johnny_ser
Senior Member
- 30 January 2011
- 359
Μιχάλη καλοδούλευτα!! Μας δελεαζεις με αυτά τα ryobi... είναι και σε ωραίο χρωματάκι τα άτιμα. ..
Μιχαλη καλοδουλευτα ευχομαι!
Οχι καλοριζικα!!!!
Το αλφαδακι ειναι και για εμενα εξαιρετικα σημαντικη προσθηκη!!!
Ωραιο και το τροχουδακι με εκανες και ζηλεψα...
+++
Παιδες ευχαριστω! Και στα δικα σας)
Nικο η σειρα εκλεισε σχεδον, μονο το ανεμιστηρακι εμεινε..
Ενας γωνιακος τροχος μπαταριας Ryobi 18v.
Mε 115μμ δισκακια, 7500στροφες, με προφυλακτηρα χωρις χρηση εργαλειου, και 2.5 κιλα με την μπαταρια του. Τιποτα ιδιαιτερο στη λειτουργια του, με το γνωστο κλωτσημα στην εκκινηση και φαινεται πολυ ισχυρο. ~70 ευρω απο αμαζον γερμανιας.
Καλορίζικα όλα σας τα εργαλεία!!!!!
Μιχάλη, από περιέργεια: πόσα συνολικά (αριθμό) έχεις πλέον σε μπαταρίας; Πλησιάζεις τα 20;;;;![]()
2 Βιβλιαράκια από Αμαζόνα!
Πήρα και τα μεταφορικά πίσω γιατί άργησαν να έρθουν (8 του μήνα ήταν η εκτιμώμενη μέρα παράδοσης).
![]()
2 Βιβλιαράκια από Αμαζόνα!
![]()
Πήρα και τα μεταφορικά πίσω γιατί άργησαν να έρθουν (8 του μήνα ήταν η εκτιμώμενη μέρα παράδοσης).
Αρα εχεις ολους τους προβολεις και το ραδιακι ριγιομπι η εγω μπερδευτηκα....
![]()
Μιχάλη να τα χαίρεσαι φίλε και καλές δουλειές, πολύ όμορφα τα λαχανί σου !! Να σε ρωτήσω, ο γωνιακός ryobi που πήρες σε αυτή την τιμή είναι μόνο σώμα φαντάζομαι έτσι ; Εδώ και καιρό θέλω να χτυπήσω ένα τέτοιο, αλλά είναι πανάκριβα τα bosch και δεν είναι και για άμεση προτεραιότητα.
Περιμένουμε εντυπώσεις όταν με το καλό αρχίσεις τα κοψίματα !
Καλορίζικα όλα σας τα εργαλεία!!!!!
Μιχάλη, από περιέργεια: πόσα συνολικά (αριθμό) έχεις πλέον σε μπαταρίας; Πλησιάζεις τα 20;;;;![]()
Μιχάλη, πες μας αν υπάρχουν πουθενά διαθέσιμα τα καινούρια proxxon (μπαταρίας).....είμαι ζεστός γιά αγορά!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.