Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δε θυμάμαι ποιο παλικάρι έψαχνε γυαλόχαρτα 102 x 151 mm οπότε το γράφω εδώ και ελπίζω να το δει :)
Πήρα τα παρακάτω απο πρακτικερ σήμερα (τσιμπημένα 4.39 αν δε κάνω λάθος μιας και δε βρίσκω που έχω βάλει την απόδειξη!!!!) αλλά ταιριάζουν ακριβώς στο skil που έχω

Αγάπη είναι με το χώρισμα, δυο τεμ όπως το δίχνει στο 5Χ ή είναι μονοκόμματο;

Μονοκόμματα ειναι Παναγιώτη απλά έχουν χαρακιά αν θες να τα ξεχωρίσεις. Οριστε και φωτο για να καταλάβεις τι εννοω

Eq9i3RS.jpg

Ευχαριστούμε Αγάπη. Μάλλον πρέπει να κάνουν και στο Einhell το δικό μου. Αν θυμάμαι καλά είναι 100χ105.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι
Γείτονα Γιώργο μού άρεσαν τά ποτυροτρύπανα ξύλου μέ στέλεχος,μέ βλέπω νά τά τιμάω

Γιά τήν μάσκα συμφωνώ μέ τό Χρήστο,γιά τό κλείσιμο σφιχτά σέ σακκούλα όταν δέν χρησιμοποιείται,προσωπικά αυτό θά έκανα.

Nα σαι καλά Δημήτριε, όσο για τα ποτηροτρύπανα τι να πω δεν τα έχω δουλέψει ακόμα, 8 ευρώ και κάτι ψιλά κοστίζουν, σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα. Πάντως για τις δικές μου ανάγκες είναι ότι πρέπει.

live αναμετάδοση :D

Fh9aBoq.jpg

Πόσο το πήρες στο σετάκι Σπρώξον, Αγάπη?

Εγώ αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει γύρω στα 28 ευρώ από E-shop.

Τώρα είδα την απάντηση σου. Ναι αρκετά πιο ακριβά.
Δεν πειράζει όμως για μία ζωή είναι οπότε χαλάλι!

live αναμετάδοση :D

Fh9aBoq.jpg

Φωτό εργαλείων μέσα στο καλάθι ; και σε ζωντανή αναμετάδοση ; και που ξέρουμε αν το μετανιώσεις και τα γυρίσεις πίσω στα ράφια ; εμ γι αυτό η τρόϊκα θέλει να βάλει φόρο και στις τηλεπικοινωνίες-κινητά-ίντερνετ κ.λ.π. χαχαχαχαχα

Άντε μεγειές και καλοδούλευτα Αγάπη, καλά φυτεύματα κιόλας (φτυαράκι βλέπω και χώμα )

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μονοκόμματα ειναι Παναγιώτη απλά έχουν χαρακιά αν θες να τα ξεχωρίσεις. Οριστε και φωτο για να καταλάβεις τι εννοω

Eq9i3RS.jpg
Ευχαριστώ Αγάπη, για αυτή ακριβώς τη γραμμή ήθελα να μάθω.

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και μια δικια μου παραλαβη απο Βιδα.
DSC_2385.jpg

Πιο πολυ τα σπρευ καθαρισμου κλιματιστικου αυτοκινητου ηθελα αλλα πηδηξαν και αλλα στο καλαθι τελευταια στιγμη...

Και η περιγραφη-τιμη προ ΦΠΑ για το καθε ειδος.

DSC_2386.jpg

Αψογη εξυπηρετησηκαι αμεση αποστολη απο τα παιδια εκει.
Μαλιστα ειχα βαλει ενα κατσαβιδι 2 φορες και με πηραν τηλεφωνο να με ρωτησουν αν οντως το χρειαζομαι!

Επισης αν καποιος εξ Αθηνας παραγγειλει απο εκει ας μου παρει ακομη μια λαμα μετρησης επειδη ειναι εξαιρετικη.

DSC_2385.jpg

Πιο πολυ τα σπρευ καθαρισμου κλιματιστικου αυτοκινητου ηθελα αλλα πηδηξαν και αλλα στο καλαθι τελευταια στιγμη...

DSC_2386.jpg

Μαλιστα ειχα βαλει ενα κατσαβιδι 2 φορες και με πηραν τηλεφωνο να με ρωτησουν αν οντως το χρειαζομαι!

Επισης αν καποιος εξ Αθηνας παραγγειλει απο εκει ας μου παρει ακομη μια λαμα μετρησης επειδη ειναι εξαιρετικη.

Το πήδημα να το κοιτάς γιατί μπορεί να πηδήξει και τίποτε ακριβότερο καμιά φορά!!!

Καλορίζικαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και μία δική μου σημερινή από το τοπικό χρωματοπωλείο.

Ποτηροτρύπανα ξύλου από 51 μέχρι 127 mm.

P60411_141733.jpg

Φαίνονται καλής ποιότητας αν και δεν τα δοκίμασα ακόμα.
Στα 19 ευρώ από 22 που έγραφε.

Εμένα πάλι γιατί δεν μου φαίνονται καλή ποιότητας; :chinscratch: Κάτι δεν μου αρέσει στον τρόπο που βιδώνει η ποτηροκορώνα στον φορέα... Μπορεί όμως (...και εύχομαι) να είμαι λάθος κρίνοντας από την φωτογραφία...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εμένα πάλι γιατί δεν μου φαίνονται καλή ποιότητας; :chinscratch: Κάτι δεν μου αρέσει στον τρόπο που βιδώνει η ποτηροκορώνα στον φορέα... Μπορεί όμως (...και εύχομαι) να είμαι λάθος κρίνοντας από την φωτογραφία...

Δες λίγο στις παρακάτω φωτό γιατι τώρα τα άνοιξα.

Ο φορέας καθώς και ο δακτύλιος σύσφιξης ζυγίζουν πολύ και φαίνονται ιδιαίτερα ενισχυμένοι.
Στην πράξη θα φανεί φυσικά! :)

P60411_153551.jpg

P60411_153632.jpg

Επειδη τα εχω δουλεψει τα πορηροτρυπανα της bosch, που ειναι παρομοια με αυτα του Νικου, θα ηθελα να κανετε ενα review να μας πειτε τη γνωμη σας. Εγω δεν εχω μεινει ευχαριστημενος ουτε απο τη κατασκευη ουτε απο το αποτελεσμα.

Καλορίζικα και καλοδουλευτα σε όλους :)

Νεκτάριε ποια bosch δούλεψες; Τύπου σα του Νίκου ή αυτά;

Εγώ μέχρι και χθες είχα σαν αυτά που λες αλλά Topman. Είχαν πολλούς τζόγους και συχνά βγαίναν από την θέση τους.
Γι αυτό προτίμησα αυτά γιατί εκτος των άλλων έχουν και μεγάλα νούμερα και μου έλειπε κάτι τέτοιο.
Η χρήση θα δείξει!

DSC_2385.jpg

DSC_2386.jpg

Καλορίζικα Κυριάκο, ειδικά τα knipex-άκια πολύ μ αρέσουν.
Μία τανάλια που πήρα προχθές αλλά και ένα κόφτη CoBolt που έχω εδώ και κάμποσο καιρό και τα έχω δοκιμάσει είναι άριστα εργαλεία.
Ειδικά το CoBolt κόβει καρφιά στρυφτά από παλέτες λες και είναι καλώδια ρεύματος !! Να τα χαίρεσαι

Το πήδημα να το κοιτάς γιατί μπορεί να πηδήξει και τίποτε ακριβότερο καμιά φορά!!!

Καλορίζικαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Και μία δική μου σημερινή από το τοπικό χρωματοπωλείο.

Ποτηροτρύπανα ξύλου από 51 μέχρι 127 mm.

P60411_141733.jpg

Φαίνονται καλής ποιότητας αν και δεν τα δοκίμασα ακόμα.
Στα 19 ευρώ από 22 που έγραφε.

Μεγειά και τα δικά σου Νίκο !

Εγώ μέχρι και χθες είχα σαν αυτά που λες αλλά Topman. Είχαν πολλούς τζόγους και συχνά βγαίναν από την θέση τους.
Γι αυτό προτίμησα αυτά γιατί εκτος των άλλων έχουν και μεγάλα νούμερα και μου έλειπε κάτι τέτοιο.
Η χρήση θα δείξει!

To ξέρω και μάλιστα δε τα πρόσθεσα ποτέ στη συλλογή μου τα συγκεκριμένα. Μία φορά μου δανείσανε για να κάνω μία δουλειά σε ξύλο και τελικά πήρα κλασικά ένα απο τα μετάλλου που είχα και έκανα δουλειά.
Αυτά που πήρες είναι καλη τιμούλα πάντως. Πες εντυπώσεις όποτε μπορέσεις, όχι ότι θα αγοράσω μιας και πλέον απο ποτήρια έχω περισσότερα σε εργαλεία παρά σε αυτά του νερού, απλά για να έχουμε και μία άποψη :D