Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ξεχασμενες παραλαβες!
Ενα βιβλιαρακι και ενα λαστιχο για καθαρισμα γυαλοχαρτου. Το βιβιλιαρακι δε λεει τιποτα. Το τουβλο καθαρισμου θα το δοκιμασω.

26662062471_83b8318181_c.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σκούρο πράσινο Παναή!! :p
Χαχαχα! Μη κοιτάς τον Μιχάλη, αν δουλεύεις το κολωνατο συστηματικά το σκέφτεσαι, αν όχι let it be…

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

χεχε, δεν νομιζω να υπαρχει ερασιτεχνης που να δουλευει ενα κολωνατο συστηματικα!

Παντως με τα πλεονεκτηματα του συγκεκριμενου, μπορεις να το χρησιμοποιεις απο τρυπανι εως τριβειο και ρουτερ!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

χεχε, δεν νομιζω να υπαρχει ερασιτεχνης που να δουλευει ενα κολωνατο συστηματικα!

Παντως με τα πλεονεκτηματα του συγκεκριμενου, μπορεις να το χρησιμοποιεις απο τρυπανι εως τριβειο και ρουτερ!
Καλά πρίζωνε εσύ, χεχε

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εξαρταται Μιχαλη.
Εγω οποτε θελω να φτιαξω κατι, απο επιδιορθωση ή κατασκευη, το κολωνατο θα συμμετεχει, λιγο ή πολυ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και τορνο, και τορνο!
:idea:

Τι λες...

Εγώ που κάνω κηροπήγια και διάφορά άλλα ψιλομπιχλιμπίδια, το δουλεύω πολύ συχνά.

Προσφατη παραλαβη που ανοιχτηκε σημερα. Πτυσσομενο αλυσοπριονακι μπαταριας Ryobi.

Αποτελειται απο 3 τεμαχια του ενος μετρου περιπου. Ερχεται με ιμαντα πλατης και ενα μπουκαλι λαδι για το αλυσοπριονο.

26688766051_2e3ece8722_b.jpg

26152036143_034c7de138_b.jpg

Aθορυβο, λαμα 20 εκατοστων, εργονομικοτατο με τον ιμαντα πλατης, 2 μετρα μηκος χωρις την επεκταση, 3 μετρα μηκος με την επεκταση. ~4 μετρα υψος κοπης μαξιμουμ.
Εγινε δοκιμη σε κλαδι κουκουναριας (περιγραφη στα εργαλεια μπαταριας) η οποια με ικανοποιησε απολυτα.

Προσφατη παραλαβη που ανοιχτηκε σημερα. Πτυσσομενο αλυσοπριονακι μπαταριας Ryobi.

Αποτελειται απο 3 τεμαχια του ενος μετρου περιπου. Ερχεται με ιμαντα πλατης και ενα μπουκαλι λαδι για το αλυσοπριονο.

26688766051_2e3ece8722_b.jpg

26152036143_034c7de138_b.jpg

Aθορυβο, λαμα 20 εκατοστων, εργονομικοτατο με τον ιμαντα πλατης, 2 μετρα μηκος χωρις την επεκταση, 3 μετρα μηκος με την επεκταση. ~4 μετρα υψος κοπης μαξιμουμ.
Εγινε δοκιμη σε κλαδι κουκουναριας (περιγραφη στα εργαλεια μπαταριας) η οποια με ικανοποιησε απολυτα.

Πολύ ωραίο, καλορίζικο φίλε μου και καλές δουλειές

Καλοδουλευτο Μιχάλη!!!! Ωραίο εργαλειο για τον κήπο!
Το έχεις τερματίσει με τα Ryobi η ακόμη?

Σε λίγο θα πάει στην 36βολτη σειρά περίμενε...
Αν θέλει του δίνω και την δική μου φυσικά!!!! :p

Καλοδουλευτο Μιχάλη!!!! Ωραίο εργαλειο για τον κήπο!
Το έχεις τερματίσει με τα Ryobi η ακόμη?

Εκει που ελεγα οτι τελειωσα με τα ryobi, ειδα ενα νεο εκκεντρο τριβειακι που εβγαλει...το περιμενω :))

Aνοιξα και το τελευταιο πακετακι απο amazon.de σημερα.

Διπλο κλαδευτικο μπαταριας Ryobi. Mε μια κοντη και μια μακρυτερη λαμα των 25 εκατοστων. Δεν το δοκιμασα ακομα.

26164549224_beab746679_c.jpg

Aνοιξα και το τελευταιο πακετακι απο amazon.de σημερα.

Διπλο κλαδευτικο μπαταριας Ryobi. Mε μια κοντη και μια μακρυτερη λαμα των 25 εκατοστων. Δεν το δοκιμασα ακομα.

26164549224_beab746679_c.jpg

Άντε καλορίζικο κι αυτο. Πάντως κάποιου είδους ρεκόρ πρέπει να εχεις κανει Μιχάλη με όλα αυτα τα εργαλεια και δη τα Ryobi.
Δεν στέλνεις καμία υποψηφιότητα στα Guiness Records ? :)

Άντε καλορίζικο κι αυτο. Πάντως κάποιου είδους ρεκόρ πρέπει να εχεις κανει Μιχάλη με όλα αυτα τα εργαλεια και δη τα Ryobi.
Δεν στέλνεις καμία υποψηφιότητα στα Guiness Records ? :)

Έτσι έτσι πεστα του ρε Χρήστο, σαν τους Σαουδάραβες κατάλαβες ; αυτοί έχουν τις γυναίκες τους κι ο Χιώτης τα εργαλεία του, κάθε μέρα δοκιμάζουν και κάτι το διαφορετικό, μη μας πιάσει και βαριεστημάρα .. :flipout:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έτσι έτσι πεστα του ρε Χρήστο, σαν τους Σαουδάραβες κατάλαβες ; αυτοί έχουν τις γυναίκες τους κι ο Χιώτης τα εργαλεία του, κάθε μέρα δοκιμάζουν και κάτι το διαφορετικό, μη μας πιάσει και βαριεστημάρα .. :flipout:

Χα, χα, χα, το τερμάτισες βρε Γιωργο μου. Χρονια σου πολλα και καλα.
Ας τον άνθρωπο να χαρεί τα εργαλειακια του. Τα ειχε εδώ και καθόντουσαν μόνα τους, σφραγισμενα. Τι μαρτύριο κι αυτο !
Για σκέψου να παραγγέλνεις τόσα ωραία εργαλεια και να μην μπορείς να τα χαρείς παρά 3-4 φορές το χρόνο και για λίγο.
Κουράγιο Μιχάλη.

χαχαχα, παρηγορια στον αρρωστο, ετσι ειναι Χρηστο!!

Παντως θα ερθει και η ωρα της οριστικης επιστροφης οποτε θα κανουμε αρχικα και μια καταμετρηση τι ακριβως υπαρχει, καθως εχω χασει ολιγον και τον λογαριασμο!
Εχω την εντυπωση οτι τουλαχιστον στον αριθμο εργαλειων μπαταριας υπαρχει πιθανοτητα να χτυπησουμε κανα βαλκανικο ρεκορ :))

χαχαχα, παρηγορια στον αρρωστο, ετσι ειναι Χρηστο!!

Παντως θα ερθει και η ωρα της οριστικης επιστροφης οποτε θα κανουμε αρχικα και μια καταμετρηση τι ακριβως υπαρχει, καθως εχω χασει ολιγον και τον λογαριασμο!
Εχω την εντυπωση οτι τουλαχιστον στον αριθμο εργαλειων μπαταριας υπαρχει πιθανοτητα να χτυπησουμε κανα βαλκανικο ρεκορ :))

Εγω σοβαρολογούσα οταν το ειπα. Άντε και πρωταθλητής.