Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα mister John...
Το Wera, που το έπιασα και στα χέρια μου, πολύ απλά un-παίχταμπλ ! :aktion033:

Και εγώ παρέλαβα το κατι τις μου σήμερις!

Σπαστό πολυμηχάνημα Mc Culloch B26PS.
Έχω ήδη το Ryobi 36V αλλά το θέλω κυρίως για χρήση με τον καλλιεργητή γιατί έβαλα πολλά φέτος στο χωράφι και δεν θέλω να φορτίζω κάθε μέρα τις μπαταρίες ή να στείλω μία ώρα αρχίτερα την μονάδα μπαταρίας.

Δεν το έχω ανοίξει ακόμα οπότε περισσότερες εντυπώσεις σύντομα.

Κόστος 150 ευρώ.

339044_STANDARD_000_20150217_jpg.jpg

Νίκο γεια σου,
μου λες σε παρακαλώ τις διαστάσεις του χαρτόκουτου του Mc Culloch γιατί θα πάω Κέρκυρα με την οικογένεια και ο χώρος στο αυτοκίνητο είναι πολύτιμος!
Ευχαριστώ!

Από Babis K.gr

View attachment 126815

Από Amazon.de

Wera Hybrid Set, 05004095001

View attachment 126816

Knipex 41 24 225

View attachment 126817

Ιωάννη, μεγειές, καλοδούλευτα, μιλάμε για πολύ ποιότητα και είναι κι όμορφα ρε παιδί μου θα λυπάσαι να τα λερώσεις ρε γμτο. Μ' έφτιαξες τώρα !!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν σε πέτυχα... Πήγα κι εγώ κατα τις 2 και πήρα μια ΡΖ2 για το Γιάννη κι αυτό για μένα.

img_1762.jpg

Μεγειά τη φαλτσέτα Μπάμπη, καλά κοψίματα !! λίγο αλμυρή βέβαια..αλλά βλέπω εγγύηση εφ όρου ζωής..

πήρα σήμερα κάτι κατσαβίδια hazet (6 κομμάτια στα 26 euros) προσφορά ,ΑΛΛΑ υποπτεύομαι ότι δεν είναι made in Germany , αλλά made in Τσίνα (καταραμένοι κιτρινομούριδες ) . Δεν έπαιρνα τουλάχιστον Unior o μακάλας , που είναι Σλοβενία , και τα δουλεύουν ακόμη και στα συνεργεία . Hazet και Τσίνα ρε gay μου , τι άλλο θα δούμε.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

πήρα σήμερα κάτι κατσαβίδια hazet (6 κομμάτια στα 26 euros) προσφορά ,ΑΛΛΑ υποπτεύομαι ότι δεν είναι made in Germany , αλλά made in Τσίνα (καταραμένοι κιτρινομούριδες ) . Δεν έπαιρνα τουλάχιστον Unior o μακάλας , που είναι Σλοβενία , και τα δουλεύουν ακόμη και στα συνεργεία . Hazet και Τσίνα ρε gay μου , τι άλλο θα δούμε.

Ελα ντε?
Επιστροφη δεν σηκωνει?

Και που είσαι ακόμα, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην πέφτουμε σε λούμπες, κοίτα εδώ πένσα ακροχιτωνίων, ίδια με Knipex
http://www.aliexpress.com/item/HSC8...ING-PLIER-0-25-6mm-terminals/32382151233.html

Νίκο γεια σου,
μου λες σε παρακαλώ τις διαστάσεις του χαρτόκουτου του Mc Culloch γιατί θα πάω Κέρκυρα με την οικογένεια και ο χώρος στο αυτοκίνητο είναι πολύτιμος!
Ευχαριστώ!

Δεν τις θυμάμαι ακριβώς αλλά δεν είναι τίποτα μεγάλο. Καμιά 1 μέτρο ύψος περίπου με 20 εκατοστά πλάτος και άλλα 20 ύψος (γίνεται μέχρι 30 εκατοστά προς το τέλος).

Και εγώ παρέλαβα σήμερα κάτι ψιλά μεταξύ κάποιων χοντρών που δεν τα είδα...

1) Τρυπάνι μεντεσέ 40 mm από το Ευρωπαικό Bankong... :p

2) Σετ λείανσης (120 και 240) για πολυεργαλείο πάλι από Bankong!

3) Γιαπωνέζικο κυρτό και οδοντωτό δρεπανάκι. Το πήρα από ebay και μου ήρθε σε μόλις 6 εργάσιμες με κόστος 11 ευρώ (και δώρο ένα φακελάκι τσάι)!

P60419_214333.jpg

Καλοδούλευτα Νίκο! Αυτό το δρεπανάκι πρέπει να είναι πολύ χρήσιμο για τα χόρτα κοντά σε δέντρα, όπου δεν πλησιάζεις με το θαμνοκοπτικό!

Ωραίο το δραπανο!!! Δεν έπαιρνες δύο ρε κούκλε!!!

Καλοδουλευτα Ιωάννη.
Η δεύτερη χρήση της καστανιας ποια είναι?

Wera Hybrid Set, 05004095001_02.jpg

Καλοδούλευτα Νίκο! Αυτό το δρεπανάκι πρέπει να είναι πολύ χρήσιμο για τα χόρτα κοντά σε δέντρα, όπου δεν πλησιάζεις με το θαμνοκοπτικό!

Όχι για τα μαρούλια και τα μανιτάρια το πήρα!!! Χαχα

Υπάρχει τρόπος να πλησιάσεις πολύ κοντά στο δέντρο χωρίς να το πληγώσεις.
Αντί να πας με την κεφαλή πρόσωπο με τον κορμό πας ανάποδα ακουμπώντας το προστατευτικό πάνω στο κορμό. Έτσι μένουν ελάχιστα ή καθόλου χόρτα.

Ωραίο το δραπανο!!! Δεν έπαιρνες δύο ρε κούκλε!!!

Καλοδουλευτα Ιωάννη.
Η δεύτερη χρήση της καστανιας ποια είναι?

Πήρα και δεύτερο αλλά μου το πήρε ένα άλλος τρελαμένος!

Δεν τις θυμάμαι ακριβώς αλλά δεν είναι τίποτα μεγάλο. Καμιά 1 μέτρο ύψος περίπου με 20 εκατοστά πλάτος και άλλα 20 ύψος (γίνεται μέχρι 30 εκατοστά προς το τέλος).

Και εγώ παρέλαβα σήμερα κάτι ψιλά μεταξύ κάποιων χοντρών που δεν τα είδα...

1) Τρυπάνι μεντεσέ 40 mm από το Ευρωπαικό Bankong... :p

2) Σετ λείανσης (120 και 240) για πολυεργαλείο πάλι από Bankong!

3) Γιαπωνέζικο κυρτό και οδοντωτό δρεπανάκι. Το πήρα από ebay και μου ήρθε σε μόλις 6 εργάσιμες με κόστος 11 ευρώ (και δώρο ένα φακελάκι τσάι)!

P60419_214333.jpg

Καλορίζικα Νίκο και καλές δουλειές !!!
Δώρο ένα φακελάκι τσάϊ έ ; χμμ.. προβλέπω στην επόμενη αγορά από τους ίδιους, δώρο ένα φλιντζανάκι τσαγιού χαχαχαχα

Καλορίζικα Νίκο και καλές δουλειές !!!
Δώρο ένα φακελάκι τσάϊ έ ; χμμ.. προβλέπω στην επόμενη αγορά από τους ίδιους, δώρο ένα φλιντζανάκι τσαγιού χαχαχαχα

Ίσως ,ποτέ δεν ξέρεις.
Εντύπωση μου έκανε πως ήρθαν σε 6 εργάσιμες.
Ούτε με EMS τόσο γρήγορα!

Και που είσαι ακόμα, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην πέφτουμε σε λούμπες, κοίτα εδώ πένσα ακροχιτωνίων, ίδια με Knipex
http://www.aliexpress.com/item/HSC8...ING-PLIER-0-25-6mm-terminals/32382151233.html
Γιώργο επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Το πήρα και εγώ εις γνώση μου για να το χρησιμοποιήσω μια δυο φορές το χρόνο. Κανείς δεν σου το πουλά για knippex. Δηλαδή, προσωπικά έχω ένα εργαλείο όταν το χρειαστώ και δεν έχω σκάσει έναν σκασμό λεφτά.

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk