Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ψωνιζω απο το banggood απο την πρωτη μερα που ανοιξε.
Το καταστημα ειναι ΤΟ καλυτερο κινεζικο και το πλεον αξιοπιστο (πωληση+after sales service) απο ολα τα (πολλα) κινεζικα που εχω αγορασει κατα καιρους πραγματα.
Κοντα ακολουθει σε αξιοπιστια, το fasttech και το DX.com.

α γεια σου, έχω ψωνίσει φακούς Led και μπαταρίες 18650 από εκεί.. κανένα πρόβλημα. Αλλά όπως λέει κι ο Κυριάκος *αμώ τα νεύρα μου με το χρόνο παράδοσης.

Συμφωνώ απολύτως. Περίπου 100 παραγγελίες έχω κάνει. Η μία άργησε πάνω από 2 μήνες και το ξαναέστειλαν. Παρέλαβα το 2ο πακέτο σε 3 βδομάδες και μετά από άλλες 2 ήρθε το πρώτο. Δεν μου ζήτησαν να το ξαναστείλω ή να τους το διπλοπληρώσω, αλλά να το κρατήσω ως δώρο για την "ταλαιπωρία". Τώρα μου συνέβη για 2η φορά (συμπληρώθηκαν 3 μήνες όμως και στο μεταξύ έχουν έρθει καμιά 5-6 άλλες) και μου το στείλανε πάλι προχθές.

Πέρα από αυτό, όσες φορές δεν έμεινα ικανοποιημένος ή χάλασε προϊόν πήρα μερικό ή ολικό refund. Για το μόνο που πραγματικά τους ψέγω είναι η πολύ μικρή εγγύηση (μόλις 3 μήνες) που δίνουν σε λάμπες LED.

Μην σε βάλει η μοίρα σου και πάρεις λάμπες Led από εκεί, ειδικά οι G9 είναι για πέταμα στην κυριολεξία.

Έχω ψωνίσει από Ebay, Banggood, Aliexpress & Efox-shop (κινητό).Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα που να μην λύθηκε.
Στο Aliexpress μάλιστα είχα παραγγείλει ενα tablet το οποίο άλλοι πωλητές πούλαγαν 160-170 και ο συγκεκριμένος 100-110.
Το είχα πληρώσει και μου έστειλαν email ότι ο συγκεκριμένος πωλητής ήταν απατεώνας και μου πίστωσαν επιτόπου τα λεφτά.
Το καλό με το Aliexpress είναι ότι ο πωλητής δεν πληρώνεται μέχρι να δώσεις το ok της παραλαβής.

Μακριά βέβαια από Wish. Την είχα πατήσει με μια μίνι sd, (μνήμη από κινέζικο; καλά να πάθω.) Στην φωτο έδειχνε άλλη, πχ 64GB έγραφε 32GB αυτή που μου έστειλαν και ανάθεμα να ήταν 2 η οποία σε φορματ εννοείται πως βγήκε όφ.

Όσα παράπονα και να έκανα πήγαν στον βρόντο.

Last edited:
'Αλλη μια παραλαβη απο κεντροβιδα! Λιγο που δοκιμασα το τροχακι επαθα πλακα, τα υπολοιπα ειναι για την συλλογη ;)

MxEwyrU.jpg

QX94ofo.jpg

Last edited:
Το τροχάκι αυτό είναι "κόσμημα" φίλε δραπέτη κόβει λουκέτα και σίδερα φυλακής για πλάκα!! (λίγο χιούμορ σε σχέση με το nickname σου!!! :flipout:) , καλοδούλευτα τα εργαλεία !!!

Στο τσακ ειμαι να το παραγκειλω αυτο.. Αλλα ρε σεις, αναλωσιμα δε βλεπω πουθενα!!

Το κέντρο βίδας θα έχει σίγουρα, όπως και άλλα αντίστοιχα μαγαζιά. Κάνε τους μια ερώτηση πριν ψωνίσεις!!!

Το τροχάκι αυτό είναι "κόσμημα" φίλε δραπέτη κόβει λουκέτα και σίδερα φυλακής για πλάκα!! (λίγο χιούμορ σε σχέση με το nickname σου!!! :flipout:) , καλοδούλευτα τα εργαλεία !!!

Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις!Απλα στη δεύτερη παραλαβη εχω τυχαια αλλα δυο πριονια.... :BDGBGDB55:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στο τσακ ειμαι να το παραγκειλω αυτο.. Αλλα ρε σεις, αναλωσιμα δε βλεπω πουθενα!!

Κεντροβίδα που ρώτησα μου είπανε σε 1-2 Βδομάδες θα υπαρχουν διαθεσιμα αναλώσιμα κανονικά.

Προτιμώ το Ebay μόνο για ότι δεν μπορώ να βρω στα Banggood, Fasttech, DX.... Ακόμη περιμένω από το Δεκέμβρη να έρθει η παραγγελία μου από E-bay (η 2η που έστειλε ο πωλητής γιατί η πρώτη χάθηκε κάπου στο χωροχρόνο).

Ένα μικρό premium προτιμώ να το πληρώσω πλέον για την ταχύτητα στην παράδοση και το μικρότερο ρίσκο.

Εγώ ψωνίζω κατά κύριο λόγο από το ebay , αρκετά λιγότερο από aliexpress και πιο λίγο από το dx. Όσες φορές είχα πρόβλημα στο ebay (λιγοστές σε σχέση με τις αγορές μου) πάντα το θέμα λυνόταν εύκολα χωρίς καθυστέρηση κλπ, επίσης πάντα ζητάω να μου στείλουν τα λεφτά μου πίσω και αν θέλω ξαναψωνίζω από τον ίδιο πωλητή, θεωρώ λοιπόν ότι το ebay δεν έχει καθόλου ρίσκο.... Από το aliexpress επίσης μια φορά είχα πρόβλημα με παραγγελία μου για την οποία αποζημιώθηκα 100%. Στο alibaba με έχουν δαγκώσει όμως και σας συστήνω προσοχή εαν το χρησιμοποιείται......

Μεγειά το τροχουδάκι, στο μπλε κουτάκι του! Και στα υπόλοιπα φυσικά, αλλά έχω μια αδυναμία στα μπλε στα κουτάκια τους... :flipout:

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά νέα σας εργαλεία.
Κατά σύμπτωση βρέθηκα στόν Βενιέρη σήμερα καί τό έπιασα στά χέρια μου τόν μικρό επαναφορτιζόμενο γωνιακό τροχό τής Bosch ,αρκετά μικρό μού φάνηκε καί ελαφρύ,αλλά γιά νά κόβει βίδες μέχρι Μ10-M12 ,και γιά εργασίες σέ μικρό χώρο φαίνεται μανούλα.

Last edited:
Tι ωραια και ποιοτικα εργαλειακια! Καλοριζικα Γιωργη!!

Το τροχουδακι ειναι φοβερο gadget. Μικρος δισκος αλλα ιδανικος για καποιες δουλειες.

Βιδα 6μμ κοβεται σε ~6 δευτερα. Με εναν κανονικο τροχο θα κοβοταν σε ~3 δευτερα. Αριστο εργαλειο με ελαχιστο βαρος/μεγεθος.

24534674923_f29c1b4477_z.jpg

Καλορίζικα γείτονα Γιώργο και καλοδούλευτα,αυτόν τόν cobolt τόν κόφτη τόν έχω στήν wishlist προσεχώς
Παναγιώτη καλό ξεχόνδρισμ - πλάνισμα καί καλή κατασκευή μετά.

Σήμερα αγόρασα μιά πλάνη Blackk&Decker KW750K στά 109 ευρώ.Μού αρέσει τά εργαλεία νά έχουν βαλιτσάκι καί επίσης ήθελα νά έχει σάκκο σκόνης γιά τά πριονίδια.Εκανα καί μιά δοκιμή στά περιθώρια πού βλέπεται σέ κόντρα-πλακέ 15 mm δυό περάσματα στό πιό πλατύ αυλάκι τής πλάνης από τά 3 αυλάκια πού έχει,σέ ρύθμιση 0,4 mm μιά χαρά τό κάνει τό περιθώριο από ότι είδα,απλά θέλει λίγο τεχνη στό τελείωμα νά σηκώνεται η πλάνη πρός τα πάνω,η να σταματαω πρίν το τέλος καί να συνεχίζω από τήν άλλη μεριά τού ξύλου.

Τό ρητό τά εργαλεία κάνουν τόν μάστορα ισχύει από τό αποτέλεσμα πού είδα κατά κόρον.

plani110.jpg

plani210.jpg

plani310.jpg

Καλοδουλευτα παιδιά!

Δημήτρη ένα Cobolt θέλω και εγώ.
Καλοδουλευτο και το νέο σου περτικαλι εργαλείο!

Ευχαριστώ φίλε Κυριάκο
Μιά ερώτηση νά σου κάνω,μετά τήν πλάνη τά περιθώρια θέλουν φυσικά γυαλοχαρτάρισμα 80 άρι μετά 120 άρι και φινίρισμα μέ 180 η 240 τό ερώτημα μου ειναι Κυριάκο ποιό τριβείο είναι must γιαυτήν τήν δουλειά γιά τρίψιμο στά περιθώρια δηλαδή παλμικό ,η ταινιολειαντήρας ,τό έκεντρο δεν τό αναφέρω κάν μιάς πού γνωρίζω ότι δέν κάνει δουλειά γιά ακμές,καί άν μού πείς ταινιολειαντήρας καλύτερα μανταλωμένος ανάποδα καί νά φέρνω πάνω του τα περιθώρια τού ξύλο, η το ξύλο κάτω και τον ταινιολειαντήρα στό χέρι καί πηγαινε έλα στά περιθώρια ?