Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πρωινή επίσκεψη στο Lidl.

Σέγα, λαμες γενικής χρήσης, και το γιαπωνέζικο πριόνι που το μέγεθος του παραπέμπει σε κατάνα.

sega_japanesse saw.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πρωινή επίσκεψη στο Lidl.

Σέγα, λαμες γενικής χρήσης, και το γιαπωνέζικο πριόνι που το μέγεθος του παραπέμπει σε κατάνα.

Καλοδουλευτα, πλουσιους τους καναμε τους γερμανους σημερα η σεγα εδω στο καταστημα της αρτας ηταν αναρπαστη δεν ενδιαφερθηκα για αυτην παρα μονο για τα σετ εξολκεια βιδων, τρυπανι μεντεσεδων και γωνιακο ανταπτορα.

IMG_20160602_111526.jpg

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα, πλουσιους τους καναμε τους γερμανους σημερα η σεγα εδω στο καταστημα της αρτας ηταν αναρπαστη δεν ενδιαφερθηκα για αυτην παρα μονο για τα σετ εξολκεια βιδων, τρυπανι μεντεσεδων και γωνιακο ανταπτορα.

Καλορίζικα. Τους εξολκείς τους ζαχάρωσα αλλά αντιστάθηκα τελευταία στιγμή.

Καλοριζικα παιδια!
Κυριακο για πες πως σε βολευει στο χερι το σεγακι.
Νικ, τα σφιγκτηρακια wolfcraft ειναι απο τα καλυτερα. Αυτα ομως αγοραζονται ζευγαρια.
Χαρη, τα κλειδακια τα εχω και γω αλλα για καποιο λογο δεν τα χρησιμοποιω ποτε, προτιμω αλλα που εχω!

Περιμενω και γω με αγωνια σημερα δυο εργαλειακια, ενα proxxon και ενα μποσακι πρασινο:))

Καλοριζικα παιδια!
Κυριακο για πες πως σε βολευει στο χερι το σεγακι.
Νικ, τα σφιγκτηρακια wolfcraft ειναι απο τα καλυτερα. Αυτα ομως αγοραζονται ζευγαρια.
Χαρη, τα κλειδακια τα εχω και γω αλλα για καποιο λογο δεν τα χρησιμοποιω ποτε, προτιμω αλλα που εχω!

Περιμενω και γω με αγωνια σημερα δυο εργαλειακια, ενα proxxon και ενα μποσακι πρασινο:))

Θενκς, αν χρειαστώ παίρνω. Για την ώρα νομίζω είμαι καλυμμένος!

Έχει wolfcraft το praktiker;
Εάν ναι...τότε το τοπικό είναι για κλωτσιές, γιατί δεν τα έχω δει ποτέ...

Έχει wolfcraft το praktiker;
Εάν ναι...τότε το τοπικό είναι για κλωτσιές, γιατί δεν τα έχω δει ποτέ...

Στην Πάτρα το Praktiker έχει βάλει ένα μεγάλο ξεχωριστό περίπτερο μόνο με Wolfcraft.

Τα σφιγκτηρακια ποτε δεν ειναι αρκετα. Δες ενα χρησιμο που εχω, με αναδιπλουμενη κρεμαστρα...3 ευρουδακια :))

p_3629_aw05.png

Proxxon εσύ; Πως το έπαθες; Πάει χάλασε ο κόσμος..... :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Υ.Γ. Εγώ πλάκα-πλάκα δεν έχω κανένα....:eviltongue: Πως και μου έχουν ξεφύγει ακόμα δεν έχω καταλάβει....:silly:

Σημερινή παραλαβή, δεν τα δοκίμασα καλά ακόμη. Προς το παρόν φαίνονται εντάξει. Ειδικά η πριονοκορδέλλα έκοψε 7,5Χ7,5 σε δευτερόλεπτα. Να περάσει η ώρα κοινής ησυχίας και βάζω μπροστά ολοταχώς. Ο γείτονας είναι λίγο μούργος, όχι πως δεν έχει δίκιο ....

8Qa4LhN.jpg
essYdoa.jpg
lS0bJAi.jpg
7gWBEzG.jpg

Μεγεια τα εργαλεια!
Σπυρο απο τη φωτογραφια σου βλεπω οτι η κορδελα δεν παταει καλα κατω...για κανε ενα πληρες ρεβιου.

Πηγα και γω λιδλ σημερα κυριως για φορμες εργασιας. Ειδα το κατανα αλλα φοβηθηκα να το παρω γιατι εχει μπλοκα απεξω, μην με πανε για οπλοκατοχη. Τεραστιο....

Σκεφτηκα να παρω καιντο γωνιακο ανταπτορα, αλλα διστασα. Σαμπως ποσες φορες θα χρειαστει σε στενο χωρο να βιδωσω, εχω τις καστανιες για αυτο το λογο.

Σημερινή παραλαβή, δεν τα δοκίμασα καλά ακόμη. Προς το παρόν φαίνονται εντάξει. Ειδικά η πριονοκορδέλλα έκοψε 7,5Χ7,5 σε δευτερόλεπτα. Να περάσει η ώρα κοινής ησυχίας και βάζω μπροστά ολοταχώς. Ο γείτονας είναι λίγο μούργος, όχι πως δεν έχει δίκιο ....

8Qa4LhN.jpg
essYdoa.jpg
lS0bJAi.jpg
7gWBEzG.jpg

Σπύρο ή το εφάπαξ πήρες ή κανά λαχείο. Μακάρι κ τα δυο μαζί !!!
Τίναξες την μπάνκα στον αέρα!

Καλές κ ευφάνταστες δημιουργίες σου εύχομαι .

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

8Qa4LhN.jpg
essYdoa.jpg
lS0bJAi.jpg
7gWBEzG.jpg

Αντε Σπυρο καλοριζικα!!!!!!!!!!!!
Περιμενουμε εναγωνιως κριτικες!

Καλοριζικα Σπυρο, εισαι ετοιμος πια, πανοπλος!!

Βλεπω οτι δοκιμασες την κορδελα στο οριο της, μπραβο. Τι ξυλο εκοψες? Μπορεις να δεις τι πλατος εχει η λαμα? 5μμ, 6μμ?

Μεγεια τα εργαλεια!
Σπυρο απο τη φωτογραφια σου βλεπω οτι η κορδελα δεν παταει καλα κατω...για κανε ενα πληρες ρεβιου.

Πηγα και γω λιδλ σημερα κυριως για φορμες εργασιας. Ειδα το κατανα αλλα φοβηθηκα να το παρω γιατι εχει μπλοκα απεξω, μην με πανε για οπλοκατοχη. Τεραστιο....

Σκεφτηκα να παρω καιντο γωνιακο ανταπτορα, αλλα διστασα. Σαμπως ποσες φορες θα χρειαστει σε στενο χωρο να βιδωσω, εχω τις καστανιες για αυτο το λογο.

Ποιό είναι το "κατάνα" Νεκτ. ?

Το γιαπωνεζικο Κωστα, αυτο που ειναι σαν λεπτεπιλεπτος μπαλτας κρεοπωλειου.