Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιώργο επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Το πήρα και εγώ εις γνώση μου για να το χρησιμοποιήσω μια δυο φορές το χρόνο. Κανείς δεν σου το πουλά για knippex. Δηλαδή, προσωπικά έχω ένα εργαλείο όταν το χρειαστώ και δεν έχω σκάσει έναν σκασμό λεφτά.

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι βρε Πάνο δεν το πέταξα σαν σπόντα για σένα, αλοίμονο τώρα ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, έτσι κι αλλιώς κι εγώ το ίδιο θα πάρω.
Απλά ένας που δεν είναι και τόσο ψαγμένος μπορεί να το μπερδέψει με το αυθεντικό, μοιάζουν τόσο πολύ..
Πάντως οι κιτρινιάρηδες όλο απομιμήσεις είναι, αυτό είναι σίγουρο.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όχι βρε Πάνο δεν το πέταξα σαν σπόντα για σένα, αλοίμονο τώρα ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, έτσι κι αλλιώς κι εγώ το ίδιο θα πάρω.
Απλά ένας που δεν είναι και τόσο ψαγμένος μπορεί να το μπερδέψει με το αυθεντικό, μοιάζουν τόσο πολύ..
Πάντως οι κιτρινιάρηδες όλο απομιμήσεις είναι, αυτό είναι σίγουρο.

Δεν το πήρα προσωπικά, μην στεναχωριέσαι, απλά το ανέφερα. Πάντως είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Δυστυχώς δεν είχα δει αυτό με τις 6 δαγκάνες και πήρα αυτό με τις 4, αλλά μια χαρά είναι..
Γιώργο επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Το πήρα και εγώ εις γνώση μου για να το χρησιμοποιήσω μια δυο φορές το χρόνο. Κανείς δεν σου το πουλά για knippex. Δηλαδή, προσωπικά έχω ένα εργαλείο όταν το χρειαστώ και δεν έχω σκάσει έναν σκασμό λεφτά.

Δεν το πήρα προσωπικά, μην στεναχωριέσαι, απλά το ανέφερα. Πάντως είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Δυστυχώς δεν είχα δει αυτό με τις 6 δαγκάνες και πήρα αυτό με τις 4, αλλά μια χαρά είναι..

Ok my friend, no problem, το θέμα είναι να το χαρείς και να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να δώσεις ένα σκασμό λεφτά όπως λες (δεν μας περισσεύουν κιόλας ) όλα τ άλλα έρχονται δεύτερα..

Παιδες καλοριζικα τα εργαλεια. Ποιοτικα εργαλεια χειρος βλεπω, στροφη απο τα power tools :))

Παρελαβα και εγω προσφατα μερικες κνιπεξιες.
Ενα αριστης ποιοτητας ψαλιδακι καλωδιων -και οχι μονο, καθως και ενα επιεικως μετριοτατο σε εργονομια και αισθηση στο χερι ψαλιδι γενικης χρησης το οποιο κοβει ομως καλα.
Στο βαθος ενα μοναδικο κατσαβιδακι καστανιας WERA με ενσωματωμενες μυτες στο σωμα. Το αφηνω χωρις σχολια προς το παρον, καθως χρειαζεται ειδικη μνεια και πρεπει να παω για υπνο!

26504214856_a817534aab_b.jpg

Παιδες καλοριζικα τα εργαλεια. Ποιοτικα εργαλεια χειρος βλεπω, στροφη απο τα power tools :))

Ενα αριστης ποιοτητας ψαλιδακι καλωδιων -και οχι μονο, καθως και ενα επιεικως μετριοτατο σε εργονομια και αισθηση στο χερι ψαλιδι γενικης χρησης το οποιο κοβει ομως καλα.
Στο βαθος ενα μοναδικο κατσαβιδακι καστανιας WERA με ενσωματωμενες μυτες στο σωμα. Το αφηνω χωρις σχολια προς το παρον, καθως χρειαζεται ειδικη μνεια και πρεπει να παω για υπνο!

Αυτά είναι, τι πιο ωραίο να αρχίζεις την μέρα σου βλέποντας αυτά τα εργαλειάκια πρωϊ-πρωϊ !!
Να τα χαίρεσαι Μάϊκ

Καλοριζικες οι κνιπεξιες αλλα καινοι κινεζιες...
Αυτα τα ψαλιδια καλωδιων δεν καταλαβα που χρησιμευουν. Τα κοφτακια τι τα εχουμε?

Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ Νεκτάριε, τι στο καλό τόσα κοφτάκια, πενσάκια , ταναλάκια δεν γίνεται δουλειά μ αυτά ; τεσπα ίσως έχουν κι αυτά κάποιο μικρό μερίδιο στις ψιλοδουλειές..

Δεν ειναι αυτος που ξερω.
Εχει ομως και τις πλανες μια απο τις οποιες θα ηθελα!

Πάρε να έχεις!!!
Έχει να πετάξει η σύζυγος σαβούρα από το σπίτι...
Θα σου πω του χρόνου τέτοια εποχή τι θα παίρνεις!!!! :p

Πάρε να έχεις!!!
Έχει να πετάξει η σύζυγος σαβούρα από το σπίτι...
Θα σου πω του χρόνου τέτοια εποχή τι θα παίρνεις!!!! :p

Ετσι στη ψυχρα! :flipout:
Κοιτοντας τον εαυτο μου, θα συνεχισει να παιρνει αλλα θα πρεπει να βρισκει ικανες δικαιολογιες για να τα παρουσιαζει.
Πχ, "το ειχα", " το ανταλλαξα με ενα που ειχα", "προσφορα μισοτιμης και με 36 δοσεις", "δανεικο ειναι" , κλπ...

μεγειές..
wera νομίζω "δουλεύει" και το τμήμα βελτίωσεις mercedes/AMG

Merci Kωστα!
Δεν το γνωριζω για την Μερσεντες, αλλα ξερω οτι η wera εχει την πιο εργονομικη λαβη απο ολες τις μαρκες. Aπολαυση να χρησιμοποιεις αυτα τα εργαλεια χειρος!!

Το ροκάνι αυτό της stanley είναι πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του. Κυριολεκτικά Value For Money. Εξαιρετική αγορά θα έλεγα. :firstprize:

Και ένα κομμάτι των σημερινών μου παραλαβών!

Πολυεργαλείο τύπου Dremel Bosch.
Στα 120 ευρώ από Εργαλειοσυναγερμό μαζί με 2 μπαταρίες 2.0 Ah, φορτιστή 10.8 V και L boxx.

P60420_110015.jpg

P60420_105958.jpg

Βρασμένο λινέλαιο και πορτοκαλέλαιο Auro
Στα 35 ευρώ με τα μεταφορικά.

P60420_142819.jpg

*Τιμές χωρίς ΦΠΑ και με έξτρα έκπτωση!