Mikep
Senior Member
Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..
Δύναμη!
Πρώτη δοκιμή
![]()
![]()
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Νοικοκυρεμένα πραγματα
![]()
Δύναμη!
Πρώτη δοκιμή
![]()
![]()
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Νοικοκυρεμένα πραγματα
![]()
Που να δεις και τελος 70 αρχες 80 στα ΑΜ...:SFGSFGSF:Φιλε Δραπετη,ενα μικρο off topic μηνυμα με αφορμη το nick σου..Συγκινηθηκα λιγο καθως το "δραπετης" ηταν και το δικο μου παρατσουκλι στον τοπικο μικροκοσμο της ελευθερης (πειρατικης φυσικα) ραδιοφωνιας τη δεκαετια του '90...Πω πω κατι χρονια ρε παιδια..
Παναγιωτη τα διαφορετικα χρωματα στις φουστες αντιστοιχουν σε διαφορετικες διαμετρους η οχι???
Επισης εγω θελω να βρω τζακετ χωρις τις φουστες, σαν αυτα που εχουν τα εργοστασιακα καλωδια στα εργαλεια.
Εχει κανεις???
Ωραιος ο Παναγιωτης.
Αλλα η ρυτιδωση δεν ειναι ιδια με της knipex. Στο σχημα μοιαζει αλλα στη ποιοτητα οχι.
Παρολαυτα στο 1/10 της τιμης ειναι πολυ καλυτερα απο το να βαλεις σκετο το καλωσιο.
Οι φασεις φαινονται απο το χρωματισμο του καλωδιου.
Σε ολες τα χιτωνια DC τα χρωματα αντικατοπτριζουν την διαμετρο του καλωδιου και ηθελα να δω και αν εδω συμβαινει το ιδιο.
Φιλε Δραπετη,ενα μικρο off topic μηνυμα με αφορμη το nick σου..Συγκινηθηκα λιγο καθως το "δραπετης" ηταν και το δικο μου παρατσουκλι στον τοπικο μικροκοσμο της ελευθερης (πειρατικης φυσικα) ραδιοφωνιας τη δεκαετια του '90...Πω πω κατι χρονια ρε παιδια..
Που να δεις και τελος 70 αρχες 80 στα ΑΜ...:SFGSFGSF:
Χάχάχά όλοι δηλαδή έχουμε υπάρξει κεραμιδόγατοι νά απλώνουμε σύρματα (όχι μπουγάδας) στίς ταράτσες,πρέπει νά κάνουμε μιά κουβέντα στό καφενείο.
Πρώτη δοκιμή
Γιωργο δωρεαν μεταφορικα δεν ειχε απο οτι ειδα στο λινκ του Παναγιωτη.
Ψηνομαι να αγορασω και εγω ενα και αν θες η οποιος αλλος θελει το κανουμε σαν μινι ομαδικη.
20-25 μέρες περίπου, αγόρασα απο aliexpress Νεκ. Πολύ καλύτερες τιμές αν το ψαξεις.Μπράβο σου Πάνο άψογος !!!
Για περιστασιακές δουλειές μία στο τόσο που θα χρειαστεί με καλύπτει απόλυτα το εργαλείο.
Πόσο καιρό έκανε να ερθει από Aliexpress κάνα μήνα ; με Free shipping φαντάζομαι έτσι ;
Διαλεξα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.