Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πρόβαρε το και βγες και το φωτό σαν ποζέρι!!! :P

Μονο που εκανα λαθος και το παρελαβα στην Αθηνα, Νικ...

Ομως λειπει το ανταπτορακι. Μεγαλο σπασιμο.
Μιλησα με αμαζον μολις τωρα, και επειδη ειναι πωληση απο το amazon warehouse deals, λεει, δεν μπορουν να μου στειλουν αυτο που λειπει και αναγκαστικα το επιστρεφω.

Κυριακο, αν θες να το δοκιμασεις, να συνεννοηθω με τον πατερα μου ποτε θες να περασεις. Εχω παρει το large.

να δούμε review για το Dremel.

Το έχω 2 χρόνια, το δουλεύω σαν κολλητιρι μόνο και είμαι ενθουσιασμένος.
Πόλη καλή ποιότητα κατασκευής, κρατάει πολύ το γέμισμα, ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία. Θέλει προσοχή στο πως το κρατάς να μην πηγαίνει ο καυτός αέρας στο προς επεξεργασία κομμάτι γιατί θα το κάψει. Κατά τα άλλα έχω αγοράσει μια φορά ανταλλακτικές μυτες και ακόμα πονάει ο ποπος μου από την τιμή τους.
Γενικά είναι ένα εργαλείο που τα αξίζει τα λεφτά του.

Μονο που εκανα λαθος και το παρελαβα στην Αθηνα, Νικ...

Ομως λειπει το ανταπτορακι. Μεγαλο σπασιμο.
Μιλησα με αμαζον μολις τωρα, και επειδη ειναι πωληση απο το amazon warehouse deals, λεει, δεν μπορουν να μου στειλουν αυτο που λειπει και αναγκαστικα το επιστρεφω.

Κυριακο, αν θες να το δοκιμασεις, να συνεννοηθω με τον πατερα μου ποτε θες να περασεις. Εχω παρει το large.

Μεγάλη απογοήτευση, πάλι καλά που σου επέτρεψαν να το στείλεις πίσω...
Τρέχει ομαδική, αν θες σας βάζω 1 εσένα και 1 τον Κυρ.

Για θερμαινόμενα τζάκετ κυρίως αλλά και για ψιλολόγια αν θέλει κάποιος.
Βέβαια θα την βιαστούμε λίγο γιατί από Δευτέρα πρέπει να γίνει η παραγγελία (βιάζεται ο φίλος).

Μόλις παραλήφθηκε αυτό το μπιζουδάκι μαζί με μερικά extra bits που του έλειπαν (5.5, 6, 9 ... δυστυχώς δεν βρήκα το 11αρι... η θήκη έχει έξτρα θέσεις για αυτά τα 4 νούμερα και θα μπορούσε να τα έχει ήδη συνπεριλάβει η wera στο set). Τα nutsetters είναι μαγνητικά και "κουμπώνουν" πολύ καλά πάνω στο hex του παλμικου makita που έχω. Από αντοχή δεν ξέρω ακόμα (αν και δείχνουν καλύτερης ποιότητας από ένα σετακι της bosch που έχω και το οποίο δεν εφαρμόζει τέλεια σε hex τσοκ), αλλά θα δοκιμαστούν άμεσα μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Παρελαβα και γω δυο 18βολτα τριβειακια Ryobi. Kαι μια τσαντουλα να τα βαζω μεσα!

Το αριστερο ειναι εκκεντρο περιστροφικο (με πολυ καλο συστημα αναρροφησης σκονης) και το δεξι ειναι ενα κοινο παλμικο, με υποδοχη για αναρροφηση σκονης.
Δεν εχουν κατι το ξεχωριστο απο τα υπολοιπα παρομοια τριβεια, απλα ειναι μπαταριας και ισχυρα -σχεδον σαν τα ηλεκτρικα.

26784943581_88db994000_b.jpg

H αληθεια ειναι οτι εχω ιδιαιτερη αδυναμια στα τριβεια :))

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρελαβα και γω δυο 18βολτα τριβειακια Ryobi. Kαι μια τσαντουλα να τα βαζω μεσα!

Το αριστερο ειναι εκκεντρο περιστροφικο (με πολυ καλο συστημα αναρροφησης σκονης) και το δεξι ειναι ενα κοινο παλμικο, με υποδοχη για αναρροφηση σκονης.
Δεν εχουν κατι το ξεχωριστο απο τα υπολοιπα παρομοια τριβεια, απλα ειναι μπαταριας και ισχυρα -σχεδον σαν τα ηλεκτρικα.

26784943581_88db994000_b.jpg

H αληθεια ειναι οτι εχω ιδιαιτερη αδυναμια στα τριβεια :))

Αδυναμία ονομάζεται το φαινόμενο του ότι έχεις πιο πολλά τριβεία από γυαλόχαρτα ... :party:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αδυναμία ονομάζεται το φαινόμενο του ότι έχεις πιο πολλά τριβεία από γυαλόχαρτα ... :party:

:flipout::flipout::flipout::flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν βγει ο πατριώτης μου να αγοράσει γυαλοχαρτα για τα τριβεία του θα αδειάσει η αγορά λέμε!!!
Καλοδουλευτα Μιχάλη!

Ατακες για αρχειοθετηση!
:fahne90:

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι
Μιχάλη βλέπω μεγάλη ροπή πρός τό λαχανο-λαδί χρώμα :ernaehrung004:

καλορίζικα τα εργαλεία σας,παίδες.

*Δεν σε γνωρίζω προσωπικά μιχάλη,αλλά είσαι σε άλλο "επίπεδο" πραγματικά.. respect!!! :firstprize:

καλορίζικα τα εργαλεία σας,παίδες.

*Δεν σε γνωρίζω προσωπικά μιχάλη,αλλά είσαι σε άλλο "επίπεδο" πραγματικά.. respect!!! :firstprize:

Ετσι ακριβώς φίλε μου,τόν Μιχάλη τόν θαυμάζω γιά τό μεράκι πού έχει μέ τά εργαλεία καί τόν χαίρομαι μέ κάθε παραλαβή του.
Μας εκπροσωπεί επάξια,μετρημένοι στά δάχτυλα πρέπει νά είναι στόν κόσμο όσοι έχουν τά εργαλεία πού έχει στήν συλλογή του.

Aγαπητοι συναδελφοι ευχαριστω για τα σχολια, τα εκτιμω!

Ιωαννη, σπανια κανεις χιουμορ, αλλα οταν κανεις..γραφεις :)))

Το θεμα ειναι οτι απο τοτε που βρηκα καλη δουλιτσα, τα εργαλεια εχουν πολλαπλασιαστει σαν ακριδες!