Tι παραλάβαμε σήμερα..

Που θα πας Δημητριε και θα κατσεις πανω απο 6 ωρες συνεχομενα -σε εξωτερικο χωρο- χειμωνιατικα ? :)))

Το ατιμο το τσιγαρο, ο μοναδικος φιλος που καιγεται για σενα. Αφου δεν μας το κοβει (ακομα) ο γιατρος τι να κανουμε :))

Μιχάλη εννοώ σέ μιά εκδρομή ΣΚ σέ κανα χιονοδρομικό π.χ πού θά κάτσεις στάνταρ έξω πάνω από 6 ώρες θά πρέπει νά κουβαλάς και τόν φορτιστή μαζί,καί άν τον ξεχάσεις ?
Οσο γιά τήν κακιά συνήθεια,τό καλό είναι νά τό κόψει κάποιος τό τσιγάρο από μόνος του,πρίν χρειαστεί νά τού τό κόψει ο γιατρός.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα οι γωνιακοι οι σφικτηρες ψιλομουφα. Μονή και πρώτη φορά που απογοητευτικά από wolfcraft

Και γω ετσι ειλα αλλα βοηθησαν στηνκατασκευη συρταριων.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα οι γωνιακοι οι σφικτηρες ψιλομουφα. Μονή και πρώτη φορά που απογοητευτικά από wolfcraft

Σε τι το χρησιμοποιησες Αχιλλεα? Το καθε προιον κρινεται αναλογα για την χρηση που προοριζεται.
Στο συγκεκριμενο η περιγραφη αναφερει ρητα οτι ειναι για ραφακια και κορνιζες και οχι κατι 'βαρυτερο'.
Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι παρα πολυ βολικα, μικρα και ευχρηστα και τα εχω χρησιμοποιησει σε πολλες μικροκατασκευουλες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μιχάλη εννοώ σέ μιά εκδρομή ΣΚ σέ κανα χιονοδρομικό π.χ πού θά κάτσεις στάνταρ έξω πάνω από 6 ώρες θά πρέπει νά κουβαλάς και τόν φορτιστή μαζί,καί άν τον ξεχάσεις ?
Οσο γιά τήν κακιά συνήθεια,τό καλό είναι νά τό κόψει κάποιος τό τσιγάρο από μόνος του,πρίν χρειαστεί νά τού τό κόψει ο γιατρός.-bye-

Πως θα τον ξεχασεις?
Ειναι σαν να πηγαινεις στο εξοχικο σου με εργαλεια μπαταριας να κανεις δουλεια και ξεχνας τον φορτιστη.Τον ξεχνας? Οχι βεβαια.
Παλτουδακι εργαλειο αγορασαμε Δημητρηηη..:))

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σε τι το χρησιμοποιησες Αχιλλεα? Το καθε προιον κρινεται αναλογα για την χρηση που προοριζεται.
Στο συγκεκριμενο η περιγραφη αναφερει ρητα οτι ειναι για ραφακια και κορνιζες και οχι κατι 'βαρυτερο'.
Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι παρα πολυ βολικα, μικρα και ευχρηστα και τα εχω χρησιμοποιησει σε πολλες μικροκατασκευουλες.

Πως θα τον ξεχασεις?
Ειναι σαν να πηγαινεις στο εξοχικο σου με εργαλεια μπαταριας να κανεις δουλεια και ξεχνας τον φορτιστη.Τον ξεχνας? Οχι βεβαια.
Παλτουδακι εργαλειο αγορασαμε Δημητρηηη..:))
Είχα ένα τελάρο 100 επί 55 με πηχακια 1.5 επί 1.5 και μου έκανε διάφορες στο μέσα έξω. Τα πέταξα και πήρα το κλασσικό μου τσερκι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλορίζικα & καλοδούλευτα τα new κοκοψίνια.
αγορά απο praktiker;;

Όχι όλα από το https://www.toolstore.gr (82 )

To ηλεκτρονικό παχυμετρο το έχει προσφορά κ είναι πολύ τίμιο.
Κασετινουλα, μεγάλοι αριθμοί, mm/ιντσες, spare battery κλπ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όχι όλα από το https://www.toolstore.gr (82 )

To ηλεκτρονικό παχυμετρο το έχει προσφορά κ είναι πολύ τίμιο.
Κασετινουλα, μεγάλοι αριθμοί, mm/ιντσες, spare battery κλπ

Καλοριζικα Κωστα, παρα πολυ χρησιμα ολα.

Οταν λες ειναι τα τελευταια εργαλεια της σεζον, εννοεις της εβδομαδιαιας σεζον η της μηνιαιας?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα Κωστα, παρα πολυ χρησιμα ολα.

Οταν λες ειναι τα τελευταια εργαλεια της σεζον, εννοεις της εβδομαδιαιας σεζον η της μηνιαιας?

Από τότε που έχω ...."μπλέξει" με εσάς έχω βασανιστεί (ευχάριστα).
Το μεσημέρι τα είχα απλώσει κ τα χάζευα σαν μικρό παιδί.

Μια απ' τα ιδια και εδω.
Απο τοτε που εμπλεξα με δαυτους αναθεωρω το ετησιο budget για εργαλεια καθε μηνα. Προς τα πανω εννοειται..

Καλημέρα σας.

Κώστα αυτά τα 2 που είναι πάνω απο τις μικρές γωνιές και το weller, το μαύρο και αυτό που γράφει 4χ τι είναι;

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλημέρα σας.

Κώστα αυτά τα 2 που είναι πάνω απο τις μικρές γωνιές και το weller, το μαύρο και αυτό που γράφει 4χ τι είναι;

Καλημέρα

wolfcraft 2911000 ταπες μαρκαρισματος 6mm 1.40
wolfcraft 2897000 τριβειο πλαστικο χειρος 2.50

https://www.toolstore.gr/wolfcraft-2911000-tapes-markarismatos-p-5800.html#.V2EZK5Dl7MI

https://www.toolstore.gr/wolfcraft-2897000-triveio-plastiko-xeiros-p-6240.html#.V2EXLpDl7MI

Καλημέρες,
Πρωινή επίσκεψη στο Lidl.
Με προσμονή για Δευτέρα που θα τιμηθεί το κρουστικό και το παλμικό.
Αν έρθει και η πλάνη με βλέπω να κλείνω για την σεζόν.

vice_tap_drills.JPG

Αν και υπήρξε προειδοποιήση από τον Diabolic για τα τρυπάνια είπα να τα δοκιμάσω γιατί τα αυλάκια τους μου φάνηκαν καλά από κοντά.
Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

η μεγγενούλα είναι πολύ καλή, εγώ την χρησιμοποιώ με την βάση για σωλήνες στην οποία έχω περάσει μόνιμα ένα παλιό δράπανο με ρύθμιση στροφών και σε συνδυασμό με ένα velcro την έχω σαν τριβείο.
πολύ καλά είναι και τα κολαούζα
τα τρυπάνια είναι Γ Τ Π Κ ....

Και εγώ έκανα μία επίσκεψη το πρωί (και εν αναμονή του παλμικου) και πήρα το θερμοπιστολο και κάποια Γ Τ Π Κ τρυπάνια, τα οποία πράγματι είναι Γ Τ Π Κ αλλά τα θέλω για σετ έκτακτης ανάγκης για εργασίες σε φίλους κλπ όπου πάντα ξεχναω και χάνω εργαλεία. Το θερμοπιστολο όμως φαίνεται πολύ καλό!

Κυριακο και οποιος αλλος πηγε μηπως ειδε τις σιτες πουθενα???

Σιτες δεν υπήρχαν στο κατάστημα, τις εψαξα για λογαριασμό του αδελφού μου, αλλά δεν...

Σημερινή αγορά
Ανιχνευτής υλικών Bosch GMS 100 M

gsm10010.jpg

Κυριακο και οποιος αλλος πηγε μηπως ειδε τις σιτες πουθενα???

Δυστυχώς πήγα καρφί στα εργαλεία και δεν πρόσεξα.
Βέβαια κάποιος πρεσβύτερος θα την είχε καβαντζώσει και θα τον έβλεπα στα ταμεία αν υπήρχε οπότε μάλλον δεν είχε.