Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πρώτη δοκιμή
9c9183f24738fa823f53a58988649382.jpg

f3e8f77ee6e4ae2ecb06dfc4be97d18e.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νοικοκυρεμένα πραγματα
ec9b3d8d358a53f5e5156667527f01a4.jpg

Δύναμη!

Παναγιωτη τα διαφορετικα χρωματα στις φουστες αντιστοιχουν σε διαφορετικες διαμετρους η οχι???

Επισης εγω θελω να βρω τζακετ χωρις τις φουστες, σαν αυτα που εχουν τα εργοστασιακα καλωδια στα εργαλεια.
Εχει κανεις???

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παναγιωτη τα διαφορετικα χρωματα στις φουστες αντιστοιχουν σε διαφορετικες διαμετρους η οχι???

Επισης εγω θελω να βρω τζακετ χωρις τις φουστες, σαν αυτα που εχουν τα εργοστασιακα καλωδια στα εργαλεια.
Εχει κανεις???

1. Τα φάση, ουδέτερος, γείωση δεν σου λένε κάτι ...
  2. Υπάρχουν και σκέτα

B_Terminals.jpg

Last edited:
Οι φασεις φαινονται απο το χρωματισμο του καλωδιου.

Σε ολες τα χιτωνια DC τα χρωματα αντικατοπτριζουν την διαμετρο του καλωδιου και ηθελα να δω και αν εδω συμβαινει το ιδιο.

Ωραιος ο Παναγιωτης.
Αλλα η ρυτιδωση δεν ειναι ιδια με της knipex. Στο σχημα μοιαζει αλλα στη ποιοτητα οχι.
Παρολαυτα στο 1/10 της τιμης ειναι πολυ καλυτερα απο το να βαλεις σκετο το καλωσιο.

Φιλε Δραπετη,ενα μικρο off topic μηνυμα με αφορμη το nick σου..Συγκινηθηκα λιγο καθως το "δραπετης" ηταν και το δικο μου παρατσουκλι στον τοπικο μικροκοσμο της ελευθερης (πειρατικης φυσικα) ραδιοφωνιας τη δεκαετια του '90...Πω πω κατι χρονια ρε παιδια..
Που να δεις και τελος 70 αρχες 80 στα ΑΜ...:SFGSFGSF:

Εχει κανεις???

Κυριάκο όπως φαίνεται και στη φώτο οι διάμετροι είναι από 0.5mm2 έως 4.00mm2. δες και το link τι περιλαμβάνει το σετ.

Ωραιος ο Παναγιωτης.
Αλλα η ρυτιδωση δεν ειναι ιδια με της knipex. Στο σχημα μοιαζει αλλα στη ποιοτητα οχι.
Παρολαυτα στο 1/10 της τιμης ειναι πολυ καλυτερα απο το να βαλεις σκετο το καλωσιο.

Νεκτάριε όπως είπες η τιμή μετράει. Για περιστασιακή χρήση είναι ότι καλύτερο. Το 10πλάσιο της τιμής είναι πάααααρα πολλά λεφτά και πεταμένα για μένα. Την δουλεία που θέλω να κάνω, την κάνω περίφημα.

Οι φασεις φαινονται απο το χρωματισμο του καλωδιου.
Σε ολες τα χιτωνια DC τα χρωματα αντικατοπτριζουν την διαμετρο του καλωδιου και ηθελα να δω και αν εδω συμβαινει το ιδιο.

Σε αυτά όχι. Υπάρχει η ίδια διάμετρος και στα 3 χρώματα.

Φιλε Δραπετη,ενα μικρο off topic μηνυμα με αφορμη το nick σου..Συγκινηθηκα λιγο καθως το "δραπετης" ηταν και το δικο μου παρατσουκλι στον τοπικο μικροκοσμο της ελευθερης (πειρατικης φυσικα) ραδιοφωνιας τη δεκαετια του '90...Πω πω κατι χρονια ρε παιδια..

Που να δεις και τελος 70 αρχες 80 στα ΑΜ...:SFGSFGSF:

Χάχάχά όλοι δηλαδή έχουμε υπάρξει κεραμιδόγατοι νά απλώνουμε σύρματα (όχι μπουγάδας) στίς ταράτσες,πρέπει νά κάνουμε μιά κουβέντα στό καφενείο,σέ ακρόαση.

Καί γιά νά μήν είμαι εντελώς off-topic Καλοδούλευτα Παναγιώτη τά ακροχιτώνια και η πρέσσα παστρικιές καί καθαρές δουλειές.

Χάχάχά όλοι δηλαδή έχουμε υπάρξει κεραμιδόγατοι νά απλώνουμε σύρματα (όχι μπουγάδας) στίς ταράτσες,πρέπει νά κάνουμε μιά κουβέντα στό καφενείο.

Αυτο το χω μεγαλο απωθημενο...που δε το κανα ποτε...

Πρώτη δοκιμή

9c9183f24738fa823f53a58988649382.jpg

f3e8f77ee6e4ae2ecb06dfc4be97d18e.jpg

Νοικοκυρεμένα πραγματα
ec9b3d8d358a53f5e5156667527f01a4.jpg
[/

Μπράβο σου Πάνο άψογος !!!

Για περιστασιακές δουλειές μία στο τόσο που θα χρειαστεί με καλύπτει απόλυτα το εργαλείο.

Πόσο καιρό έκανε να ερθει από Aliexpress κάνα μήνα ; με Free shipping φαντάζομαι έτσι ;

Γιωργο δωρεαν μεταφορικα δεν ειχε απο οτι ειδα στο λινκ του Παναγιωτη.
Ψηνομαι να αγορασω και εγω ενα και αν θες η οποιος αλλος θελει το κανουμε σαν μινι ομαδικη.

Mέσα είμαι, για πένσα και ακροχιτώνια Κυριάκο έτσι ;

Ήρθαν και τα υπόλοιπα
a2d9ab6b29215c9e72835626586c70f6.jpg

Μπράβο σου Πάνο άψογος !!!

Για περιστασιακές δουλειές μία στο τόσο που θα χρειαστεί με καλύπτει απόλυτα το εργαλείο.

Πόσο καιρό έκανε να ερθει από Aliexpress κάνα μήνα ; με Free shipping φαντάζομαι έτσι ;
20-25 μέρες περίπου, αγόρασα απο aliexpress Νεκ. Πολύ καλύτερες τιμές αν το ψαξεις.

Last edited:
Επειδη εχασα τα λινκ και δεν μπορω να τα βρω και να συγκρινω, ποσο βγαινει η πενσα απο banggood vs alienexpress

Eγω μεσα!!!

Βασικα θελω και για γυμνους φαστον και για μονωμενους.. Συνολο 3... Να το δουμε;