (αριθμό) έχεις πλέον σε μπαταρίας; Πλησιάζεις τα 20;;;; :flipout:

2 Βιβλιαράκια από Αμαζόνα!

Πήρα και τα μεταφορικά πίσω γιατί άργησαν να έρθουν (8 του μήνα ήταν η εκτιμώμενη μέρα παράδοσης).

P60317_134526.jpg

Μιχάλη, από περιέργεια: πόσα συνολικά (αριθμό) έχεις πλέον σε μπαταρίας; Πλησιάζεις τα 20;;;; :flipout:

Ποσα????

Πρεπει να εχει τουλαχιστον τα τριπλα!

Νικο καλο διαβασμα!!!

1. Μπαταρίες 4Ah για τα 10,8V Bosch-ακια που έχω στην κατοχή μου, από τον γνωστό σε όλους εδώ εργαλειοσυναγερμό &

2. Παχύμετρο mitotoyo 300mm (fake, εν γνώση μου) από εσωτερική αγορά μέσω του forum από τον συμφορουμίτη Αχιλλέα a.k.a miskin. Αχιλλέα σε ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση και την ειλικρίνεια.

Πήρα και τα μεταφορικά πίσω γιατί άργησαν να έρθουν (8 του μήνα ήταν η εκτιμώμενη μέρα παράδοσης).

P60317_134526.jpg

Τέτοια βιβλία σίγουρα δεν τα βρίσκεις σε torrents ! Άρα καλή η αγορά φίλε !

Καλορίζικα!!!!!!!!!!!

Ας βάλω και εγώ κάτι ψιλά... Αν και μετά τους τροχούς και τα τρυπάνια, αυτό που παρέλαβα είναι παιχνιδάκι... :flipout:

Το ότι θα ήταν όλα χύμα μέσα το περίμενα, αλλά περίμενα τουλάχιστον σακουλάκι στο εργαλείο... :frown:

P60317_134526.jpg

Καλοδιάβαστα Νίκο ! και τα μεταφορικά πίσω ; ωραίος... εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ

petasis ωραίο γκατζετάκι μεγειές !

ΚΤΜ950 καλορίζικες οι 10.8 βολτες ηλιθίου :a0210:

Αρα εχεις ολους τους προβολεις και το ραδιακι ριγιομπι η εγω μπερδευτηκα....
-bye-

Nαι εχω τους δυο προβολεις που βγαζει η Ryobi και τον 1 φακο. Ραδιακι οχι, διοτι περα που δεν ειναι ακριβως εργαλειο, εχω το αντιστοιχο 10βολτο ραδιακι της bosch :))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μιχάλη να τα χαίρεσαι φίλε και καλές δουλειές, πολύ όμορφα τα λαχανί σου !! Να σε ρωτήσω, ο γωνιακός ryobi που πήρες σε αυτή την τιμή είναι μόνο σώμα φαντάζομαι έτσι ; Εδώ και καιρό θέλω να χτυπήσω ένα τέτοιο, αλλά είναι πανάκριβα τα bosch και δεν είναι και για άμεση προτεραιότητα.
Περιμένουμε εντυπώσεις όταν με το καλό αρχίσεις τα κοψίματα !

Τhanks George! Nαι ειναι μονο το σωμα 70 ευρω. Kαι αλλα 65 ο ταχυφορτιστης με την μπαταρια. http://www.amazon.de/Ryobi-RBC18L15..._UL160_SR160,160_&refRID=19ND5ECFKHQEZ7W3FWXN

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

χαχα, δεν μετραω! Παντως μονο η μπλε δεκαβολτη bosch σιγουρα πλησιαζει τα 20 :))
Yπαρχει και η πρασινη 10βολτη σειρα της bosch, και η 18βολτη Ryobi καποια parkside, ενα Gardena και καποια αλλα brands.

Kαλοριζικο το cordless dremel, ειναι καταπληκτικο εργαλειο. Το ρευματος θα το εχεις μονιμα στο ραφι, στο εχω ξαναπει!!

Μιχάλη, πες μας αν υπάρχουν πουθενά διαθέσιμα τα καινούρια proxxon (μπαταρίας).....είμαι ζεστός γιά αγορά!

Αμα κυκλοφορησουν να εισαι σιγουρος οτι θα το ανακοινωσω ΑΜΕΣΑ στο νημα με τα εργαλεια :))

Και αμέσως μετά στο Τι παραγγειλαμε σήμερα...

Χθεσινή ιδιοχειρη παραλαβή από τον Αχιλλέα!!!!
DSC_2186.jpg

Και σημερινή ταχυδρομικη από τον Νικόλαο!!!!
Τα βελτιωτικα ήρθαν μαζί αλλά βγήκαν από το πλάνο.
Μαζί και τα γυαλοχαρτα του Παναγιώτη.
DSC_2185.jpg

Πολλά ευχαριστώ σε Αχιλλέα, Νίκο και Γιάννη!

Last edited: