Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χθεσινή αγορά από τοπικό κατάστημα στα 45 ! Για μικρό δουλειές πιστεύω θα κάνει δουλειά. .. στην πράξη θα δείξει!!

View attachment 125730
Τελεια αγορα! να φανταστω οτι ειναι κλωνος εξωτερικα του bosch 600 και δεν εχει ρυθμιζομενες στροφες. 500 watt για φινιρισμα ειναι αρκετα καλα. Ειχε collet για 1/4" μεσα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τελεια αγορα! να φανταστω οτι ειναι κλωνος εξωτερικα του bosch 600 και δεν εχει ρυθμιζομενες στροφες. 500 watt για φινιρισμα ειναι αρκετα καλα. Ειχε collet για 1/4" μεσα;
Όντως δεν έχει ρυθμιζόμενες στροφες! Το 1/4 ποιο είναι; Τα μπερδεύω αυτά! Παίρνει 6mm και 6,3mm!!

Χαχα, πρέπει να τα εφαρμόζουμε κια στην πράξη όμως Μιχάλη!.
Κρίμα που τα ευρωπαϊκά δισκοπρίονα δεν έχουν μακρύ άξονα για υποστήριξη dado..

Νικο εσυ που το δουλευεις, δεν αξιζει η εισαγωγη αμερικανικου και των δισκων για να κανεις δουλεια; ενας μετασχηματιστης απλα χρειαζεται...

αφού παίρνει 6.3 είσαι μία χαρά!
οπότε αφού έχεις πλέον αυτό για τα ψιλολόγια μπορείς να κάνεις το άλλο σταθερό σε πάγκο.

αφού παίρνει 6.3 είσαι μία χαρά!
οπότε αφού έχεις πλέον αυτό για τα ψιλολόγια μπορείς να κάνεις το άλλο σταθερό σε πάγκο.
Έχω είδη τραπέζι που το βάζω ανάποδα αλλά το έχω ανακλεινομενο και θέλει να κάνω καινούριο πιο εργονομικό!

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Η τιμή του είναι φυσικά ένας από τους λόγους που έγινε η αγορά! Πιο πολύ για να τρώω λίγο τις γωνίες το θέλω και για ψιλό δουλειές Κυριάκο, το μεγάλο που εγώ της B&D (έχω την εντύπωση ότι έχουμε το ιδιο) λόγο όγκου και βάρους είναι δύσκολο στη χρήση για ψιλό δουλειές!

Πολυ σωστα επραξες!

Ετσι και εγω εχω το B&D μονιμα στο plate του τραπεζιου για να δουλευει αναποδα στον παγκο και το μικρο της Dewalt για δουλειες με το χερι!
Καλοδουλευτο!

Νικο εσυ που το δουλευεις, δεν αξιζει η εισαγωγη αμερικανικου και των δισκων για να κανεις δουλεια; ενας μετασχηματιστης απλα χρειαζεται...

Ναι αλλά θα πρέπει να πληρώσεις τελωνεία και πολλά μεταφορικά λόγω όγκου.
Άσε που δεν θα ισχύει και εγγύηση...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χθεσινή αγορά από τοπικό κατάστημα στα 45 ! Για μικρό δουλειές πιστεύω θα κάνει δουλειά. .. στην πράξη θα δείξει!!

View attachment 125730

Καλορίζικο.
Link από το κατάστημα υπάρχει?

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι τά νέα σας εργαλεία

Σήμερα αγόρασα 2 ταμπακιέρες Stanley shortmaster γιά νά βάλω σέ τάξη τήν αταξία πού υπήρχε εδώ καί εκεί μέ νοβοπανόβιδες 5 καί 6 mm
πήρα όλα τά μεγέθη μέχρι 8 cm μηκος απο 50 τεμάχια έτσι νά υπάρχουν.
Καί επίσης δύο τρυπάνια φτερού Βosch selfcut

bida110.jpg

bida210.jpg

Καλοδούλευτα με υγεία τα νέα σας εργαλεία!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και σημερινή ταχυδρομικη από τον Νικόλαο!!!!
Μαζί και τα γυαλοχαρτα του Παναγιώτη.
Πολλά ευχαριστώ σε Αχιλλέα, Νίκο και Γιάννη!

Να ευχαριστήσω και εγώ τους Νίκο και Γιάννη για την παραγγελία των γυαλόχαρτων.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο.
Link από το κατάστημα υπάρχει?

Δεν έχει ηλεκτρονικό κατάστημα Νίκο!! Είναι μαγαζάκι της παλιάς σχολής!!

Johnny's 45euro.....που πως ποτέ;!

Είναι από τοπικό κατάστημα στην περιοχή μου! Κανονικά πενήντα το δίνει αλλά είχα πάρει και άλλα μαζί για έναν φίλο και μου έκοψε το ταληρακι!!

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι τά νέα σας εργαλεία

Σήμερα αγόρασα 2 ταμπακιέρες Stanley shortmaster γιά νά βάλω σέ τάξη τήν αταξία πού υπήρχε εδώ καί εκεί μέ νοβοπανόβιδες 5 καί 6 mm
πήρα όλα τά μεγέθη μέχρι 8 cm μηκος απο 50 τεμάχια έτσι νά υπάρχουν.
Καί επίσης δύο τρυπάνια φτερού Βosch selfcut

bida110.jpg

bida210.jpg

Καλοριζικες. .. αντέ οι Sortmaster μεγάλη ευκολία. ..

Και επειδή ο μάστορας πρέπει να τρέφεται σωστά, και να παίρνει τις βιταμίνες του, τα ιχνοστοιχεία του και τα θρεπτικά συστατικά του, ο πιό κάτω ατμομάγειρας έχει μόλις αγορασθεί και μπει ώς το πρώτο εργαλείο δημιουργίας της μαστορικής ευεξίας που χρειάζεται να έχει ο κάθε μάστορας, μέσω της σωστής διατροφής !

S1300029_zpsk0frvdgv.jpg

S1300030_zpslwk3kaso.jpg

S1300031_zpssfb2qdie.jpg

S1300032_zpsz9svig2q.jpg

S1300033_zps7qvfapbo.jpg

S1300034_zps5wzonzlv.jpg

S1300035_zps8dzwsk42.jpg

S1300036_zpstxysleah.jpg

S1300037_zpswrtxbohh.jpg

S1300038_zpst0txvk3c.jpg

S1300039_zpskhgtttlm.jpg

S1300040_zpszkbr6r8t.jpg

S1300041_zpspw9jfurn.jpg

S1300042_zpsxirmu8n9.jpg

Και μερικά κατεψυγμένα έτσι για να βρίσκονται εν ώρα ανάγκης όταν ο μάστορας πεινάσει !
S1310001_zps51wwbod3.jpg

Ευχαριστώ συνάδελφοι,καί επίσης καλορίζικα καί καλοδούλευτα φίλε Σωτήρη