Tι παραλάβαμε σήμερα..

[/COLOR]Και μία δική μου σημερινή από το τοπικό χρωματοπωλείο.

Ποτηροτρύπανα ξύλου από 51 μέχρι 127 mm.

P60411_141733.jpg

Φαίνονται καλής ποιότητας αν και δεν τα δοκίμασα ακόμα.
Στα 19 ευρώ από 22 που έγραφε.

Προσοχή...Αυτό ακριβώς το σετ πήρα για το εξοχικό πέρυσι και το 90αρι σε τρυπημα μελαμίνης έγινε κομμάτια....Τα πέταξα όλα μαζί...

Καλορίζικα και καλοδούλευτα συνάδελφοι

Νεκτάριε προχτές ο Γιώργος αγόρασε αυτά,μήπως γιαυτά αναφέρεσε ότι έχουν πρόβλημα,η αυτά πού σού έδειξε η Αγάπη ?

Σημερινή παραλαβή απο Milwaukee.
Κόστος 8 . Θέλω να το δω συγκριτικά με το αντίστοιχο της Dewalt μήπως και καταλάβω γιατί το Dewalt στοιχίζει τα διπλάσια.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    134 KB · Views: 255
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και καλοδουλευτα σε όλους :)

Νεκτάριε ποια bosch δούλεψες; Τύπου σα του Νίκου ή αυτά;

Σαν του Νικου. Κοκκινο χαρτονι συσκευασια, σε γκρι πλαστικο βαλιτσακι με διαφανο καπακι. Κινεζιες ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικα και καλοδούλευτα συνάδελφοι

Νεκτάριε προχτές ο Γιώργος αγόρασε αυτά,μήπως γιαυτά αναφέρεσε ότι έχουν πρόβλημα,η αυτά πού σού έδειξε η Αγάπη ?

Αυτα Κυριακο...

Οτι ποτηροδουλεια εχω να κανω τα κανω με μεταλλου hss, ridgid, makita ή lidl

Γειά σας.

Μόλις παρέλαβα σταθμό αέρα τύπου rework ( = Hot air Rework Station) για συγκόλληση και αποκόλληση ΙCs. H τιμή του φανταστική αν με ρωτάτε ! Χειροκίνητη ρύθμιση αέρα και θερμοκρασίας μέχρι 450 'C. Με αισθητήρα θερμότητας διατηρεί την θερμοκρασία σταθερή με ακρίβεια. Θυμάται την τελευταία ρύθμιση θερμοκρασίας ακόμη και αν κλείσει απο την πρίζα. Επίσης κλείνει αυτόματα όταν το πιστόλι τοποθετηθεί στη βάση. Τον δοκίμασα. Για τα λεφτά του είναι τέλειος και κάνει τη δουλειά του και καλύπτει άνετα το χόμπι.

Απο amazon.de στην τιμή των 44 (+ μεταφορικά). Μάλλον ο πιό φθηνός σταθμός αλλά δεν ξέρω αν ξαναφέρει τον ίδιο, έπεσε πάνω μου να ήταν το τελευταίο κομμάτι ! Το παράξενο είναι ότι στο πακέτο ξέχασαν να μου βάλουν τιμολόγιο η απόδειξη....

S1340001_zpsxcueqlwl.jpg

S1340003_zpsiczbua68.jpg

S1340004_zpsgni7bspq.jpg

S1340005_zpsmttccvwq.jpg

S1340006_zpsbr5yq3id.jpg

S1340007_zps0udjs12a.jpg

S1340008_zpscygyykka.jpg

S1340009_zpsqypf5e0g.jpg

S1340010_zpsha3vcbzu.jpg

S1340011_zpsbcs8ynkz.jpg

S1340012_zpsocyaxztn.jpg

S1340013_zpsqugpsgzn.jpg

S1340016_zpsxerhxq2u.jpg

Μεγεια ο σταθμος! Τι ειπαμε κανει αυτος?
Αποδειξη δεν βαζουν, την εκτυπωνεις μονο σου μεσα απο το site.

Πώς προχωρούν τα πράγματα! Τώρα δεν βγαίνει έντυπη απόδειξη ! Απίστευτο και όμως προοδευτικό !

Λιώνει το καλάι απο τα τσιπάκια για να μπορούν να αφαιρεθούν ή να ανασυγκολληθούν. Φυσικά κάνει και για άλλες δουλειές όπως ένα Hot Air Gun. Με τη διαφορά ότι εδώ μπορείς να ρυθμίσεις με ακρίβεια την ένταση του αέρα και την θερμοκρασία και επίσης διαθέτει μικρές μύτες για πιο λεπτές δουλειές.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή παραλαβή απο Milwaukee.
Κόστος 8 . Θέλω να το δω συγκριτικά με το αντίστοιχο της Dewalt μήπως και καταλάβω γιατί το Dewalt στοιχίζει τα διπλάσια.

Τέτοιο μέγεθος ψάχνει και ο vasilisp77.
Βασιλη το είδες ;
Εγω δεν προλάβα να περάσω απο το μαγαζί που σου ανέφερα. Ειχε κλείσει οταν έφτασα εκεί. Αυριο πάλι.

Ω ρε μπαμπη και μολις το πρωι παραγγειλα ενα φοστνερ 40 μμ wolfcraft απο toolshouse 13 ευρω!
Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου παρεις ενα και μα μου το εδεινες το σαββατο στην μαρμιτα.

Ω ρε μπαμπη και μολις το πρωι παραγγειλα ενα φοστνερ 40 μμ wolfcraft απο toolshouse 13 ευρω!
Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου παρεις ενα και μα μου το εδεινες το σαββατο στην μαρμιτα.

Ακύρωσε την ρε Βασιλη. Δεν μπορείς ;

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σαν του Νικου. Κοκκινο χαρτονι συσκευασια, σε γκρι πλαστικο βαλιτσακι με διαφανο καπακι. Κινεζιες

Αυτα Κυριακο...

Οτι ποτηροδουλεια εχω να κανω τα κανω με μεταλλου hss, ridgid, makita ή lidl

Τι περίμενες από ποτηροτρύπανα της DIY κατηγορίας των 8-9 ευρώ ...

BOSCH - ΓŽΒ£ΓŽΒ΅Γβ€ž Γβ‚¬ΓŽΒΏΓβ€žΓŽΒ·ΓΒΓŽΒΏΓβ‚¬ΓΒΓŽΒ―ΓŽΒΏΓŽΒ½Γβ€°ΓŽΒ½ 5 Γβ€žΓŽΒ΅ΓŽΒΌ...jpg

Χρηστο περιμενω και αλλα πραγματα απο toolshouse και προσθεσα και αυτο .πηρες το sms μου;

Μπάμπη ζήλεψα και ανέθεσα στον ψυκτικό μου (του οποίου το μαγαζί είναι εκεί δίπλα, και γνωρίζει κι εκείνος τον αντιπρόσωπο) να μου φέρει ένα όταν έρθει προς τα εδώ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για τα ποτηροτρύπανα, που έχω κι εγώ 2-3 σετ φτηνά, δεν ήμουν ποτέ απόλυτα ευχαριστημένος. Θα βγάλω φωτό το βράδυ όταν γυρίσω να σας δείξω ποια έχω.

Χρηστο περιμενω και αλλα πραγματα απο toolshouse και προσθεσα και αυτο .πηρες το sms μου;

Τωρα το είδα. Αν δεν το ανέφερες...
Εχω μπλέξει με τις φορητές συσκευές. Στο στέλνω.

Επ ευκαιριας μιας και γυρισα σπιτι πριν λιγες ωρες απ το σαββατο που ειχα φυγει να ευχαριστισω τον χρηστο (tzoutzis) για την γνωρημια και τον καφε που ηπιαμε το σαββατο με την ευκαιρια της πωλησης μου σε αυτον του παγκοπριονου που ειχα στις αγγελιες.ειναι ωραιο να γνωριζεις μελη του φορουμ απο κοντα και να λες μια δυο μαστοροκουβεντες.

Επ ευκαιριας μιας και γυρισα σπιτι πριν λιγες ωρες απ το σαββατο που ειχα φυγει να ευχαριστισω τον χρηστο (tzoutzis) για την γνωρημια και τον καφε που ηπιαμε το σαββατο με την ευκαιρια της πωλησης μου σε αυτον του παγκοπριονου που ειχα στις αγγελιες.ειναι ωραιο να γνωριζεις μελη του φορουμ απο κοντα και να λες μια δυο μαστοροκουβεντες.

Ευχαριστω κι εγω Βασιλη για μια τέλεια συναλλαγή. Κρίμα που δεν ειχα περισσότερο χρόνο να τα λέγαμε καλύτερα. Αλλά κοντός ψαλμός, αλληλούια. Θα βγάλουμε το άχτι μας.

Εγώ πάντως με τα ποτυροτρύπανα ξύλου του lidl και κάτι άλλα κινέζικα ακόμη χειρότερα, δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...τα κινέζικα ήταν εντελώς άχρηστα, του lidl είναι καλύτερα και τα δοκίμασα, μάλλον όχι με το καλύτερο τρόπο, σε μασίφ κορμό ελιά και κορμό πεύκο, στο πεύκο με το ρετσίνι, υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, με την ελιά πήγε καλύτερα το πράγμα....αλλά δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα δεν ήταν συμμετρικό και ομοιόμορφο και το ζόρισμα στο τρυπάνι πολύ μεγάλο, με το κολονάτο όλα ήταν πιο εύκολα.