Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν ειναι ρευματος , ουτε μπαταριας. Δεν ειναι καν εργαλειο. Ειναι ενας μπεμπης 2.700, 48cm . Επρεπε να το γραψω στο καφενειο, αλλα αυτο παρελαβα σημερα :p

Να σας ζησει!!!!Σιδερενιος και καλοτυχος να ειναι ο γιοκας σου!!!
Αυτα ειναι!!
Ευχαριστω. Ειμαστε λιγο χαμενοι ακομη και δεν εχω μυαλο να πιασω εργαλειο. Φανταζομαι οτι οι μερες που εβαζα ηλεκτρικο εργαλειο πηραν αναβολη. Χειρος και αθορυβα...

Δεν ειναι ρευματος , ουτε μπαταριας. Δεν ειναι καν εργαλειο. Ειναι ενας μπεμπης 2.700, 48cm . Επρεπε να το γραψω στο καφενειο, αλλα αυτο παρελαβα σημερα :p

ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ !!! Να σας ζήσει αγαπητέ, καλότυχο, και γερό να είναι. Να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε !

Ευχαριστω. Ειμαστε λιγο χαμενοι ακομη και δεν εχω μυαλο να πιασω εργαλειο. Φανταζομαι οτι οι μερες που εβαζα ηλεκτρικο εργαλειο πηραν αναβολη. Χειρος και αθορυβα...

Κόψε πλακάκι με πριονάκι. Βγάλε τρύπα με την καστανιέτα, βίδωσε 20 ξυλόβιδες των 8 εκατοστών έκαστη με κατσαβιδάκι, καθάρισε με γυαλοχαρτάκι !!

Να σας ζησει να το χαιρεστε !!!

Καλότυχος!!! :singer::guitarist: :music-smiley-006::drummer:

Να σας ζήσει, να το χαίρεστε.

Μεγάλη χαρά και μοναδική, ακόμα θυμάμαι τον ερχομό του δικού μου πριν 9 χρόνια.
Την επόμενη μεγάλη χαρά την ένοιωσα όταν ενός έτους πήρε το facom και πέτυχε με την πρώτη την βίδα σε μια κάρτα γραφικών μέσα στο κουτί του υπολογιστή... χε χε χε

Χαλκεντερος, καλοτυχος, να σας ζησει!
Κρατηστε την εγγυηση απο το ληξιαρχειο, δεν ανταλλαζεται και δεν επισκευαζεται, αλλα να εχετε καπου να γκρινιαξετε για τα ξενυχτια, τις ζημιες, την εφηβεία, και καποιον να ευχαριστήσετε για την καινουργια ζωη σας....Αυτο το εργαλειο χτιζει ζωη!

Αυτή είναι Η παραλαβή. Πάντα τυχερός και πάντα ευτυχισμένος.

Στάλθηκε από Coolpad F1 μέσω tapatalk

Παρα πολυ χρησιμος παγκος και ιδανικο συμπληρωμα του εργαλειου, καλοριζικο Νικο!

Τα ρυθμιζομενα (σε μηκος, υψος και λειτουργια) stands δεξια αριστερα ειναι το κερασακι στην τουρτα, αυξανουν την χρηστικοτητα του εργαλειου κατακορυφα.

Νομιζω οτι και με διπλωμενα τα ποδια μπορει να τοποθετηθει σε παγκο, εαν ποτε χρειαστει για καποιο λογο. Ετσι ειναι?

Δυστυχώς όχι. Απλά μένει με τα πατουσάκια και βολεύει πολύ να χρησιμοποιείται έτσι στον πάγκο (πατάει καλύτερα και έχει και κενό από κάτω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να τον χαίρεσαι!!! Ένας νέος μικρός μάστορας!!!

Το ΒΑΝ που σου ερχεται το ακους???????
Χαχαχαχα

Νικο ειναι πραγματικα ενας βραχος.
Δεν τιθεται θεμα ανησυχιας και ουδεμια σχεση με ψησταρια εχει.
Πιο επιφοβο ειναι αυτο του Παναγιωτη με τα αλουμινενια μπρατσακια.

Θα αγοράσω άλλο router και θα εγγραφώ με νέο όνομα, τι θες? :p
Ζηλιάρη!!! Μην δεις προκοπή κατευθείαν να πεις την κακία σου!!! :p

Να σας ζησει!
Παντα καλοτυχος και δυνατος!

Και για τη λαϊκή ότι πρέπει είναι !!:flipout::flipout:
Λαικη?
Τι είναι η λαικη?:flipout:

Να σας ζήσει, να ναι πάντα καλα και να τον δείτε οπως επιθυμείτε.

Να τον χαίρεστε! Και οι μπάμπηδες εργαλεία είναι, το έχει πει και η Βιτάλη:

"Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας
κι ο γιος μου τ’ ανταλλακτικό
θα `ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας
είναι από άριστο υλικό"

Καλά, και οι Μπάμπηδες σίγουρα, αλλά επί του παρόντος εννοούσα τους μπέμπηδες! :flipout:

Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές. Συγνώμη που δεν σας κάνω όλους quote. Κάποια μέρα θα γράφει και αυτός στο φόρουμ με τα μαστορεματα. Θα φροντίσω να του αφήσω καλή προίκα με εργαλεία.

Δημητράκη ... να σας ζήσει !!!! Μεγάλη χαρά να φέρνει πάντα !!!!

---------------------------
Αυτή είναι παραλαβή !!! Απ´έξω το έφερες ??? Είχες πρόβλημα με μεταφορικά ή τελωνείο ???