Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ηρθε σημερα και το σετακι με τις λιμες της Rolson απο αμαζον αγγλιας.

Ωραιοτατη ποιοτητα και πιο μεγαλο σε μεγεθος σετακι απο οτι περιμενα. Η θηκη ειναι παρα πολυ βολικη και θα φιλοξενησει τις μικροτερες λιμες, ρασπες και διαμαντολιμες στα αριστερα.
Ετσι θα νοικοκυρευτουμε, ολα τα λιμιδια σε ενα πακετακι :))

27783019872_c76dc42ff2_b.jpg

Σωτηρη ετσι νομιζα και γω οταν εκανα την παραγγελια οτι θα ηταν καμμια εικοσαρια ποντοι αλλα ειναι ακριβως 30 εκατοστα οι μεγαλες!!

Μερσι Βασιλη, για μεταλλο ειναι οι λιμες αλλα θα χρησιμοποιηθουν για ξυλο:))

Σωτηρη ετσι νομιζα και γω οταν εκανα την παραγγελια οτι θα ηταν καμμια εικοσαρια ποντοι αλλα ειναι ακριβως 30 εκατοστα οι μεγαλες!!

Μερσι Βασιλη, για μεταλλο ειναι οι λιμες αλλα θα χρησιμοποιηθουν για ξυλο:))

Καλημερα Μιχάλη. Καλοριζικές.
Παντως στο link που έβαλες, τις δηλώνει ως 200 mm τις μεγάλες και 140 τις μικρές.
Εκτός κι αν αναφέρεται στο μεταλλικό μέρος χωρίς τη λαβή.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστω Χρηστο.
Εχει δικιο το λινκ καθως το σωμα ειναι 20εκ για τις μεγαλες και 14εκ για τις μικρες.

Μαζι με το χερουλι ομως μακραινουν κι αλλο :))

Σημερα παρέλαβα δια χειρός Δημήτρη aka. Weather τα σετ μετακόμισης του lidl...
Μιας και τα είχατε πάρει κάποιοι και δεν σας έκαναν την δουλειά τα έβαλα άμεσα στο τεστ...
Σήκωσα εναν τριθέσιο με τα της συζύγου επάνω δλδ 53κιλα έξτρα με το μοχλό που εχει χωρις κανένα προβλημα...έβαλα στα 4 ποδια του απο ενα ροδακι και τον έκανα βόλτα στο σαλόνι...δεν διαπίστωσα καποιο προβλημα οπότε θα κρατηθούν...
Πιςτευω οτι με την προσθήκη ποιο μαλακού λάστιχου στις περιστρεφόμενες βάσεις θα ειναι ακομα καλυτερα...

Send from my Moto Guzzi Breva 1100 :) πηγαίνοντας Tapa Tapa Tapa Talk

https://db.tt/WQBdPLRe
παρελαβα μολις το πρωτο μου μπλε .η ποιοτητα ειναι το κατι αλλο μπορει να μην ειναι σε l box αλλα την βαλιτσουλα την βρηκα ποιοτικη και βολικη.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

παρελαβα μολις το πρωτο μου μπλε .η ποιοτητα ειναι το κατι αλλο μπορει να μην ειναι σε l box αλλα την βαλιτσουλα την βρηκα ποιοτικη και βολικη.

Βασίλη καλορίζικο.
Δήλωσε το εδώ για να εκμεταλλευτείς την έξτρα εγγύηση 2 ετών.

Και οι δικές μου σημερινές παραλαβές από Εργαλειοσυναγερμό (Werkzeugalarm):
P60625_144531.jpg

P60625_144457.jpg

Περιστροφικό πιστολέτο Bosch GBH 2400, πριόνι Bahco XT και σετ λάμες σέγας Bosch Robust Line.
Τιμές: 85, 16 και 12 αντίστοιχα (Χωρίς ΦΠΑ).

Kαλοριζικο Βασιλη, δεν φανταζεσαι ποσο θα το χαιρεσαι σε καθε χρηση!
Το υφασματινο βαλιτσακι ειναι βολικοτερο απο το τεραστιο l boxx.

Ηθελα να παρω και το gks 190 που το ειχε 125 αλλα θελω να παρω ποδηλατο και κρατηθηκα!!

Δυναμη το μποσακι Νικ!!
Πριονι χειροκινητο και γομαρι για ποιο λογο πηρες?

Μου έλειπε ένα μεγάλο πριόνι για την συγκεκριμένη χρήση. Πολλές φορές όταν τεμαχίζω κοσμούς χρειάζομαι ένα πριόνι για το τελείωμα.

Kαλοριζικο Βασιλη, δεν φανταζεσαι ποσο θα το χαιρεσαι σε καθε χρηση!
Το υφασματινο βαλιτσακι ειναι βολικοτερο απο το τεραστιο l boxx.

Αυτό ακριβώς θα έγραφα κι εγώ, έχω τα L-Boxx αλλά πολύ τις λιγουρεύομαι τις υφασμάτινες! Μόνο στο IXO μου έχω.

Άντε και καλα βιδοτρυπήματα !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βασίλη καλορίζικο.
Δήλωσε το εδώ για να εκμεταλλευτείς την έξτρα εγγύηση 2 ετών.

Και οι δικές μου σημερινές παραλαβές από Εργαλειοσυναγερμό (Werkzeugalarm):
P60625_144531.jpg

P60625_144457.jpg

Περιστροφικό πιστολέτο Bosch GBH 2400, πριόνι Bahco XT και σετ λάμες σέγας Bosch Robust Line.
Τιμές: 85, 16 και 12 αντίστοιχα (Χωρίς ΦΠΑ).

Πολυ ωραία Νίκο.