kyriakos33
Established Member
- 22 February 2010
- 148
Πρωινή επίσκεψη στο Lidl.
Σέγα, λαμες γενικής χρήσης, και το γιαπωνέζικο πριόνι που το μέγεθος του παραπέμπει σε κατάνα.
Καλοδουλευτα, πλουσιους τους καναμε τους γερμανους σημερα η σεγα εδω στο καταστημα της αρτας ηταν αναρπαστη δεν ενδιαφερθηκα για αυτην παρα μονο για τα σετ εξολκεια βιδων, τρυπανι μεντεσεδων και γωνιακο ανταπτορα.
Καλοριζικα παιδια!
Κυριακο για πες πως σε βολευει στο χερι το σεγακι.
Νικ, τα σφιγκτηρακια wolfcraft ειναι απο τα καλυτερα. Αυτα ομως αγοραζονται ζευγαρια.
Χαρη, τα κλειδακια τα εχω και γω αλλα για καποιο λογο δεν τα χρησιμοποιω ποτε, προτιμω αλλα που εχω!
Περιμενω και γω με αγωνια σημερα δυο εργαλειακια, ενα proxxon και ενα μποσακι πρασινο)
Έχει wolfcraft το praktiker;
Εάν ναι...τότε το τοπικό είναι για κλωτσιές, γιατί δεν τα έχω δει ποτέ...
Περιμενω και γω με αγωνια σημερα δυο εργαλειακια, ενα proxxon και ενα μποσακι πρασινο)
Προκριματικα θες να πεις....
Σημερινή παραλαβή, δεν τα δοκίμασα καλά ακόμη. Προς το παρόν φαίνονται εντάξει. Ειδικά η πριονοκορδέλλα έκοψε 7,5Χ7,5 σε δευτερόλεπτα. Να περάσει η ώρα κοινής ησυχίας και βάζω μπροστά ολοταχώς. Ο γείτονας είναι λίγο μούργος, όχι πως δεν έχει δίκιο ....
![]()
![]()
![]()
![]()
Σημερινή παραλαβή, δεν τα δοκίμασα καλά ακόμη. Προς το παρόν φαίνονται εντάξει. Ειδικά η πριονοκορδέλλα έκοψε 7,5Χ7,5 σε δευτερόλεπτα. Να περάσει η ώρα κοινής ησυχίας και βάζω μπροστά ολοταχώς. Ο γείτονας είναι λίγο μούργος, όχι πως δεν έχει δίκιο ....
![]()
![]()
![]()
![]()
Μεγεια τα εργαλεια!
Σπυρο απο τη φωτογραφια σου βλεπω οτι η κορδελα δεν παταει καλα κατω...για κανε ενα πληρες ρεβιου.
Πηγα και γω λιδλ σημερα κυριως για φορμες εργασιας. Ειδα το κατανα αλλα φοβηθηκα να το παρω γιατι εχει μπλοκα απεξω, μην με πανε για οπλοκατοχη. Τεραστιο....
Σκεφτηκα να παρω καιντο γωνιακο ανταπτορα, αλλα διστασα. Σαμπως ποσες φορες θα χρειαστει σε στενο χωρο να βιδωσω, εχω τις καστανιες για αυτο το λογο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.