AGROTISS
Supreme Member
Ψωνιζω απο το banggood απο την πρωτη μερα που ανοιξε.
Το καταστημα ειναι ΤΟ καλυτερο κινεζικο και το πλεον αξιοπιστο (πωληση+after sales service) απο ολα τα (πολλα) κινεζικα που εχω αγορασει κατα καιρους πραγματα.
Κοντα ακολουθει σε αξιοπιστια, το fasttech και το DX.com.
α γεια σου, έχω ψωνίσει φακούς Led και μπαταρίες 18650 από εκεί.. κανένα πρόβλημα. Αλλά όπως λέει κι ο Κυριάκος *αμώ τα νεύρα μου με το χρόνο παράδοσης.
Συμφωνώ απολύτως. Περίπου 100 παραγγελίες έχω κάνει. Η μία άργησε πάνω από 2 μήνες και το ξαναέστειλαν. Παρέλαβα το 2ο πακέτο σε 3 βδομάδες και μετά από άλλες 2 ήρθε το πρώτο. Δεν μου ζήτησαν να το ξαναστείλω ή να τους το διπλοπληρώσω, αλλά να το κρατήσω ως δώρο για την "ταλαιπωρία". Τώρα μου συνέβη για 2η φορά (συμπληρώθηκαν 3 μήνες όμως και στο μεταξύ έχουν έρθει καμιά 5-6 άλλες) και μου το στείλανε πάλι προχθές.
Πέρα από αυτό, όσες φορές δεν έμεινα ικανοποιημένος ή χάλασε προϊόν πήρα μερικό ή ολικό refund. Για το μόνο που πραγματικά τους ψέγω είναι η πολύ μικρή εγγύηση (μόλις 3 μήνες) που δίνουν σε λάμπες LED.
Μην σε βάλει η μοίρα σου και πάρεις λάμπες Led από εκεί, ειδικά οι G9 είναι για πέταμα στην κυριολεξία.