Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν επαιρνες 2 ρε Παναγιωτη.............

Φίλε να παραγγέλνω και να σου δώσω από αυτά όσα θέλεις μέχρι να έρθουν τα άλλα.

Αντε Παναγιωτη κανε το review με τη πενσα και ενημερωσε μας!
Εσενα περιμενω να τη παρω και γω...

Αντε Παναγιωτη κανε το review με τη πενσα και ενημερωσε μας!
Εσενα περιμενω να τη παρω και γω...

Δεν έχω τπτ προς το παρών Νεκτάριε αλλά να είσαι σίγουρος πως θα ενημερώσω.
Όπως είπα είναι στιβαρή κατασκευή και κοιτώντας τα reviews έχει μόνο θετικές κρητικές.
Δες και αυτή με τα 6 σημεία με πολύ λίγα παραπάνω. Δεν την είχα δει όταν παράγγειλα αλλά και αυτή για το μια στο τόσο με καλύπτει απόλυτα.

Σημερινή παραλαβή Karcher.

Βούρτσα για το αυτοκίνητο με περιστρεφόμενα μπεκ και 1 απορρυπαντικό Ultra Foam.
Θα γίνει σύντομα εμπεριστατωμένη δοκιμή!

P60329_144932.jpg

Γραψε και τιμες!!!!!!!!!!!!!

Μόνο κανονικές:
8 ευρώ το απορρυπαντικό και 44 η βούρτσα!

Απλά το τελευταίο επειδή ήταν πακέτο σε πλυστικό μέσα και δεν το ήθελε ο κάτοχος, το πήρα εγω κοψοχρονιά!!!

Σημερινή παραλαβή Karcher.

Βούρτσα για το αυτοκίνητο με περιστρεφόμενα μπεκ και 1 απορρυπαντικό Ultra Foam.
Θα γίνει σύντομα εμπεριστατωμένη δοκιμή!
P60329_144932.jpg
[/

Καλά πλυσίματα Νίκο

Καλορίζικα τα ακροχιτώνια Παναγιώτη, περιμένω κι εγώ τα σχόλιά σου για την πρέσα.

Καλά πλυσίματα Νίκο
Καλορίζικα τα ακροχιτώνια Παναγιώτη, περιμένω κι εγώ τα σχόλιά σου για την πρέσα.

Καλορίζικα Νικόλα, ευχαριστώ Γιώργο. Σε παραπέμπω και εσένα στην απάντηση που έδωσα στον Νεκ..

Άντε αύριο θα κάνω δοκιμή.

'Ετσι για αλλαγή!

Ανιχνευτης Υλικών, δοκιμασμένο πρώτα σε ένα φίλο που το είχε, και ειλικρινά έμεινα εκπληκτος για την Αξιοπιστία/Τιμή. Αγορά από Κεντροβιδα

UTgLbNd.jpg

Και κατι πρακτικό και γρήγορο για Everyday Use σε μπαταρίες. Αγορά από NSMarket

PWgOGrQ.jpg

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα όλα,εργαλεία καί αναλώσιμα

Drapetis έχω αυτόν τόν μετρητή μπαταριών καί είναι πολύ καλός,καλύτερος απο πολύμετρο μπορώ νά πώ,γιατί ο μετρητής χρησιμοποιή τήν τάση τής μπαταρίας πρός μέτρηση,και έτσι μετριέται κατά κάποιον τρόπο μέ ένα μικρό φορτίο καί δείχνη πιό αξιόπιστα τήν μέτρηση τού voltage,ενώ μέ τό πολύμετρο τήν μετράει χωρίς κανένα φορτίο.

Drapetis έχω αυτόν τόν μετρητή μπαταριών καί είναι πολύ καλός,καλύτερος απο πολύμετρο μπορώ νά πώ,γιατί ο μετρητής χρησιμοποιή τήν τάση τής μπαταρίας πρός μέτρηση,και έτσι μετριέται κατά κάποιον τρόπο μέ ένα μικρό φορτίο καί δείχνη πιό αξιόπιστα τήν μέτρηση τού voltage,ενώ μέ τό πολύμετρο τήν μετράει χωρίς κανένα φορτίο.

Ίδια λογική. Απλα ο δικος μου ειναι αναλογικος και είναι και για ατομα που δεν εχουν ιδεα σε πια volt η μπαταρια ειναι για αλλαγμα! Οπότε βολεψε την μητερα μου που ηθελε εναν απιστευτα! :-)

'Ετσι για αλλαγή!

Ανιχνευτης Υλικών, δοκιμασμένο πρώτα σε ένα φίλο που το είχε, και ειλικρινά έμεινα εκπληκτος για την Αξιοπιστία/Τιμή. Αγορά από Κεντροβιδα

UTgLbNd.jpg
Το μονο εργαλειο που μπορεις...να εμπιστευτείς για ρευματα.
Εχω χρονια το πρασινο και δεν λαθεψε ποτε!

Καλοριζικα όλα,ολων!

Φιλε Δραπετη,ενα μικρο off topic μηνυμα με αφορμη το nick σου..Συγκινηθηκα λιγο καθως το "δραπετης" ηταν και το δικο μου παρατσουκλι στον τοπικο μικροκοσμο της ελευθερης (πειρατικης φυσικα) ραδιοφωνιας τη δεκαετια του '90...Πω πω κατι χρονια ρε παιδια..

Να είσαι καλά ρε Πάνο θα περιμένουμε τις εντυπώσεις σου !
Πρώτη δοκιμή
9c9183f24738fa823f53a58988649382.jpg

f3e8f77ee6e4ae2ecb06dfc4be97d18e.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νοικοκυρεμένα πραγματα
ec9b3d8d358a53f5e5156667527f01a4.jpg