Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα τα δραπανακια και οι σεγες Γιαννη και Δημητρη!

Makita και Bosch ειναι οι κυριαρχες μαρκες σε ποιοτητα και αξιοπιστια. Με την πρωτη να υπερτερει λιγο σε αξιοπιστια και την δευτερη σε ποιοτητα και φινετσα. Κατα τη γνωμη μου :))

Γιαννη, καλα εκανες και πηρες αρκετα watt. Οποιοδηποτε κοψιμο θα ειναι ευκολοτερο με μονο μειον λιγο βαρος και θορυβο παραπανω.

Παρελαβα και γω σημερα ενα εργαλειο που το ειχα βαλει στο ματι απο τοτε που βγηκε στην αγορα αλλα δεν παραδιδοταν Ελλαδα (ακομα δεν παραδιδεται).
Ειμουν εξαιρετικα τυχερος και βγηκε ενα τεμαχιο "μεταχειρισμενο" ( στο amazon.uk το οποιο με μεγαλη μου εκπληξη το εστελναν και Ελλαδα. Το εργαλειο ειναι εντελως καινουριο, η συσκευασια σχεδον το ιδιο, την βλεπετε παρακατω. Η τιμη συνολικα ~100 λιρες με τα μεταφορικα μεσα!!

WORX BladeRunner - Φορητη Σεγα παγκου
25801070994_99c45769fb_b.jpg

Εντυπωσεις και φωτο απο το μηχανημα αργοτερα σημερα.

Μεγειές-μεγειές Μιχάλη, σταματημό δεν έχεις.. χαχαχα

DSC_2392.jpg

Παραλαβη εκ Καβαλας απο τον φιλτατο Νικολαο!

Ενα εξαιρετικο πριονακι Samurai JS-240 το οποιο αγοραζω για τριτη φορα και εχω σε διαφορα μηκη, ενα KS-4 κλαδευτηρι και τα Pro Glasses της Husky!!!
Ολα τα λεφτα οι καταλογοι που ηρθαν μαζι αλλα και η τσαντα της Husky που μου αρεσουν πολυ!

Νικο ευχαριστω και παλι!

χεχε, ευχαριστω Γιωργο, τωρα που υπαρχει δουλιτσα αγοραζουμε αβερτα για να εχουμε τα εργαλειακια στο μελλον (..το αβεβαιο:)

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μα θα συγκρίνουμε μια μεγάλη αγορά και όχι μικρή.

Τεσπα εμένα μου αρέσουν όλα τα εργαλεία και αποδεικνύεται καθώς έχω πολλές μάρκες, ΜΑΚΙΤΑ δεν έχω ακόμη.
Ρωτήστε τον Αχιλλέα που ήμουν προχθές στο ξυλουργειο του πως καλοβλεπα τα Dewalt του πατέρα του και τον πειραζα για τα ΜΑΚΙΤΑ που έχει ο ίδιος.

Δηλαδή εάν στην Κίνα που είναι μερικά δισ αγοράζουν την χ κινέζικη μάρκα αυτή είναι και η καλύτερη παγκοσμίως ! ? :tdown:

Δεν μιλησα για την καλυτερη μαρκα παγκοσμιως.
Και στην Κινα εχουν μεγαλο μεριδιο αγορας τα καναρινι εργαλεια.

Καλο θα ειναι να βρει καποιος ενα πινακα με πωλησεις αλλα και επισκευων-αξιοπιστιας οπως εχουν στην αγορα αυτοκινητου αν υπαρχει βεβαια γηια να εχουμε ασφαλες συμπερασμα.

Καλορίζικα σε όλους και καλές δουλειές!

btw ¨οταν σας βλέπω και μιλάτε για μάρκες αναρωτιέμαι προς τι το "πάθιασμα".
Τα εργαλεία είναι και πως θα κάτσουν στο χέρι του κάθε ένα. Στα ηλεκτρικά δε βρισκω λόγω να έχουμε μία μάρκα μόνο στα μπαταρίας αλλάζει το πράμα μιας και είναι θέμα φορτιστή μπαταριών κλπ.
Αλλά γενικά εργαλεία πάνω από 80-100ευρώ για μας τα μικρά μαστόρια είναι μια χαρά ότι χρώμα και να είναι

DSC_2392.jpg
Παραλαβη εκ Καβαλας απο τον φιλτατο Νικολαο!

Ενα εξαιρετικο πριονακι Samurai JS-240 το οποιο αγοραζω για τριτη φορα και εχω σε διαφορα μηκη, ενα KS-4 κλαδευτηρι και τα Pro Glasses της Husky!!!
Ολα τα λεφτα οι καταλογοι που ηρθαν μαζι αλλα και η τσαντα της Husky που μου αρεσουν πολυ!

Νικο ευχαριστω και παλι!

Έχω την εντύπωση πως οι συντονιστές μας αγοράζουν αβέρτα εργαλεία απ ότι τα υπόλοιπα μέλη.. αχαχαχαχα

Καλορίζικα και καλοδούλευτα Κυριάκο !!

Ευχαριστω Γιωργο!
Ειδες? Αγροτικα εργαλεια!!!
Χεχεχεχε

Αγαπη τα εργαλεια ειναι παθος πως να το κανουμε!
Οποτε υπαρχουν και εκει φανατικοι και υπερμαχοι της Α και της Β μαρκας.

Δεν μιλησα για την καλυτερη μαρκα παγκοσμιως.
Και στην Κινα εχουν μεγαλο μεριδιο αγορας τα καναρινι εργαλεια.

Καλο θα ειναι να βρει καποιος ενα πινακα με πωλησεις αλλα και επισκευων-αξιοπιστιας οπως εχουν στην αγορα αυτοκινητου αν υπαρχει βεβαια γηια να εχουμε ασφαλες συμπερασμα.

Μπορείς από τις πωλήσεις να βγάλεις ασφαλή συμπέρασμα ?

Απάντησε μου στο εξής :

Ποιος είναι ο Μεγαλύτερος κατασκευαστής Ελαστικών στον Κόσμο πχ, Michelin, Bridgestone, GoodYear Yokohama ... ?

άστους μοντεράτορα Κυριάκο , δεν έχουν δουλέψει με το 710 s , και, φευ, νομίζουν ότι τα Μποσάκια στα 10,8v είναι καλύτερα .

Αγαπη τα εργαλεια ειναι παθος πως να το κανουμε!
Οποτε υπαρχουν και εκει φανατικοι και υπερμαχοι της Α και της Β μαρκας.

Αποψή σου και άποψη μου αυτή που είπα. Για μένα τα εργαλεία είναι αναλώσιμα και όχι πάθη. Δε φανατίζομαι για τίποτα που δε μου δίνει κέρδος με ή χωρίς εισαγωγικά και αυτό ας ακουστεί όπως θέλει στον κάθε ένα.
Διαφήμιση κινητή δε γίνομαι για κανένα να το πω πιο απλά και ούτε θα πω το δικό μου είναι καλύτερο από το δικό σου/του/της γιατί εμένα πορτοκαλίζει και το δικό σου πρασινίζει. :)
Το καλύτερο για μένα είναι αυτό που με βολεύει να κάνω τη δουλειά μου στο σπίτι μου.

Πάθη έχω άλλα και μεγαλύτερα μάλιστα, αλλά αυτά είναι έμψυχα και όχι άψυχα αντικείμενα :)

Πάω να μαγειρέψω για το πάθος μου τώρα γιατί αν έρθει απο τη δουλειά και δε βρει φαγητό θα με κρεμάσει ανάποδα στο συνταγμα...

Ιωαννη ξαναδιαβασε το.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αποψή σου και άποψη μου αυτή που είπα. Για μένα τα εργαλεία είναι αναλώσιμα και όχι πάθη. Δε φανατίζομαι για τίποτα που δε μου δίνει κέρδος με ή χωρίς εισαγωγικά και αυτό ας ακουστεί όπως θέλει στον κάθε ένα.
Διαφήμιση κινητή δε γίνομαι για κανένα να το πω πιο απλά και ούτε θα πω το δικό μου είναι καλύτερο από το δικό σου/του/της γιατί εμένα πορτοκαλίζει και το δικό σου πρασινίζει. :)
Το καλύτερο για μένα είναι αυτό που με βολεύει να κάνω τη δουλειά μου στο σπίτι μου.

Πάθη έχω άλλα και μεγαλύτερα μάλιστα, αλλά αυτά είναι έμψυχα και όχι άψυχα αντικείμενα :)

Πάω να μαγειρέψω για το πάθος μου τώρα γιατί αν έρθει απο τη δουλειά και δε βρει φαγητό θα με κρεμάσει ανάποδα στο συνταγμα...

Ξεφευγουμε απο το αντικειμενο του τοπικ αλλα εγω παθιαζομαι με οτι ασχολουμαι.
Αγαπαω τα εργαλεια μου και τις κατασκευες μου.
Βεβαια ολα εχουν τον βαθμο τους.

Επισης με χιουμοριστικη-πειραχτικη διαθεση "πλακωνομαστε" για τις μαρκες.
Δε νομιζω κποιος απο εμας να πληρωνεται για να γραφει καλα λογια για κανεναν.

Εννοείται ότι πρόκειται περι χαβαλέ...(χανουμάκι μου) :angel:

:offtopic:

Ιωαννη ξαναδιαβασε το.

Ξεφευγουμε απο το αντικειμενο του τοπικ αλλα εγω παθιαζομαι με οτι ασχολουμαι.
Αγαπαω τα εργαλεια μου και τις κατασκευες μου.
Βεβαια ολα εχουν τον βαθμο τους.

Απάντησε στην Ερώτηση που σου έκανα.

Μπορείς να αναφέρεις και περισσότερες τους ενός και μια από αυτές ίσως να είναι και η Μεγαλύτερη.

Κυρ Δεν ειπα ότι πληρώνεσαι, άλλο είπα. Και εγώ αγαπάω τις κατασκευές μου και προσέχω τα εργαλεία μου (αν αυτό θεωρείται αγάπη). Αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις, δε το κάνεις αν σέβεσαι τον εαυτό σου.
Απλά όταν φτάνεις στο σημείο να λες ρωτήστε το τάδε για το τάδε φαίνεσαι σα να είσαι σε δύσκολη θέση και όχι σε χαβαλέ. (ετσι μου ακούστηκε εμένα τουλάχιστον)

Ίσως δε βοηθάει και το πληκτρολόγιο για να πιάσεις αυτό που θέλω να πω... Οπότε το αφήνω όπως και να εχει έτσι και αλλιώς είμαστε Off topic όπως είπες.

Αγάπη βουρ στην κουζίνα εσύ!

Και οι υπόλοιποι πιάστε τα μπλε/κίτρινα/τυρκουάζ/κόκκινα/εμπριμέ δραπανοκατσάβιδα κι αφήστε τα πληκτρολόγια! ;)

Απάντησε μου στο εξής :

Ποιος είναι ο Μεγαλύτερος κατασκευαστής Ελαστικών στον Κόσμο πχ, Michelin, Bridgestone, GoodYear Yokohama ... ?

θα σου πω εγώ Ιωάννη μου, η Pirelli ήταν και την διώξαμε..:nounder:

άστους μοντεράτορα Κυριάκο , δεν έχουν δουλέψει με το 710 s , και, φευ, νομίζουν ότι τα Μποσάκια στα 10,8v είναι καλύτερα .

χμ... εκτος του οτι ειναι πολυ μεγαλυτερο, βαρυτερο και με μικροτερη ροπη απο το αντιστοιχο 10βολτακι gsr, τι αλλο μπορει να μου διαφευγει? :))

χμ... εκτος του οτι ειναι πολυ μεγαλυτερο, βαρυτερο και με μικροτερη ροπη απο το αντιστοιχο 10βολτακι gsr, τι αλλο μπορει να μου διαφευγει? :))

Αμα το είχες δουλέψει θα ανακάλυπτες και τα υπόλοιπα αλλά είσαι σε καλό δρόμο ...

Απάντησε μου στο εξής :

θα σου πω εγώ Ιωάννη μου, η Pirelli ήταν και την διώξαμε..:nounder:

Googleάρει την ερώτηση γι ́αυτό δεν έχει απαντήσει ακόμη ...