Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα σέ όλους κύριοι
Πολύ καλές καί έξυπνες αγορές φίλε Νίκο καί Βασίλη
Σωτήρη τά περισσότερα πού αγόρασες απο τό Toolstore τά έχω καί είμαι πολύ ευχαριστημένος από τήν χρήση τους.
Αν μπορείς να κάνεις ένα τέστ στούς εξωλκείς βιδών speedout νά μας πείς τί λένε,έχω πάρει τής Gedore ανάποδα κολαούζα εγώ αλλά μέ χρήση φιλιέρας ,καί θέλω νά δώ αυτά μέ εξάγωνο μπίτ πώς τά πάνε σέ φαγωμένα κεφάλια βιδών,μιάς πού είναι πάμφθηνα 4,5 ευρώ τό σέτ.

Last edited:
Παρελαβα χτες ενα δεμα αλλα ηρθε στην Αθηνα και στα χερια γειτονα:))
Αν ολα πανε καλα θα την δοκιμασω το επομενο ΣΚ που σκοπευω να ερθω για τον γαμο του πατριωτη μου.

Επιτραπεζια Σεγα Proxxon DHS
27868939046_ccbae21101_b.jpg

Παρελαβα χτες ενα δεμα αλλα ηρθε στην Αθηνα και στα χερια γειτονα:))
Αν ολα πανε καλα θα την δοκιμασω το επομενο ΣΚ που σκοπευω να ερθω για τον γαμο του πατριωτη μου.

Επιτραπεζια Σεγα Proxxon DHS
27868939046_ccbae21101_b.jpg

Παει !
Το τερμάτισες το χόμπι.
Καλορίζικη, καλοδουλευτη και μεγειά το καινούργιο διαμέρισμα που θα χρειαστείς πανω, αν τη μεταφέρεις κι αυτή εκεί.

Sent from my iPad using Tapatalk

Σήμερα (πλέον χθες λόγω της ώρας) παρέλαβα κι εγώ την πρέσα ακροχιτωνίων. Ευχαριστώ Χρηστάρα! :firstprize:

Παρέλαβα σήμερα μετα απο αναμονή ενός μηνός(ήρθε μαζί με την αδερφή μου,ζεί μόνιμα αθήνα)τον φορτιστή μπαταριών black&decker απο kentrovidas.
τον "ζαχάρωνα" αρκετό καιρό τώρα :drool1:
SAM_1400.jpg
SAM_1404.jpg

uploadfromtaptalk1467489328970.jpg

Κάτι που ήθελα πολύ και για πολύ καιρό!

170 ευρώ από ebay Αγγλίας σε l boxx με δύο μπαταρίες 2ah και φορτιστή.

Αρχοντοκλεμες Γιαννη αυτες οι wago!!!

Πολυ χρησιμος αυτος ο φορτιστης Κωστα και για μπαταριες αυτοκινητων και μηχανων. Με ποσα μΑ φορτιζει?

Καλα, για το κρουστικακι το 18βολτο δεν χρειαζονται λογια...

Καλοριζικα ολα παιδια!!

Kέρασα σήμερα την παρέα για τα (προ ολίγων ημερών) γενέθλιά μου.
Το δώρο που μου έκαναν ήταν αυτό:
IMG_20160703_012305.jpg
Ρε παιδιά....τι εργαλείο είναι αυτό;Κοντεύω να βάλω τα κλάμματα!
Το ζαχάρωνα καιρό τώρα,αλλά δεν το περίμενα τόσο καλό!
Θα κάνω μια αναλυτικότερη παρουσίαση τις επόμενες μέρες,αλλά για τις 2 τα μεσάνυχτα και μετά από πολλές μπύρες το εργαλείο είναι καλύτερο απ`ότι περίμενα!

Πολυ χρησιμος αυτος ο φορτιστης Κωστα και για μπαταριες αυτοκινητων και μηχανων. Με ποσα μΑ φορτιζει?
Καλοριζικα ολα παιδια!!

Μιχάλη,1.2ah,max μέχρι 100Ah χωρητικότητα μπαταρίας!
κοιτούσα και τον bosch c3,εξαιρετικός..αλλά ακριβώς για εμένα,για μια στο τόσο που τον θέλω!:proud:
να είσαι καλά,εκεί που βρίσκεσαι.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβή μέσω της Ομαδικής και προσωρινή τοποθέτηση σε L-Boxx.

View attachment 129243

Ποπό και πρεσσες και wago και Knipex! Αντε καλοδούλευτα! Οι wago ειναι οι καλυτερες απλά δυστυχώς ειναι πολυ ακριβές για καθημερινή χρήση και δουλειες.