Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή παραλαβή, δεν τα δοκίμασα καλά ακόμη. Προς το παρόν φαίνονται εντάξει. Ειδικά η πριονοκορδέλλα έκοψε 7,5Χ7,5 σε δευτερόλεπτα. Να περάσει η ώρα κοινής ησυχίας και βάζω μπροστά ολοταχώς. Ο γείτονας είναι λίγο μούργος, όχι πως δεν έχει δίκιο ....

Απο τη σελίδα της αστυνομίας: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3812&Itemid=0&lang=

Ποιες είναι οι ώρες κοινής ησυχίας και τι να κάνω σε περίπτωση που παραβιάζονται; Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση

Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες:

Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.
Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.
Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου.
Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.

Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος. Προς τούτο οι πολίτες δύνανται να απευθύνονται στην Αστυνομία για βεβαίωση της παράβασης, καθώς και να υποβάλλουν Έγκληση σε βάρος των παραβατών.

Έχεις 13 λεπτά ακόμα

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οχι οχι εγω ειμαι με τους αλλους.

Καλό παιδί αυτός ο Κυριάκος αλλά έχει ένα ΜΕΓΆΛΟ ελάττωμα .... Παναθηναϊκός ρε παιδί μου; :beee: :slapface: Τι αυτοχειρία είναι αυτή; :slapface: Χάθηκαν οι ομάδες στην Ελλάδα; Τόσες πια έχουμε.....:flipout: :flipout: :flipout: :2thumb22sup:

Υ.Γ. Και μπορεί να έχουμε πολλές μια όμως μόνο είναι η σωστή...:firstprize:

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Το 7,5Χ7,5 ήταν καδρόνι οικοδομής. Η λάμα έχει 6 χιλ. πλάτος. Θα τους αλλάξω τα φώτα αργότερα. Ξέχασα, πήρα και το γιαπωνέζικο. Σαν μυγοσκοτώστρα είναι ! Βούρ για http://www.bing.com/images/search?q...3A2F865B9BFD1A97E44FD0D2B8371777CB4B&first=77 σε λίγες ώρες. Για πρώτη φορά θα κάνω τέτοιες κατασκευές, να είστε επιεικείς μαζί μου!!! ikomnikos 17.30 = 17.10 μέχρι να φτάσει το περιπολικό ...

Καλοδούλευτα σε όλους παιδιά. .. να χαρείτε τα καινούρια σας εργαλειακια. ..

Πολύ πράμα βλέπω σήμερα στις παραλαβές.... :grinning-smiley-043

Πήρα κι εγώ τα Μακιτάκια που παραγγείλαμε χθές και, την τελευταία στιγμή, την Moto Saw...
Ή θα μας πάρει στο λαιμό ου ο Μιχάλης :pή θα κάνει καλό δίδυμο με την κορδελίτςα της Proxxon.
Θα δούμε... :chinscratch:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    212.4 KB · Views: 191
Καλοδουλευτα σε ολους παιδια, την πριονοκορδελα που πηρε ο φιλος στα προηγουμενα μηνυματα εχω σκοπο να την χτυπησω στα μεσα του σεπτεμβριου.

Καλοδουλευτα τα εργαλεια σας, μαστορια !

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα τα εργαλεια σας, μαστορια !

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστώ Χρήστο...
Τη σέγα, αν θες να τη δοκιμάςεις, απλά πάρε με. :grandpa:

Καλοδούλευτα Μπάμπη, αντε να δούμε και τις δικές σου καλλιτεχνίες.

Και μια μικρή παραλαβή δική μου...τι να φτουρίσει μπροστά στις τόσες.
από Wish.

IMG_20160602_195806.jpg

Επειδή δεν εκτιμαμε τι έχουμε καλό είναι καμία φορά και εμείς με τα καναρινι να δουλεύουμε και κανένα εργαλείο της σειράς....
Αυτό προωθεί ο Μπάμπης...
Χαχαχαχα

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολύ πράμα βλέπω σήμερα στις παραλαβές.... :grinning-smiley-043

Πήρα κι εγώ τα Μακιτάκια που παραγγείλαμε χθές και, την τελευταία στιγμή, την Moto Saw...
Ή θα μας πάρει στο λαιμό ου ο Μιχάλης :pή θα κάνει καλό δίδυμο με την κορδελίτςα της Proxxon.
Θα δούμε... :chinscratch:

Η motisaw αξίζει? Είμαι σχεδόν έτοιμος μόνο τα λεφτά δεν έχω χαχαχαχ

Καλοδούλευτα Μπάμπη, αντε να δούμε και τις δικές σου καλλιτεχνίες.

Μπα, μη περιμένεις απο μένα καλλιτεχνίες, δεν είναι το στοιχείο μου οι μικροκατασκευές, και για να είμαι και ειλικρινής, δεν είναι και πολύ του γούστου μου αυτές οι κατασκευές. Κι αν κάτι δεν σου αρέσει πολύ δεν έχεις και υπομονή.
Η Moto Saw μάλλον πάει για δώρο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η motisaw αξίζει? Είμαι σχεδόν έτοιμος μόνο τα λεφτά δεν έχω χαχαχαχ

Δεν πρόλαβα να τη δω καθόλου, απ´ ότι λέει ο Μιχάλης είναι καλή. Εγώ μια δοκιμή που έκανα με Pitch Pine 2 εκατοστών μια χαρά τα πήγε.