Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

[/SPOILER]

Ευτυχισμένη μέρα λοιπόν η σημερινή για σένα έτσι ; άντε μεγειές !

Σε ευχαριστώ πολύ.
Κάθε φορά που παραλαμβανεις κάτι νέο είναι ευτυχισμένη μέρα και σήμερα ήταν μία πολύ ευτυχισμένη μέρα αφού παρέλαβα πολλά νέα (τα μισά εξ αυτών άσχετα με εργαλεία).

Kαι αλλα μελη την εχουν εδω και κανουν intarsia, οπως το αλογο του Γιαννη το τελευταιο εργο. .

Αν εννοεις το δικο μου αλογο ειμαι Νικος βρε Χιωτη ! Εξου και το greekn1c! Αν θες να με λες Γιαννη περιμενω και τον αναλογο βαφτιστικο σταυρο !!!:rip:
Αν εννοουσες αλλον τοτε sorry για το :offtopic:

Πολλά και διάφορα, μεταξύ άλλων 7 κασετίνες wiha από ομαδική παραγγελία.

P60603_141840.jpg

P60603_141848.jpg

P60603_142325.jpg

P60603_142354.jpg

P60603_142359.jpg

P60603_142405.jpg

P60603_142413.jpg

Kαλορίζικα σέ όλους κύριοι συνάδελφοι,καί καλοδούλευτα τά νέα σας εργαλεία

Μικροπράγματα σήμερα,ένας κόφτης απογυμνωτής Piergiacomi CSF 30 , περιστροφικός απογυμνωτής proskit (σάν δεύτερα γιά μόνιμη θέση στήν αποθήκη-εργαστήριο)
Καί μια ατσαλίνα 10 μέτρα 4 mm
Aκολουθεί ένα review καί μιά πατέντα τού περιστροφικού απογυμνωτή εδώ

apogim17.jpg

Μεγειες!
Αυτα ειναι εργαλεια...!

Εγω παρελαβα αυτο

1 απο 3 :smash:
Γιατι τελικα δεν προλαβα να ακυρωσω και παρηγγειλα ακομη μια.
Οποτε αν θελει καποιος να αγορασει μια, να του πουλησω εγω στην αξια της. Γιατι δεν νομιζω να μπορεσω να τις χαλασω ολες συντομα...

Αγορασα χτες δυο μεριδες σκληρο ξυλο απο το ντοπιο σουπερ μαρκετ, καθως τα σανιδακια (οξια,σφενδαμος) στις σακκουλες ηταν σχεδον ολα πολυ καλοκομμενα αυτη τη φορα.

27450499535_b79f7a76ba_h.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αγορασα χτες δυο μεριδες σκληρο ξυλο απο το ντοπιο σουπερ μαρκετ, καθως τα σανιδακια (οξια,σφενδαμος) στις σακκουλες ηταν σχεδον ολα πολυ καλοκομμενα αυτη τη φορα.

Ποιος την χάρη σου. Θα περιμένουμε έργα...

27450499535_b79f7a76ba_h.jpg
Μιχαλη το αριστερα εργαλειο σε χρωμα ρυοβι, τι ειναι;

Στάλθηκε από το 7DTB41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η μικρη επιτραπεζια σεγα της proxxon ειναι Xρηστο. Παιρνει αποκλειστικα λαμες χωρις κεφαλη και κοβει σκληρο ξυλο εως 1 εκατοστο και μαλακο 2+ εκατοστα.
Διπλα ειναι το παγκοπριονακι που κοβει ~11 χιλιοστα οποιοδηποτε ξυλο. Πισω το ρουτερ παγκου.

27178928860_b62222c70f_b.jpg

Έχουν απίστευτο desing τα άτιμα !

Μιχάλη
Τα πριονίδια από το δωμάτιο ποιός, τι, τα έχει αναλάβει ?

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έχουν απίστευτο desing τα άτιμα !

Μιχάλη
Τα πριονίδια από το δωμάτιο ποιός, τι, τα έχει αναλάβει ?

Ερχεται μια κυρια 1 φορα τη βδομαδα, αλλα επειδη νρεπομαι λιγακι για το χαμο, τα πολλα πολλα τα απορροφω με το μαγικο 18βολτο σκουπακι ryobi :))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το ρουτερ πρεπει να είναι πολύ εξυπηρετικο!!!!

Ετσι ειναι.
Ενα ρουτερ σε παγκο ειναι απειρως πιο σταθερο και παρα πολυ χρηστικο.

Η μικρη επιτραπεζια σεγα της proxxon ειναι Xρηστο. Παιρνει αποκλειστικα λαμες χωρις κεφαλη και κοβει σκληρο ξυλο εως 1 εκατοστο και μαλακο 2+ εκατοστα.
Διπλα ειναι το παγκοπριονακι που κοβει ~11 χιλιοστα οποιοδηποτε ξυλο. Πισω το ρουτερ παγκου.

27178928860_b62222c70f_b.jpg

Πολυ ωραίο μηχανάκι, αν και τα proxxon ποτε δεν τα συμπάθησα. Βέβαια αυτο ήταν πριν σας γνωρίσω, καθώς δεν μπορούσα να καταλάβω τη χρήση τους. Θεωρούσα οτι γιατι να πάρεις κατι τόσο μικρό, οταν μπορείς να κανεις τη δουλειά σου και με τα κανονικά μηχανήματα.
Τώρα λοιπόν εχω 3 υποψήφιους.
Motosaw
Proxxon
Επιτραπέζια σεγα
Off topic : μια παρουσίαση του εξωχώριου εργαστηρίου ποτε θα μας κανεις ; Αν εχεις ήδη κανει τοτε στείλε link.

Sent from my iPad using Tapatalk

Παραλαβή χθεσινή για αύξηση του οπλοστάσιου των Knipex που με χαροποιησε ιδιαίτερα.
Χρόνια ήθελα την κάτω πενσα γαλλικό κλειδί.
DSC_2703.jpg
[
/QUOTE]

Καλορίζικα Κυριάκο και να τα χαρείς με ατέλειωτες ώρες εργασίας !!
ζηλεύωωω ...