Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και καλοδούλευτα συνάδελφοι
Φίλε Γιώργο τήν παρακάτω πρέσα σού έλεγα νά αγοράσεις τήν Κnipex 9722240 στά 20 ευρώ έχει καί γιά μή μονωμένους ακροδέκτες.

Σήμερα αγόρασα 2 πρέσσες Knipex
Η μία είναι πρέσσα ακροδεκτών Κnipex 9722240 (Μονωμένων μή μονωμένων-κόφτης-απογυμνωτής)
Kαί ή άλλη πρέσα ακροχιτωνίων Knipex 9772180

Καί αναλώσιμα ακροχιτώνια-ακροδέκτες-κός κ.τ.λ ,καί μιά ταμπακιέρα νά είναι ωραία και νοικοκυρεμένα.

Θά ακολουθήση καί ένα review,πού τό έχω τάξει στόν Μιχάλη

pressa10.jpg

pressa11.jpg

E ρε γλεντια, ε ρε πραμα που σαλευει!!! καλοριζικα συναδελφοι!!

Ωραιο το τριβειακι. Κωστα πες καμμια αποψη για την λειτουργια του βαλε βγαλε των διαφορων διατομων. Κατα τα αλλα ειναι μαγγιωρο ειδικο τριβειο.

Πανδαισια χρωμματων Δημητρη!! Νομιζω απο πρεσσες εκλεισες. Καμμια υδραυλικη σου μενει πια :))
Eλεγα να επαιρνα τον μικρο απογυμνωτη καλωδιων της knipex αλλα μου φαινεται ολιγον τσιπικος, σαν τον κινεζο που εχω. Τον εχεις δει απο κοντα?

Καλορίζικα και καλοδούλευτα συνάδελφοι
Φίλε Γιώργο τήν παρακάτω πρέσα σού έλεγα νά αγοράσεις τήν Κnipex 9722240 στά 20 ευρώ έχει καί γιά μή μονωμένους ακροδέκτες.

Σήμερα αγόρασα 2 πρέσσες Knipex
Η μία είναι πρέσσα ακροδεκτών Κnipex 9722240 (Μονωμένων μή μονωμένων-κόφτης-απογυμνωτής)
Kαί ή άλλη πρέσα ακροχιτωνίων Knipex 9772180

Καί αναλώσιμα ακροχιτώνια-ακροδέκτες-κός κ.τ.λ ,καί μιά ταμπακιέρα νά είναι ωραία και νοικοκυρεμένα.

Θά ακολουθήση καί ένα review,πού τό έχω τάξει στόν Μιχάλη

pressa10.jpg

pressa11.jpg

Ωραίος Δημήτρη, καλορίζικα όλα και καλές ηλεκ. εργασίες φίλε.
Τα σακουλάκια με τα ακροχιτώνια- συνδετήρες πόσο τα πήρες και από που ;

Υπ όψιν ότι στη σελίδα της Κνίπεξ αναφέρει ότι και η πρέσα που έχω κάνει και για μη μονωμένους ακροδέκτες.(αλλά εγώ δεν το βλέπω)
Πάντως οκ, η δική σου επιλογή νομίζω είναι καλύτερη, αν μου εξηγούσε κάποιος την παραπάνω δουλειά της 9722240 δεν θα λυπόμουν όχι ένα αλλά και 3 και 5 ευρώ παραπάνω να έδινα. δεν χρησιμοποιώ μη-μονωμένους, αλλά ποτέ δεν ξέρεις..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Περιμένουμε παρουσίαση στο test drive!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πόσο το πήρες τελικά?
Το δοκίμασες καθόλου?[/QUOTE]

Όλα θα γίνουν. Το δοκίμασα λίγο με το να κάνω στρογγυλεματα γωνιών σε κόντρα πλακέ θαλάσσης 2 cm k το κατακρεουργεί λέμε.
Αγορά 160 + 14 μεταφορικά + 4 προμήθεια στο PayPal.

Για την δουλειά που το ήθελα εγώ θα μου λύσει (θα μου γλυτώσει) τα χέρια.

Ευχαριστώ συνάδελφοι
Φίλε Μιχάλη ποτέ μήν λές ποτέ στά εργαλεία είναι ατέρμων,εκεί πού λές έκλεισα από τό τάδε τσούπ κάτι θά τύχει καί δέν θά τό έχεις χαχαχα.Τώρα σάν καθαρά απογυμνωτή-κόφτη χρησιμοποιώ εδώ καί 30 χρόνια (μέ αντικατάσταση βέβαια,αλλά πάντα τόν ίδιο) έναν piergiakomi CSF 30 καί δέν τόν αλλάζω μέ τίποτα,έχει 15 κάπου ευρώ τώρα πού κοίταξα,άν δέν τόν έχεις αγόρασε τον,καί θά μέ θυμηθής,απλά θέλει σιγά-σιγά κλείσιμο τό καλώδιο καί τράβηγμα,καί δέν μένει μέσα στήν πλαστική μόνωση ούτε ένα χαλκόσυρμα,βέβαια θέλει λίγο πείρα στήν αρχή.

Είναι μέσα σέ κόκκινο κύκλο στήν παρακάτω φωτογραφία

Φίλε Γιώργο τά ακροχιτώνια είναι από τόν Καυκά,εκτός τό σακουλάκι μέ τά μπλέ (0,75 mm) δέν είχε ο Καυκάς και τα πήρα από τόν Βενιέρη χύμα,καί τούς ακροδέκτες από τόν Βενιέρη χύμα.

Τα ακροχιτώνια είναι σέ συσκευασία τών 100 καί έχουν 1,11 ευρώ τά μικρά 0,5-0,75-1,00-1,5 mm τά 2,5 mm έχουν 1,38 καί τό 4 mm εχουν 2,34 ευρώ,πιό πάνω δέν αγόρασα γιατί δέν δουλέυω καλώδιο πάνω από 4 mm.

Οι ακροδέκτες στόν Βενιέρη είναι διάφοροι κώς-μέ μόνωση-χωρίς μόνωση,μπανάνας,οπής κ.τ.λ.Ο Βενιέρης δίνει χύμα καί όσα θέλεις,γιατί δέν ήθελα σακουλάκια τών 100 από τόν Καυκά σέ ακροδέκτες.

csf3010.jpg

Ήρθε χτες το "σπληναντερό" μου. Για μένα που βαριέμαι να τριβω λίγο που το δούλεψα "κεντάει". Όμορφη κ στιβαρή κατασκευή, ήσυχη λειτουργία.
Ήρθε από Γερμανία με dhl σχετικά γρήγορα κ στην πόρτα μου. Μπράβο τους.

Μπράβο Κώστα.... Καλορίζικο... :SFGSFGSF:

Πολύ καιρό λυγουρεύομαι ένα τέτοιο τριβείο... Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχω δει να πουλιέται πουθενά.

Μπράβο Κώστα.... Καλορίζικο... :SFGSFGSF:

Πολύ καιρό λυγουρεύομαι ένα τέτοιο τριβείο... Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχω δει να πουλιέται πουθενά.

Το έψαξα κ εγώ εδώ στο Ελλαδισταν αλλά δεν το έβρισκαν πουθενά. Είχα ρωτήσει κ εδώ στο Forum κ δεν το είχα βρεί. Ελπίζω να με αποζημιώσει κ να το ευχαριστηθώ.Οταν βρω χρόνο ίσως ετοιμάσω κ ανεβασω κ δικό μου βιντεάκι από το Youtube εδώ στο Av club. ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ.

Επιβάλλεται, όχι απλά επιτρέπεται! Καλοδούλευτα Κώστα και λοιποί!

Επιβάλλεται, όχι απλά επιτρέπεται! Καλοδούλευτα Κώστα και λοιποί!

Μωρέ αν είχα χρόνο θα γινόμουν ο Χαλάσης 715 του Av club !!!! :music-smiley-005:

Το πήρα και είναι εργαλειαρα και έβγαλε μεροκάματο χωρίς ούτε να ζεσταθεί. Τα λεφτα του τα εβγαλε ηδη και αφησε και 20 ευρω κερδος
9b61c4505f0ebe3eed47e440c9a5c68e.jpg
ευχαριστω μιχαλη χιωτη

Μπραβο σου βρε Αχιλλεα, χαρηκα!
Δεν ειχα καμμια αμφιβολια για το συγκεκριμενο μακιτακι γιαυτο το συστησα με σιγουρια, αν και μικρο σε watt.

Kανε μου μια χαρη, διαβασε την χωρα προελευσης.

Ναι αλλά αυτό δε δηλώνει πού φτιάχτηκε. Δηλώνει πού είναι η έδρα της εταιρείας.

Ναι αλλά αυτό δε δηλώνει πού φτιάχτηκε. Δηλώνει πού είναι η έδρα της εταιρείας.

Σωστος. Συνηθως η χωρα κατασκευης γραφεται στην ιδια ταμπελιτσα μαζι με το λογοτυπο και την εδρα της εταιρειας. Εδω δεν γραφει τιποτα και υποθετω οτι ειναι made in japan.

Το πήρα και είναι εργαλειαρα και έβγαλε μεροκάματο χωρίς ούτε να ζεσταθεί....

Εργαλειάρα; Τι μάρκα είναι;

(Το ξέρω αλλά θέλω να τ´ ακουω.... :flipout:)

Ο κωδικος ειναι 28180 και το πλατος της ειναι 3.5μμ εναντι 5μμ των υπολοιπων. Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη λαμα proxxon τοσο λεπτη, στα 3.5μμ.

https://www.amazon.de/Proxxon-28180...d_cp_60_4?ie=UTF8&refRID=JR5CYBHNT3Z4EN9EQWTM

Αυτή πήρα τελικά.
Πήρα δύο κομμάτια αλλά ήδη έχω σπάσει τη μία. :slapface:
Εγώ έφταιγα βέβαια, έσπασε από λάθος ρύθμιση αλλά κι αυτή η κορδέλα ρε παιδί μου... Άπειρες ρυθμίσεις και ρεγουλαρίματα χρειάζεται μέχρι να τη φέρεις εκει που χρειάζεται για να δουλεύει σωστά κι αθόρυβα.

Το πήρα και είναι εργαλειαρα και έβγαλε μεροκάματο χωρίς ούτε να ζεσταθεί. Τα λεφτα του τα εβγαλε ηδη και αφησε και 20 ευρω κερδος
9b61c4505f0ebe3eed47e440c9a5c68e.jpg
ευχαριστω μιχαλη χιωτη

μεγειά το εργαλειάκι σου φίλε μου και καλές δουλειές !!

Ευχαριστώ συνάδελφοι
Φίλε Μιχάλη ποτέ μήν λές ποτέ στά εργαλεία είναι ατέρμων,εκεί πού λές έκλεισα από τό τάδε τσούπ κάτι θά τύχει καί δέν θά τό έχεις χαχαχα.Τώρα σάν καθαρά απογυμνωτή-κόφτη χρησιμοποιώ εδώ καί 30 χρόνια (μέ αντικατάσταση βέβαια,αλλά πάντα τόν ίδιο) έναν piergiakomi CSF 30 καί δέν τόν αλλάζω μέ τίποτα,έχει 15 κάπου ευρώ τώρα πού κοίταξα,άν δέν τόν έχεις αγόρασε τον,καί θά μέ θυμηθής,απλά θέλει σιγά-σιγά κλείσιμο τό καλώδιο καί τράβηγμα,καί δέν μένει μέσα στήν πλαστική μόνωση ούτε ένα χαλκόσυρμα,βέβαια θέλει λίγο πείρα στήν αρχή.

Είναι μέσα σέ κόκκινο κύκλο στήν παρακάτω φωτογραφία

Φίλε Γιώργο τά ακροχιτώνια είναι από τόν Καυκά,εκτός τό σακουλάκι μέ τά μπλέ (0,75 mm) δέν είχε ο Καυκάς και τα πήρα από τόν Βενιέρη χύμα,καί τούς ακροδέκτες από τόν Βενιέρη χύμα.

Τα ακροχιτώνια είναι σέ συσκευασία τών 100 καί έχουν 1,11 ευρώ τά μικρά 0,5-0,75-1,00-1,5 mm τά 2,5 mm έχουν 1,38 καί τό 4 mm εχουν 2,34 ευρώ,πιό πάνω δέν αγόρασα γιατί δέν δουλέυω καλώδιο πάνω από 4 mm.

Οι ακροδέκτες στόν Βενιέρη είναι διάφοροι κώς-μέ μόνωση-χωρίς μόνωση,μπανάνας,οπής κ.τ.λ.Ο Βενιέρης δίνει χύμα καί όσα θέλεις,γιατί δέν ήθελα σακουλάκια τών 100 από τόν Καυκά σέ ακροδέκτες.

csf3010.jpg

Άψογος Δημήτρη, ευχαριστώ !!
Ο Βενιέρης από Κηφισσού & Αγ. Παύλου 57 έτσι ; διάβασα ότι το κατ/μα στο κέντρο είναι κλειστό, έκλεισε για πάντα ή συμβαίνει κάποια ανακαίνιση κ.λ.π. μήπως ξέρεις ;
Επίσης η πρέσα στη φωτό σου είναι για καλώδια τηλεφωνίας ;

μεγειά το εργαλειάκι σου φίλε μου και καλές δουλειές !!

Άψογος Δημήτρη, ευχαριστώ !!
Ο Βενιέρης από Κηφισσού & Αγ. Παύλου 57 έτσι ; διάβασα ότι το κατ/μα στο κέντρο είναι κλειστό, έκλεισε για πάντα ή συμβαίνει κάποια ανακαίνιση κ.λ.π. μήπως ξέρεις ;
Επίσης η πρέσα στη φωτό σου είναι για καλώδια τηλεφωνίας ;

Nαί φίλε Γιώργο Κηφισσού καί Αγ Παύλου 57 είναι.
Τό κατάστημα στήν Βερανζέρου στό κέντρο είναι κλειστό πλέον,δέν υφίσταται.
Ναί η πρέσσα αυτή είναι γιά καλώδια τηλεφωνίας RJ11 - γιά δικτύου RJ45 - καί γιά καλώδιο ακουστικού τηλεφώνου RJ10