Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και αμέσως μετά στο Τι παραγγειλαμε σήμερα....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χθεσινή ιδιοχειρη παραλαβή από τον Αχιλλέα!!!!
DSC_2186.jpg

Και σημερινή από τον Νικόλαο!!!!
DSC_2185.jpg

Πολλά ευχαριστώ σε Αχιλλέα, Νίκο και Γιάννη!
Κυριακή πρωί πάμε Πόρτο ράφτη για καφέ? Με το δικό μου

Αμα κυκλοφορησουν να εισαι σιγουρος οτι θα το ανακοινωσω ΑΜΕΣΑ στο νημα με τα εργαλεια :))

Πήρα το Βαρδάκα σήμερα τηλέφωνο. Μου είπε ότι δεν έχει ακόμα τιμοκατάλογο γιά αυτά. Πιστεύει λέει ότι θα κυκλοφορήσουν πριν το Πάσχα.
By the way, νομίζεις ότι είναι προτιμότερη- καλύτερη αγορά, απ´οτι το GRO 10,8V της Bosch?...σημείωσε ότι έχω μπαταρίες και φορτιστή, οπότε θα το πάρω solo.

Πήρα το Βαρδάκα σήμερα τηλέφωνο. Μου είπε ότι δεν έχει ακόμα τιμοκατάλογο γιά αυτά. Πιστεύει λέει ότι θα κυκλοφορήσουν πριν το Πάσχα.
By the way, νομίζεις ότι είναι προτιμότερη- καλύτερη αγορά, απ´οτι το GRO 10,8V της Bosch?...σημείωσε ότι έχω μπαταρίες και φορτιστή, οπότε θα το πάρω solo.

To bosch GRO ειναι πανισχυρο, καμμια σχεση με dremel και Proxxon. Eχει και λεντακι μπροστα που ειναι μεγαλη υποθεση. Ειναι και πιο ελαφρυ.
To οτι φτανει τις 35,000 στροφες εναντι τις 26,000 της proxxon σημαινει οτι κοβει πολυ πιο ευκολα και γρηγορα. Επισης εχει 5000 μινιμουμ στροφες, νομιζω τις λιγοτερες που εχω δει σε ροταρυ εργαλειο, το οποιο ειναι πολυ χρησιμο.

Οποτε αν εχεις μπαταρια και φορτιστη, δεν το συζηταμε...

To bosch GRO ειναι πανισχυρο, καμμια σχεση με dremel και Proxxon. Eχει και λεντακι μπροστα που ειναι μεγαλη υποθεση. Ειναι και πιο ελαφρυ.
To οτι φτανει τις 35,000 στροφες εναντι τις 26,000 της proxxon σημαινει οτι κοβει πολυ πιο ευκολα και γρηγορα. Επισης εχει 5000 μινιμουμ στροφες, νομιζω τις λιγοτερες που εχω δει σε ροταρυ εργαλειο, το οποιο ειναι πολυ χρησιμο.

Μα ήξερα εγώ παιδί μου, ποιόν ρωτάω!.... Ευχαριστώ πολύ μαστροσυνώνυμε!

Το gro και το 8200 μου φαίνονται ψιλο-ισοδύναμα. Ίδιο βάρος, και τα 2 ξεκινούν από τις 5000 στροφές. Το gro αναφέρει μέχρι 35.000, το 8200 30.000. Άλλες τεχνικές λεπτομέρειες δεν ξέρουμε, κανείς από τους δύο δεν δίνει...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το gro και το 8200 μου φαίνονται ψιλο-ισοδύναμα. Ίδιο βάρος, και τα 2 ξεκινούν από τις 5000 στροφές. Το gro αναφέρει μέχρι 35.000, το 8200 30.000. Άλλες τεχνικές λεπτομέρειες δεν ξέρουμε, κανείς από τους δύο δεν δίνει...

Πάντως με βάση αυτό το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=7WQoSgZJjLk
Φαίνεται να είναι σημαντικά πιο δυνατό το gro. Οπότε ίσως να μην έχεις άδικο...

Επειδη τα εχω και τα δυο -και τα εχω δοκιμασει στην πραξη- η ροπη/δυναμη στο Bosch ειναι τουλαχιστον 20% μεγαλυτερη. Οι περισσοτερες στροφες κοβουν μια ατσαλινη βεργα, ενα καρφι, πιο γρηγορα. Το λεντακι ειναι πολυτιμο.

Αν θυμαμαι καλα ομως το dremel μου καθοταν καλυτερα στο χερι (πιο εργονομικο δηλαδη) και ειναι πιο εμφανισιμο.

Προσωπικα δεν θα αγοραζα το Bosch εαν δεν ειχα ηδη τις μπαταριες και τον φορτιστη. Και αν δεν ειχα βεβαια τη μανια με τα εργαλεια. Το 8200 ειναι ενα εξαιρετικο εργαλειο.

Χαχαχα! Το άνοιξα για να τσεκάρω ότι είναι όλα εντάξει, και το έκλεισα ξανά στο κουτί του όπου θα περιμένει τον κανονικό του κάτοχο.

2 Βιβλιαράκια από Αμαζόνα!

Πήρα και τα μεταφορικά πίσω γιατί άργησαν να έρθουν (8 του μήνα ήταν η εκτιμώμενη μέρα παράδοσης).

P60317_134526.jpg

To the joint book το εχω. Ομορφο και χρησιμο βιβλιο γεματο περιγραφικες φωτογραφιες σε καθε του σελιδα. Απολαυση να το διαβαζεις ξανα και ξανα. Καλοριζικα Νικ!!

To the joint book το εχω. Ομορφο και χρησιμο βιβλιο γεματο περιγραφικες φωτογραφιες σε καθε του σελιδα. Απολαυση να το διαβαζεις ξανα και ξανα. Καλοριζικα Νικ!!

Χαχα, πρέπει να τα εφαρμόζουμε κια στην πράξη όμως Μιχάλη!.
Κρίμα που τα ευρωπαϊκά δισκοπρίονα δεν έχουν μακρύ άξονα για υποστήριξη dado..

Χθεσινή αγορά από τοπικό κατάστημα στα 45 ! Για μικρό δουλειές πιστεύω θα κάνει δουλειά. .. στην πράξη θα δείξει!!

uploadfromtaptalk1458287315784.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απο τιμη δε το συζητω σκιζει.
Συμβουλη να το δουλευεις με μικρα μπιτ!

Αναμενουμε εντυπωσεις απο την χρηση του!
Η τιμή του είναι φυσικά ένας από τους λόγους που έγινε η αγορά! Πιο πολύ για να τρώω λίγο τις γωνίες το θέλω και για ψιλό δουλειές Κυριάκο, το μεγάλο που εγώ της B&D (έχω την εντύπωση ότι έχουμε το ιδιο) λόγο όγκου και βάρους είναι δύσκολο στη χρήση για ψιλό δουλειές!