Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χαχα... Ξεσκονόπανο Deals!!!

Και τα δικά μου από Κέντρο Οβίδας!!!

P60408_141823.jpg

Και η μάσκα συναρμολογημένη:

P60408_144205.jpg

Πολύ όμορφα, καλορίζικα Νικόλαε και καλές δουλειές !!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νεκτάριε καλορίζικα, ειδικά το πριονάκι σου είναι μούρλια, ότι πρέπει για κόψιμο μικρών κλαδιών στις ελιές που έχω !!

Ενα αποθημενο μειον..

Κι αυτο απο κεντρο βιδας.....στα 205 μετα απο φιλικη συμμετοχη του Κυριακου :) Κυρ εξαιρετικο παιδι ο Παναγιωτης!!

fc91da766a6acf7d51b46bbf5f0d3477.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πρωτη φορα παω ντετσικα λογω αποστασης.. Ο ΧΑΜΟΣ...ο ανθρωπος πρεπει να μπει χρηματιστηριο, μιλαμε για blue chip

Καλορίζικα παίδες!!!!

Ο Ντέτσικας είναι τρομερός. Εγώ παρήγγειλα χθες 4.30 το απογευμα και την άλλη μέρα τα είχα!

Καλορίζικα και καλοδούλευτα παιδιά...
Γιάννη δύναμη!!!
Με τον Κυρ έμπλεξες DeWalt θα πάρεις..χαχαχα

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο Ντέτσικας έχει αποκτήσει χορηγικό πρόγραμμα απο το forum !!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο Ντέτσικας έχει αποκτήσει χορηγικό πρόγραμμα απο το forum !!!!!!!!!!!!!!!

Αν αξιζει φιλε μου γτ οχι; Οπως τονιζουμε τα παραπονα μας για ενα μαγαζι, ετσι δεν θα πρεπει να γινεται κ για το αναποδο;

Παρέλαβα και εγώ την μάσκα 4251 και τα γυαλιά της 3Μ. Καταευχαριστημένος από την εφαρμογή της με ή χωρίς τα γυαλιά της ακόμα και όταν φοράω και τα δικά μου.

Attachments

• 20160407_124111[1].jpg
    20160407_124111[1].jpg
    152.1 KB · Views: 246
Καλοδουλευτα τα κιτρινακια σου Γιάννη!!!!
Προχθές δούλευα σε μια περγκολα τη 10.8 κατσαβίδιερα σου και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από ευχρηστία και δύναμη.

Εννοείται ότι αξίζει (για πολλούς λόγους) συνονόματε. Απο την πλευρά μου δεν έχω αφήσει και λίγα !!!
Η αναφορά έγινε λόγω της προτίμησης αρκετών μελών στο συγκεκριμένο κατάστημα και για αυτό τον λόγο, αν θα μπορούσε να γίνει κάποια συνενόηση με το κατάστημα για κάποια έκπτωση στα μέλη.

Εννοείται ότι αξίζει (για πολλούς λόγους) συνονόματε. Απο την πλευρά μου δεν έχω αφήσει και λίγα !!!
Η αναφορά έγινε λόγω της προτίμησης αρκετών μελών στο συγκεκριμένο κατάστημα και για αυτό τον λόγο, αν θα μπορούσε να γίνει κάποια συνενόηση με το κατάστημα για κάποια έκπτωση στα μέλη.

Eγω πρωτοανεφερα το κεντρο βιδας σε αυτο το φορουμ, γνωριζοντας πολυ καλα το service και τις τιμες του καταστηματος αλλα και τον Παναγιωτη.
Απο την αρχη ειχα μιλησει με τον Παναγιωτη και τον ειχα ρωτησα για μια μικρη εκπτωση στα μελη μας αλλα μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο λογω των ουτως η αλλως πιεσμενων τιμων.
Η επισκεψη απο το καταστημα αρκετες φορες βοηθα..:))

Χαχα... Ξεσκονόπανο Deals!!!

Και τα δικά μου από Κέντρο Οβίδας!!!

P60408_141823.jpg

Και η μάσκα συναρμολογημένη:

P60408_144205.jpg

Καλα το λες Κέντρο Οβίδας, εγω με τοσα που εχω αγοράσει θα μου κλείσει το σπιτι. Η γυναίκα μου με κυνηγάει και πλέον με βλέπω να κοιμάμαι με αυτα αντί για εκείνη.

Υ.Γ τις πεταλούδες τις έχω και εγώ και ειναι πολυ καλές. Το μονο κακο οτι η προεκταση θελει αλενακια για να σφίξει

Eγω πρωτοανεφερα το κεντρο βιδας σε αυτο το φορουμ, γνωριζοντας πολυ καλα το service και τις τιμες του καταστηματος αλλα και τον Παναγιωτη.
Απο την αρχη ειχα μιλησει με τον Παναγιωτη και τον ειχα ρωτησα για μια μικρη εκπτωση στα μελη μας αλλα μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο λογω των ουτως η αλλως πιεσμενων τιμων.
Η επισκεψη απο το καταστημα αρκετες φορες βοηθα..:))

Γενικά έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές, βέβαια υπαρχουν και φορές που τα βρίσκεις και πιο φτήνα. Αλλα κυριως το οτι ειναι ετοιμοπαράδοτα και οτι έχει πολυ καλό σερβις, ειναι αυτο που λές χαλάλι του, ας δώσω και 5-10 ευρώ παραπάνω. Επισης εγω ψωνίζω απο εκει και για τον λόγο των ατοκων δόσεων, δηλαδη και καλές τιμες και δόσεις ειναι συνδιασμος αψογος.

Πάντως αν με καποιο τροπο μπόρουσαμε μελλοντικά σαν μέλη να εχουμε ενα 2%-5% θα ηταν φανταστικό, οχι οτι παραπονιέμαι απλα λέω ;-)

Μία αλλη ιδεα ειναι (μιας και απο οτι καταλαβα υπαρχουν γνωριμίες στον ντετσικα) αν μπορουσαν να κάνουν περιορισμένες προσφορες στο φορουμ μας σε μερικά προιόντα κατα διαστήματα. Δεν ξέρω ποσο ευκολα υλοποιησιμο ειναι βέβαια.